szerintem a cr 250, nem egy hobby enduro,, a karbantartási költség attol fűgg hogy használod milyen körűlmények között, mennyire mész nyélgázon, hogy tartod karban , milyen állapotut veszel, le van-e lakva, vagy nincs,, stb,
száraz18 lehet a csávo nem akar visszamenni a matistanhoz mert ez az ö motorja volt!h h a könyvet meg a tömitéskészletet nem adta hozzá biztos olcson adta el!
hy!Most akarok cr 250 2t venni!Akinek vannak tapasztalatok az irjon vmi légyszi.Meg alkatrészek mien áron vannak,mit kell benne általában cserélni(gondolok itt gyűrű váltó).És ezek mien áron vannak . Menyibe van kb egy év alatt a fenttartása ha hobbi célra használom endurozni?
Hello!
ha jól tudom ez a gép Martins.Stan(remélem jól írtam a nevét)
a fórumon ilyen néven van fent ha jól emklékszem ő hirdette h van neki szerelési könyve és hirdette is h eladó...
Sziasztok! 1 hónapja vettem egy CR 250 (2005)-t! a gond az h nincs gépkönyve! kérdezem tőletek h honnan lehet szerezni ilyesmit és mennyiért?
légyszi ha tudtok segítsetek vagy itt a fórumon vagy e-mailben! csacsaa888@vipmail.hu
Köszi köszi!minden jót
akko nincs!
november 13. 18:54
CR250 2005 gyári Tömítéskészlet ill könyv eladó
Tessék itt a teljes hirdetés névvel együtt
ha jól tudom ez a gép Martins.Stan(remélem jól írtam a nevét)
a fórumon ilyen néven van fent ha jól emklékszem ő hirdette h van neki szerelési könyve és hirdette is h eladó...
légyszi ha tudtok segítsetek vagy itt a fórumon vagy e-mailben! csacsaa888@vipmail.hu
Köszi köszi!minden jót
Laposracer én vettem tőled a cre 260-ast, remélem tudod ki vagyok! A papirjait mikor tudod elküldeni? Mert hívtalak csak nem vetted fel.