Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de az akkor is ugyanaz!
én makacsul ragaszkodnék a CR250-hez. Pilács (lámpa) nem köll.
tudja a fene, www.krosszmotorok.hu lenne, ha valami frappáns nevet kéne kitalálnom a helyükben.
pedig az olasz több mint 20éve csinál a cr-ből endurot.ami eddig volt/nyilván üzemképes/ az gecijól ment.meg ott 2009-be is meg lehet venni a 2t hondákat újban persze szigorúan csak cre-ket/nagyon szeretik/
Valaki nem tudja, hogy a mesterszállási kereskedésnek mi a netcíme jelenleg?
Amúgy,meg az angolok,skótok, a leg primítívebb népség...!Nem tudom ,lehet hogy a henger nicasil-ozásához értenek-e:)
A pk. durván 12 ezer oda-vissza..Meg hát a nicasil-ozás,!Szerintem nézz körbe és bóntókban biztos találsz jó állapotú hengert annyi idő alatt mire kész lenne!
hát, apám... Ha a kawa nem érdekel cserébe, akkor várnod kell, míg eladom, vagy valahogy pénzt szerzek, tavaszig, vagy nem tom. Bennem némi ellenérzést kelt amúgy, ha lámpás-fejidomos krosszmotort látok
milyen henger ez lehet annyiért lehet új hengert venni mint amennyibe ez az egész kerülne
Már hogyne csinálnának! Olaszban is csinálnak, meg ha jó tudom a szlovákoknál is csinálnak! De az angolok a tutik!Mindenki azt mondta eddig nekem! Csak az a kérdés mennyibe kerül?
kár hogy közelebb nem csinálják
Hali valaki tud segíteni nekem? Az érdekelne hogy ha angliába elküldök egy hengert nicasilozni mennyiben úszom meg anyagilag?postaköltséggel együtt!
a hajtókar fos a többin meg elgondolkozok egyébként 90% hogy érkezik ez is: neki a blokközepe van kiütve,persze itt még egyben volt ui a 90% az nem 100%ig biztos
vagy igényesen bennehagyod a szar hajtókart, rágányolsz egy akármilyen hengert, á lá ungarische virtschaft, és eladod. Sokan ezt csinálják.
ja hát mer ez a kép.az avatott szem meg egyből észreveszi hogy nincs rajta henger= tehát egy rakat szar az egész/a nagy többség szerint/. az mindegy hogy dugót meg hajtókart csak akkor tudsz beletenni ha előbb szétszeded
tudnál róla egy rövid bemutatófilmet küldeni, stáblistával?
ne sokkolj már te is
Miért nem fogja érdekelni? Engem pl. érdekel, a kawa zx4r-t cserébe rendszámostul, forgalmistól
ha a 96s cr250kről van szó egy félórája küldtem 2képet sokat nem igényeskedtem a beállításnál a lényeg rajta van. egyébként kár lett volna sietni mert 90% hogy nem fog érdekelni
Semmi köze ehhez,Magyarországnak,sztem ha elmész és körbenézel,biztos találsz magadnak valót! ezzel nem akartam bántani senkit
Megyek futok egyet, hogy lehiggadjak.
Biztos az a baj, hogy én is egy vagyok a telefonszexes, levelezős, sms-ezős, kíváncsi csicska közül, aki szeretne látni legalább egy egy képet a motorokról, mielőtt utazna 500 km-t. Két ígéret, három sms, egy mail után már egy kicsit besokalltam. De hát ez Magyarország.
Plusz én még bunkó is.....
üdv komolytalanok vagyunk