Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali laposracer! láttam van egy sm 570r-ed eladó! érdekelne. megvan még?
jó addig még értekezünk cső
Legyen vasárnap Nyáregyháza. Szerintem 11-körültől ott leszünk... "Ebbe maradtunk"
Na, lépek aludni.

Jóéjt
viszont normális időt mond nekem meg nyáregyháza csak 100km meg van itt egy ember is aki állandóan menni akar yz450f-je van.éjszakára nem mond esőt ha mégis lesz akkor egy-két forgattyúsház megtelik mivel egész este itt rohadtam a gép előtt így le se fóliáztam beleszarok má az egészbe
Nincs több kérdés, csak egy: Bugyi jó neked, vagy Nyáregy legyen? (ebben a havas-saras időben Bugyi jobb)...
Útközben benézhetnél, hátha kell neked valamim. Mármint alkatrész...
az előbb leírtakból leszűrve én is má csak visszafele fejlődök egyébként borzalmasan ráérek hétvégén meg van motorm is ami megy
Bazz. Sajnállak, meg a kutyit is, remélem mihamarabb felépültök (elég hamar, ellentétben a Megyeri 0-ás híddal...).
Pedig most vasárnap megyünk vagy Bugyi, vagy Nyáregyháza. Egyszer jó lenne már együtt randalírozni egyet, röhöghetnél egy jót rajtam, hogy minek nekem 250-es még...
motorozni? múlt hét héfőn elindultam 30m-re a kaputól telibevertem a saját/fekete/ kutyánkat mindenki elszállt: kutya 1törött láb,könyök térd nincs bőr a cren meg kuplungkar na!
okok
a fékr. az szerintem kellesz
de ki tudja
jó éjt
írj mailt, ha van pénzed rá.
ez igy túl komplikált :D:D
mértek nélkül
igazábol csak komplett hátsó fék kell :D
de most megyek aludni :S
mert holnap suli
fogunk beszélni vmikor csak jussunk düllöre!
én elteszem magam holnapra! szevasztok!
ellentétben a piaccal, mindenki csereberél, pénz sehol. A Tesco-ban nem fogadják el az idomszettet a pénztárnál, pedig gyári matricázás van rajta.

A "supermoto" szettet is kipróbáltam, tök zsír, csak nincs időm rá, krosszozni jobb...most adhatom el. Szívem szerint már egy 50-esért is odaadnám, pedig csak az 520-as lánckerék volt 8ezer, plusz 2 ropi az esztergályosnak.
ez jó volt
holnap de/10után/ hivjál ha álmodtatok valamit velem/van mikor/ lehet üzletelni
de nekem nincsenek csirkéim, hogy vastag védőréteget szarjanak rá
hát dobáld ki az udvarra mint én
Himbarendszer, kp. rugó nélkül csupaszon 4ezer. A méreteket nem tudom, 1991-es CR125-ből való, ha ez segít.
akkor 850 és pénteken megyünk is a sasokért!
komolyra véve beszélek cimbivel aztán telon kell egyeztetni ( ha felveszed )
am a WR-t egymagában is megvenném ha havernak nem kell YZ! 540-körül adok érte ha kész van már a telo is!
és a tárcsás lengők. az mennyi ? meg ugyan azok a méretek ?
a konzol az csak talpra esettség kérdése:D
mert az igaz h most már nem dobos kerék van hátul de nem is CR-é
az yz-n egumit cseréltem hátsót adok hozzá idomok mehetnek külön külön is irj árat nehogy az yz érdeklődő ember rosszul járjon
nem tudom, mennyire jó az a fékrendszer, nem mozgattam még meg. Ha működik, 15e. Ha alaposan szét kéne szedni és felújítani (pl. nem mozog a munkahenger) akkor 8, plusz adok egy ajándék fékpedált. De azt tudod, hogy feltenni csak úgy lehetne a 250-esedre, hogy szerzel hozzá tárcsafékes hátsó villát (nekem van), és tárcsafékes vázról (nekem van) levágod a fékmunkahengert tartó konzolt, és áthegeszted a dobfékes vázra
amit mondtál pl a WR-re idom mert kifakult (mint ahogy ahirdetésben is irod hogy jár vele)+az YZ-re estleg gumi kéne ahogy láttuk
mi az a +egyéb
elképzelés a következö : WR+SM szett+egyéb+YZ+egyéb= kb870
max hátradölsz a röhögéstöl a fotelban ha keveset mondtam vna