Az meg külön poén, hogy az évjáratok döbbenetesen elmászkálnak, persze felfelé. Amikor a 90-es CR-t meghírdettem 90-esnek, sokan nyöszörögtek, hogy túl öreg. Aztán megvette ismerős a "93-ast", és lőn döbbenet, elöl hátul tárcsafék, és hagyományos teló
Velem is volt ilyen, mosonmagyaróvárrol lementem 300km-ert. 1 olyan suzukiért ami a képen pik pakk volt, aztán odaértem folyt a teló gyenge is volt meg kurva karcos....
Haverom rávetődött egy 89-es 250-esre, megnézte a képet, e-h tárcsafék, elment érte Alsóbasznádközig...Hát a motor e-h DOBFÉKES. A tulaj a szemébe hazudta, hogy igenis erről a motorról van kép a hírdetésben...
Az nem lehet, hogy a tulaj kipufogó nélkül próbálta először? Aztán fabrikálta rá a csövet? Mert, ha így történt, akkor lehet avval a csővel jobban pörgött.
Sokat tudnék mesélni. A legnehezebb a kapuban megtorpanni, mikor meglátod, hogy ami képen jól mutatott, az a valóságban mi, és beljebb se menni, meg se nézni, csak kinyögni, hogy bocs, de ne raboljuk egymás idejét, majd otthagyni a (természetesen halálra sértődött) tulajt, és azt számolni (káromkodva), hogy mennyi idő és benzin ment el erre a SZARRA...
...persze ilyenkor az "elítélt" számos utolsó kívánságot kiabál még utánad, hogy akkó te mongyá egy árat, vájjá má, beszéjjük meg, heeee... És te nem MUNKÁT akarsz venni magadnak, hanem motort.
...mikor motort néztem, volt egy, amire azt írta a tulaj, hogy "kis hibával"...kérdezem a telefonba, mi a hiba? NEM PÖRÖG KI, mondja ő. Elmegyek megnézni, hát a CR-re a gyári rezó és dob helyett egy sima cső van ráfabrikálva, kérdezem, ez mi...
Erre a tulaj: ezzel jobban pörög.
Vannak még fúra emberkék, arra leszek kiváncsi én mennyiért tudom majd eladni az enyémet, nagyon jó árba vannak a gépek most de ez csak menni fog lefele. Tavasszal be kell ujittanom
Múltkor gondolkodtam egy BEST OF ÉRDEKLŐDŐK válogatáson. Mikor árultam a CR125-öst...Párszor majdnem leejtettem a telefont ilyenek hallatán, mint:
-Mennyi km van benne?
-Mennyit megy végre?
-Cserébe érdekel 400 db műtrágyás zsák? De üres...?
-Na most akkor ez négyütemű?
stb...
ez a szokásos szinonímája az alábbiaknak:
nincs időm motorozni vele=azt sugallja, hogy alig használt a motor
lásd még: havonta 3-szor használom, meg nincs értelme, hogy itt álljon stb.
Felbukkannak még: idős úrtól való, endúrózásra használt, női tulajdonostól, családi okok miatt (semmiképp sem azért, mert rossz), valamint a méltán népszerű "csak tankolni kell bele"
Haverom rávetődött egy 89-es 250-esre, megnézte a képet, e-h tárcsafék, elment érte Alsóbasznádközig...Hát a motor e-h DOBFÉKES. A tulaj a szemébe hazudta, hogy igenis erről a motorról van kép a hírdetésben...
...persze ilyenkor az "elítélt" számos utolsó kívánságot kiabál még utánad, hogy akkó te mongyá egy árat, vájjá má, beszéjjük meg, heeee... És te nem MUNKÁT akarsz venni magadnak, hanem motort.
tudsz a nikasilozásra címet ? Esetleg van róla valami tapasztalat ?
...mikor motort néztem, volt egy, amire azt írta a tulaj, hogy "kis hibával"...kérdezem a telefonba, mi a hiba? NEM PÖRÖG KI, mondja ő. Elmegyek megnézni, hát a CR-re a gyári rezó és dob helyett egy sima cső van ráfabrikálva, kérdezem, ez mi...
Erre a tulaj: ezzel jobban pörög.
-Mennyi km van benne?
-Mennyit megy végre?
-Cserébe érdekel 400 db műtrágyás zsák? De üres...?
-Na most akkor ez négyütemű?
stb...
nincs időm motorozni vele=azt sugallja, hogy alig használt a motor
lásd még: havonta 3-szor használom, meg nincs értelme, hogy itt álljon stb.
Felbukkannak még: idős úrtól való, endúrózásra használt, női tulajdonostól, családi okok miatt (semmiképp sem azért, mert rossz), valamint a méltán népszerű "csak tankolni kell bele"