pedig az olasz több mint 20éve csinál a cr-ből endurot.ami eddig volt/nyilván üzemképes/ az gecijól ment.meg ott 2009-be is meg lehet venni a 2t hondákat újban persze szigorúan csak cre-ket/nagyon szeretik/
A pk. durván 12 ezer oda-vissza..Meg hát a nicasil-ozás,!Szerintem nézz körbe és bóntókban biztos találsz jó állapotú hengert annyi idő alatt mire kész lenne!
hát, apám... Ha a kawa nem érdekel cserébe, akkor várnod kell, míg eladom, vagy valahogy pénzt szerzek, tavaszig, vagy nem tom. Bennem némi ellenérzést kelt amúgy, ha lámpás-fejidomos krosszmotort látok
Már hogyne csinálnának! Olaszban is csinálnak, meg ha jó tudom a szlovákoknál is csinálnak! De az angolok a tutik!Mindenki azt mondta eddig nekem! Csak az a kérdés mennyibe kerül?
a hajtókar fos a többin meg elgondolkozok egyébként 90% hogy érkezik ez is: neki a blokközepe van kiütve,persze itt még egyben volt ui a 90% az nem 100%ig biztos
ja hát mer ez a kép.az avatott szem meg egyből észreveszi hogy nincs rajta henger= tehát egy rakat szar az egész/a nagy többség szerint/. az mindegy hogy dugót meg hajtókart csak akkor tudsz beletenni ha előbb szétszeded
ha a 96s cr250kről van szó egy félórája küldtem 2képet sokat nem igényeskedtem a beállításnál a lényeg rajta van. egyébként kár lett volna sietni mert 90% hogy nem fog érdekelni
Biztos az a baj, hogy én is egy vagyok a telefonszexes, levelezős, sms-ezős, kíváncsi csicska közül, aki szeretne látni legalább egy egy képet a motorokról, mielőtt utazna 500 km-t. Két ígéret, három sms, egy mail után már egy kicsit besokalltam. De hát ez Magyarország.