Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor csak nem kapsz?!
700ezerért kapok itthon csak mindig lecsuszok roluk
olyan 3400 eur-ért szerintem el lehet hozni, 69 ora, doma kipufogo rendszer,+ gyári,, sok más extra, nem rossz,,
nem nyitja meg meg amugy is 3700euro majdnem egy milla horror
tul hosszu a link, és ez a szaros oldal nem birja bevágni,, www.mobile.de és ott beirod a motorrad-nál a honda cr 250 2006-tol
Itt van egy pár,,ez 3700 eur irányár,,
wazze tényleg
akko nincs!
nah ezt jol leirtam
a cr 250 olyan igénytelen mint az állat csak megfelelö olaj kell neki és megy mint álllat
két űtemmel több van benne,,
ez egy crf 250,,
ez crf én crt keresek!
szerintem a cr 250, nem egy hobby enduro,, a karbantartási költség attol fűgg hogy használod milyen körűlmények között, mennyire mész nyélgázon, hogy tartod karban , milyen állapotut veszel, le van-e lakva, vagy nincs,, stb,
az is ciki h nem találok már egy k..ot honda cr 250et 2006ost!vááááááááááááááááááááááá
ez ciki,,
Nem tudja véletlenül valaki mennyi a szelephézag hidegen egy KXF 250 (2005)-nek?
Lehetséges... vagy nem is tudta h van hozzá
száraz18 lehet a csávo nem akar visszamenni a matistanhoz mert ez az ö motorja volt!h h a könyvet meg a tömitéskészletet nem adta hozzá biztos olcson adta el!
hy!Most akarok cr 250 2t venni!Akinek vannak tapasztalatok az irjon vmi légyszi.Meg alkatrészek mien áron vannak,mit kell benne általában cserélni(gondolok itt gyűrű váltó).És ezek mien áron vannak . Menyibe van kb egy év alatt a fenttartása ha hobbi célra használom endurozni?
Matis.stan
november 13. 18:54
CR250 2005 gyári Tömítéskészlet ill könyv eladó

Tessék itt a teljes hirdetés névvel együtt
Hello!
ha jól tudom ez a gép Martins.Stan(remélem jól írtam a nevét)
a fórumon ilyen néven van fent ha jól emklékszem ő hirdette h van neki szerelési könyve és hirdette is h eladó...
Sziasztok! 1 hónapja vettem egy CR 250 (2005)-t! a gond az h nincs gépkönyve! kérdezem tőletek h honnan lehet szerezni ilyesmit és mennyiért?
légyszi ha tudtok segítsetek vagy itt a fórumon vagy e-mailben! csacsaa888@vipmail.hu
Köszi köszi!minden jót
Helló!
Laposracer én vettem tőled a cre 260-ast, remélem tudod ki vagyok! A papirjait mikor tudod elküldeni? Mert hívtalak csak nem vetted fel.