Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit értesz komoly alatt... Szerintem jó arcok, csak a tökük elpattan már néha a sok levelezőpartnertől és telefonszexelőtől. Ha motort akarsz tőlük, a legjobb mód odamenni, rászánni 1-2 órát, kipróbálni 2-3-4 motort, és megvenni a legjobbat.
Mi velük a baj?
Keme!

A mesterszállásiak mennyire komolyak?
Mert nekem nem úgy tűnik sajnos.
ki volt motorozni? én nem
helló elméletileg hamarosan meglesz a 125 ös de jó lesz mek ki a pályára vele
Hello mindenkinek
megvannak, és most már nagyon komolyan eladnám. 28-ért a tiéd az egész.
Hali kéne egy kis infó!
Nem tudja valaki hogy az angolok mennyiért csinálják a nicasilozást? Ebbe minden költséget beleértek(postaköltség...)Ha valaki tud segíteni írjon!
Üdv mindenkinek!

Keme, érdekelne, hogy meg vannak-e még az első teleszkópok a kiflikkel együtt?
most már nagyon komolyan érdekelne...
Sziasztok! Csináltam egy crossos haverról egy videót, ha esetleg még nm láttátok volna, akkor itt megtudjatok nézni, ez csak bevezető, hamarosan egy 8-9 perces vidit is fogok csinálni haverral: http://sportmotor.hu/motoros_v...
Végülis örülök. Csak ne kéne holnap dolgozni. Már tenném is be a fúvókát, és irány a pálya behangolni a hegedűt, had vonyítson
Kofike, kutatom! Remelem a csigazabalok rejtegetnek valahol egy blokkfedelet
Majd kicsattansz az örömtől...
Hella mindenki, végre van utánfutóm és 178-as fúvókám. Juhu.
És abból a maréknyiból esetleg egyet tudsz nélkülözni?
Ferus, linkelj magadnak
Nautilus!
Itt egy cím alkatrész ügyben:
http://www.leboncoin.fr/li?q=5...
Van olyan 250es amit 125re cserelnel? (CR)
nekem van egy marékkal
jah ez fasza lenne de ennyiért mert rendszámos de minek!olyat linkelj ami 700ért van
Nem is gondoltam annyira komolyan csak megpróbáltam. De azért ha valakinek van egy felesleges és csak a helyet foglalja, akkor azt meg botolhatnánk!
nem szándékozok eladni semmit sem az 1etlen és működő motoromról
Esetleg azt az egyet megbotolhatnánk? Persze csak ha tudod nélkülözni.
ez kb olyan szerepet tölt be mintha 1 szeleprögzítő csavart csavarnál rá. amúgy akármelyik gyári boltban meglehet rendelni. pl ts integrálba mer hondámon is van 1 ilyen, a másik már anya.
de ha nincs rajta akkor sincs baj elvileg, ha jól meg van húzva a gumirögzítő/farkasfog/akárhogy hívják mert akkor nem tudja elcsavarni a külső a belsőt
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Ez a kis gumi valami kellene nekem, ami itt van a képen! Hol tudnám én ezt beszerezni? Vagy esetleg valakinek van egy, amit megtudnánk botolni?