Mit értesz komoly alatt... Szerintem jó arcok, csak a tökük elpattan már néha a sok levelezőpartnertől és telefonszexelőtől. Ha motort akarsz tőlük, a legjobb mód odamenni, rászánni 1-2 órát, kipróbálni 2-3-4 motort, és megvenni a legjobbat.
Mi velük a baj?
Hali kéne egy kis infó!
Nem tudja valaki hogy az angolok mennyiért csinálják a nicasilozást? Ebbe minden költséget beleértek(postaköltség...)Ha valaki tud segíteni írjon!
Sziasztok! Csináltam egy crossos haverról egy videót, ha esetleg még nm láttátok volna, akkor itt megtudjatok nézni, ez csak bevezető, hamarosan egy 8-9 perces vidit is fogok csinálni haverral: http://sportmotor.hu/motoros_v...
ez kb olyan szerepet tölt be mintha 1 szeleprögzítő csavart csavarnál rá. amúgy akármelyik gyári boltban meglehet rendelni. pl ts integrálba mer hondámon is van 1 ilyen, a másik már anya.
de ha nincs rajta akkor sincs baj elvileg, ha jól meg van húzva a gumirögzítő/farkasfog/akárhogy hívják mert akkor nem tudja elcsavarni a külső a belsőt
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Ez a kis gumi valami kellene nekem, ami itt van a képen! Hol tudnám én ezt beszerezni? Vagy esetleg valakinek van egy, amit megtudnánk botolni?
Mi velük a baj?