Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és pont most vagyok beteg!nekem bejön nagyon az a pálya!de halásztelekre gondolsz nem?
Borzalmas, hogy leesett az arany világpiaci ára.
Na mindegy. Jah, 89-től. A hegyes. Köszi. Ezer hálám. Mondom: 1000.
akkor bepróbálom a régi rugót mert ez letöri az újjaimat.de a tengelyt megnézem azért még hátha fos.akkor megoldható ha úgy van igaz?ja és köszi mindenkinek:)
meg kéne nézni van e plusszba de szerintem 89-től jónak kéne lenni ahhoz meg van persze ára az aranyéval vetekszik
Van olyan műanyag légszűrőszivacs-tartó kereted, ami jó a 94-es CR125-ömbe? Holnap ha hozol egyet, meg is venném. Valami ésszerű áron.
az is lehet mondjuk én még egyetlenegyszer sem vettem új lamellaköteget cr-be eddig csak bontottat
tengely van a tügörgőt meg viszonylag könnyen meg lehet mérni biztos hogy van csapágyboltban/végülis én eddig minden csapágyat be tudtam csapágyboltban szerzni csak sok helyen leszarják meg megkérdik a nagykerest aki ugyanúgy leszarja én se telefonálgatnék ezreket egy csapágyért amiből ráasásul csak egy kell
Estét .
Elézést hogy csak így hívatlanul de nekem is volt ilyen gondom pirossal.
Komlett kuplung motyót cseréltem fém ,kopó lamella,rugók.
LUCAS típust.
A kuplung olyan lett mint a beton .
Én visszaraktam a gyári rugókat és újra finom lett.
Kiemelt és kifogástalanul működött.
olyan tűgőrgőt lehet kapni csapágyboltban esetleg?azt a tengelyt már egyszer mondtad telefonba hogy magában 5000 de a tűgörgőt nem tudsz adni mivel elég macera kiszedni.mert akkor megnézetem a tengelyt azt ha úgy van akkor azt gondolom postán utánvétellel el tudjuk intézni.
nem tudom min mutassam meg vagy hívjál fel 06703859600
bowdenelvezetés,bowden hossza is befolyásolja kis mértékben amit modtak az a gyujtdekni alatt a kiemelő kar és a nyomódúd csatlakozási pontja.2tügörgön van megvezetva ami 100%hogy még az életbe nem volt cserélve ráadásul aluvázas ami köztudottan mindig jó kellett hogy legyen=mindegyik tulaj rengeteget használta+ függ a kiemelő kar állásától/ha lentebbről kezd el húzni nagyobb a szögsebessége=könnyebb huzni ez a cr125nél nem állítható ezért ha újak a lamellák/vastagabb a lamellaköteg/ nehezebb-keményebba karerő a kormányon
laposracer, akkor megvettem, majd kemenek kifizetem. Oda tudod adni neki holnap?
hú de gyorsan válaszoltál:)
tudnál nekem abban segíteni hogy mitől lehet kemény a motoromon a kuplung?cseréltem bóvdent meg ilyenek de igy is én keményellem.jó igaz picit erősebb rugók vannak bent most de elötte is nagyon kemény volt.mondtan nekem valami olyat hogy ahova a bovden csatlakozik egy tengelyre ha az megkopik attól lehet.nem tom szerited?
amúgy ez honda cr 125 99
Hát mi 9-körül indulunk... Gyere, mert fogalmam sincs, hol a pálya.
szart nem árulok/dehogynem/ basszkiiiiiiiiiiiiiiii
van de nem olcsó 2eft alku nincs jó ha a pályadíjat kifutja
és milyen állapotúak ezek?dugó milyen?
volt itt valakinek v-force karbon membránja?
40-50 dugóval van egy hüvelyes is az 35
lakitelektől nem messze lakom ém már voltam ott király pálya
Hi laposracer!
Az elobbi hozzaszolasom neked szolt.
hello laposracer
honda cr 125 1999 -hez hengert mennyiért szoktál adni ami ami még jó állapotú?
akkor ezek szerint csak illene holnap mennem pedig nagyon szar idő van amúgy üdv mindenkinek
Igen, Lakitelekre, Faissttal. Akkor is, ha esik, max. a fűtött autóból lesünk kifelé...
nálatok is?itt is turha az idő,de talán holnap jobb lesz
mész holnap motorozni?