Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsavarod a legtetejét meglazítod a felső kiflit de az alsót nem és még a helyén meglazítod,kiveszed a kiflikből leveszed a felső kupakot és kiöntöd az olajat, mersze azért a mütyűröket ne szórd szét és jegyezd meg hogy mit mi után vettél ki ennyi
Jaja, Lakitelek. Jó volt nagyon, élveztem. Kis híjján lenyomott egy 11 éves kislány egy 85-ös KTM SX-szel. Azért nem ért utól, mert a nagy igyekezetében elesett szegényke, de valami iszonyat cukor kis csaj volt, ha lányom lesz, remélem ilyen lesz.
és az első telóra tudsz mondani valamit
köszi rnengeteget segitettél ennyit tudtam én is
Keme

No, volt ma vinnyogtatás?
16ezer
Egyik csavarral elkezded, aztán a következőt, következőt.... A titok az, hogy csak akkor hagyd abba, ha már kész.
Remélem sokat segítettem?
és ki akarom az első telóbol cserélni az olajat és a szimeringet hogy hogy kezdjek neki?
helló valaki meg tudná mondani hogy, én a motoromnak a hátsó lengővillánál amin van a teleszkóp azokat a kütyüket hogy lehet szétszedni nagyábol tom de pontosan hogy kell?
helló, bocs, hogy csak most...
mikor tudnánk megnézni?
Szintén 23ezer....
szép buko
Hali,ez érdekelne 23-ér? Mert a másik, azt megérdeklődtük ,csávó sem volt tisztában vele az 40 feletti összeg lenne..
jaja.vettem ott már pár dolgot eddig mingid faszán jöttem ki belőle meg minden rendbe ment:)
jaa ebay röl intézed te is? én is ott nézelödöm
újan 120 vagy 100 dollár ez asszem
hát még nem tudom licitálós
hy mennyibe van ?
http://www.jetski.com/images/j...
egy ilyen lenne az áldozat:)
hello
valaki képben van itt a v-force membránnal?tudna valaki modani ezzel kapcsolatban pár dolgot?
köszi
Honda xl: "Gyári szép Honda hangal...."
Holnap mi megyünk Lakitelekre. Ha ronggyá-szarásig-okádásig esik az eső, akkor Bugyi. Ha meg ennél is rosszabb a helyzet, akkor nem megyünk sehova.
Na, mentem aludni...csácsá.
Szinte egész nap eset az eső(meg este is) amikor végre elállt, kimentünk mocizni haver elesett egy fahídon (200m motorozás után) mielőtt még kiértünk volna a sárba. A válla giugrott, úgyhogy beszálltunk az oroszlánba elmentünk a kórházba visszarakatni. Kapott egy szép kis hálót, 8.áig nincs motorozás. Még jó hogy laposracerék 2 hete küldték az új himbát.

Ha nem sikerül valamelyik havert rábeszélni, hogy jöjjön el sarazni, akkor 8.áig én se mocizok
Szegény motor akkor a sajátjával talán már nem is megy
88- nál nem lehetett fitalabb