akkor bepróbálom a régi rugót mert ez letöri az újjaimat.de a tengelyt megnézem azért még hátha fos.akkor megoldható ha úgy van igaz?ja és köszi mindenkinek:)
tengely van a tügörgőt meg viszonylag könnyen meg lehet mérni biztos hogy van csapágyboltban/végülis én eddig minden csapágyat be tudtam csapágyboltban szerzni csak sok helyen leszarják meg megkérdik a nagykerest aki ugyanúgy leszarja én se telefonálgatnék ezreket egy csapágyért amiből ráasásul csak egy kell
Estét .
Elézést hogy csak így hívatlanul de nekem is volt ilyen gondom pirossal.
Komlett kuplung motyót cseréltem fém ,kopó lamella,rugók.
LUCAS típust.
A kuplung olyan lett mint a beton .
Én visszaraktam a gyári rugókat és újra finom lett.
Kiemelt és kifogástalanul működött.
olyan tűgőrgőt lehet kapni csapágyboltban esetleg?azt a tengelyt már egyszer mondtad telefonba hogy magában 5000 de a tűgörgőt nem tudsz adni mivel elég macera kiszedni.mert akkor megnézetem a tengelyt azt ha úgy van akkor azt gondolom postán utánvétellel el tudjuk intézni.
bowdenelvezetés,bowden hossza is befolyásolja kis mértékben amit modtak az a gyujtdekni alatt a kiemelő kar és a nyomódúd csatlakozási pontja.2tügörgön van megvezetva ami 100%hogy még az életbe nem volt cserélve ráadásul aluvázas ami köztudottan mindig jó kellett hogy legyen=mindegyik tulaj rengeteget használta+ függ a kiemelő kar állásától/ha lentebbről kezd el húzni nagyobb a szögsebessége=könnyebb huzni ez a cr125nél nem állítható ezért ha újak a lamellák/vastagabb a lamellaköteg/ nehezebb-keményebba karerő a kormányon
hú de gyorsan válaszoltál:)
tudnál nekem abban segíteni hogy mitől lehet kemény a motoromon a kuplung?cseréltem bóvdent meg ilyenek de igy is én keményellem.jó igaz picit erősebb rugók vannak bent most de elötte is nagyon kemény volt.mondtan nekem valami olyat hogy ahova a bovden csatlakozik egy tengelyre ha az megkopik attól lehet.nem tom szerited?
amúgy ez honda cr 125 99
Na mindegy. Jah, 89-től. A hegyes. Köszi. Ezer hálám. Mondom: 1000.
Elézést hogy csak így hívatlanul de nekem is volt ilyen gondom pirossal.
Komlett kuplung motyót cseréltem fém ,kopó lamella,rugók.
LUCAS típust.
A kuplung olyan lett mint a beton .
Én visszaraktam a gyári rugókat és újra finom lett.
Kiemelt és kifogástalanul működött.
tudnál nekem abban segíteni hogy mitől lehet kemény a motoromon a kuplung?cseréltem bóvdent meg ilyenek de igy is én keményellem.jó igaz picit erősebb rugók vannak bent most de elötte is nagyon kemény volt.mondtan nekem valami olyat hogy ahova a bovden csatlakozik egy tengelyre ha az megkopik attól lehet.nem tom szerited?
amúgy ez honda cr 125 99
Az elobbi hozzaszolasom neked szolt.
honda cr 125 1999 -hez hengert mennyiért szoktál adni ami ami még jó állapotú?
mész holnap motorozni?