Nagyon jól tudom, honnan kopott le a NiCaSil-od, pontosan ezért kérdezem, hogy a dugód falán va-e ott egy pici furat, ugyanis azon keresztül kéne kennie a gátat. Ha nincs, fúrj.
helósztok ojan problémám van hogy mentünk a motorral és egyszer meg néztem a kupufogó belsejét és eltünt a gyapot de volt benne tudom de már nem most történt csak mondom meg kérdem mert eszembe jutott
Szeva igen voltam pécsen, 200km-t utaztunk azért hogy egyet nyomuljunk:D Én a 4t 250 nél kissebre nem ültem A 300-as 2t-ben nagyot csalódtam MInt a fos!A 450-es sxs-el na azzal megvoltam elégedve Az nem gondolkodott semmi! Amúgymeg az én 250-es cr-emet nemcereélnémre semmire Na jó talán egy 450-es crf-re
A dugó az nemlényeg új lesz benne gyári! hanem a hengeren a kipufogó nyílásrésznél ,még a póver elött elvan választva! Na arról nyalta le a nicasilt!
De meg ez sem lényeg. engem az érdekel mennyiért nicasiloznak angliában!
Én is mutatok valamit. Csak hogy el tudd dönteni, hogy a nagy többséghez (Aki egy szétszedett motor alapján azt mondja, hogy sz.....) vagy a kisebbséghez tartozok.
Igen ám csak hogy ez a cr 2003-as és a gyári felújító kittnek a dugója volt benne magyarán második dugó!Na most én tavasszal vettem a motort nagyjából átnézegettem mit kell cserélni rajta meg ilyenek!aztán egy szezon versenyt lenyomtam meg edzések, aztán most hogy szétkaptuk észrevettem hogy a kipufogó oldalon azon a gáton lenyalta a nikasilt a dugó mivel már cserélni kellett volna!És én így nem rakom össze!
de jövő 7re plusz 13 fokot beszélnek legalább lesz nyakig érő dagonya
annyira nem gáz az idő. Ki kéne mennem szerelni, de egyedül nincs kedvem. Gyere le
A CR-m újra éled már csak a hengerproblémát kell kiküszöbölnöm!
De meg ez sem lényeg. engem az érdekel mennyiért nicasiloznak angliában!
vedd meg az enyémet..780ért tiéd
Sajna még nem kaptam meg, de gondolom a fentebb lévő két vasról van szó.
Arra gondoltál, hogy azért nem érdekelne mert nincs összerakva?