Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kemence Imre Dabas
Az a hagyományos telós, asszem 88-as?
Na, én meg fehér Astrával, meg fasza kis supermoto-szettel...ha sejted ki vagyok.
Matyi haveromat masszírozom ezerrel, hogy vegyen tőletek CR250-est, úgyis pang kicsit a piac
Van egy zsír 250-es CR pont neked való...
Nem mondta öcsém?
Igen, tele vagyunk kutyával, meg motorral mint a kutyák bolhával.....
Mindegy azzal kínlódjon mindenki amije van. 300 egynéhány saját motor után majd rájöttök hogy melyik motor jön be a kis privát lelkivilágotoknak. Nekem a 2003-as FE 650 , (volt már 2005-s, de az már puhányabb) a többi márka évjárat köbcenti hidegen hagy, nem lesz tőlük erekcióm, színlelni meg nehézkes.... A CR 500 pedig maradjon minden kiscserkész vágyálma 25 éves műszaki színvonalával és benzintemető mivoltával. Biztos sok dolog szól mellette, de az én szememben legalább ennyi ellene.
Hali mindenkinek nemtudvalaki olyan linket ahonnan rajtszámot lehet rendelni ?
Tőlünk Nyugatra pénzesebbek, Keletre meg lustábbak
Palcsee, te Attila tesója vagy? Ott laksz, ahol a Mesterek? Tele vagytok hegyes pofájú pici kutyákkal?
Így van. Meg az is baj hogy Magyarországon mindenki motort szerel már a tehenésztől a szobafestőig. A legtöbbnek az a baja. Akkora okádások sehol nincsenek nyugatabbra mint nálunk. Keleten nem tudom. De a Románoknál sincs hirdetve ennyi szutyok mint nálunk. Nem akar kínlódni.....
ehhez erősen hozzájárul az is, hogy a tulajok nem túl szorgalmasan cserélik a berúgótengely csapágyát, aminek a deknit feszegető játék lesz az eredménye
A sajátom (fekete idomszettes) nem eladó, most vettem augusztusban 280-ért (igen, megért annyit), a másik lenne majd eladó, ha végre lenne időm összerakni, de arra elvileg Kakukk jelentkezik szegény, csak győzze kivárni, mire beindul, az olyan 240 körül lesz, ha mentem vele, meglátom...Ha jobban meggondolom, csak a ZX4R-t tudom felajánlani, 300-ért viheti, aki akarja.
A CR 500-nál ez is gyakran előfordul, de a KX-nál is. Mivel nincs bennük dekompresszor, és a berugószerkezet tűgörgőinek és a fogprofilok kopása miatt egyre több igénybevételt kap a dekni berugáskor (ami támasztaná a tengelyt) és elreped. Persze ha néhány mm anyagvastagsággal több lenne ott (nálam mondjuk ez az alulméretezés... ) akkor sem repedne el olyan könnyen. Szerintem ezen igazából csak a csere segíthet, mivel én úgy tudom magnéziummal van ötvözve a dekni és nem igazán hegeszthető, de egy próbát megér. De ha hegeszthető is, akkor sem lesz hosszú életű, míg a kiváltó hibokot is meg nem szünteted. (kupplungkosarat meghajtó közlőkerék mennyire lötyög, tengelycsonk blokköntvénybe hogyan illeszkedik stb. stb.) De a nyakamat rá ha lenne bennük egy kézi dekompresszor, soha nem menne tönkre.....Férne a hengerfejben....
mennyi lenne az a 94es?
de szerintem őt érdeklik az ilyesmik
Ha már itt tartunk, nem tuc valakit, aki CR125-öst (1994-es) vagy Kawa ZX4R pályagépet cserélne 92-96 körüli CR250-esre? Szeretnék lassan egy 250-est Annál nagyobbat soha.
értem
Neki a hanggal volt baja. Egyéni ízlés kérdése, nekem is tetszik a CR500 hangja, de az tény, hogy technikailag azért a Berg fejlettebb. A CR500 egy legenda. Ez olyan kb., mint hogy a Yamaha Vmaxot ha motorikusan nem is minden újabb gép, de fékekben és futóműben szinte mind lenyomja már.
nem mondtam hogy hülye csak hogy nem kell lenézni az 500as CR-t
Hát ha ő az, akire gondolok, akkor cseppet sem hülye a motorokhoz.
Szerintem itt egy David Knight bújt el a gyerekbe egy kis Pastrana beütéssel
Pannóniás töfögés?!.....
Ha tényleg így gondolod akkor neked tényleg a Berg való. Mert annak egészséges a hangja!
ott a pont,,,
Hi!

Sajnos tobb dolgom van, mint amire szamitottam, szoval sajnos meg nem tudtam foglalkozni vele, az en motoromra sem jut ido. Most elso a tanulas...
De fejben tartom, amit mondtatok megoldaskeppen.

palcsee: Nem tudsz esetleg te is vmi jo megoldast honda cr 500 '84 jobb oldali takarodekni javitasara? A berugokar koruli blokkresz torott le elvileg. Meg nem lattam.
krosszmotorok.hu
hy!nincs valami CR 2002-töl? 125,250 egyaránt érdekel! WR, YZ megvannak még?
aTeremcross óta elvesztettem az eszem MOTOR KELL! DE HIRTELEN!
Új oldal esetleg? üdv