Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát CR-be
és úgy látom az egyik képen van egy komplett hátsó fékrendszer ?
ha jól látom
az most fontosabb lenne:D
ára?
inkább segíts eladni a vázat...nincs motorépítő haverom sok helyet foglal, tök hibátlan váz-segédváz-légszűrőház.
valaki résen van
A kormánykifliket a két fordított telóval odaadom 30-ért. Mit szólsz? Mibe akarod beletenni?
keme
az első futóműért mennyit kérnél úgy hogy mindennel együtt h csak ki vesz azt ami most van benne és bele rakom azt ?
vagy csak minden egybe ?
DEHOGY! Nem, ebből nekem kell pár cucc, elsőfékrendszer, főtengely, meg pár ilyesmi.
Hm. Igazából visszavonom a dolgot, a blokközépre is van emberem...
Na jó. A vázak nem kellenek, meg a hátsó fék és az idomszett.

Bocs...
Jaja, az emberem ráadásul olyan gépet mutogatott, amin még a gyári gumik vannak lekopva, és a gyári láncszett (kissé kinyúlva), szóval nincs igazán "széthajtva" a gép. Jó lenne megvenni...nincs kölcsön 500ezred?
60 az egész?
úgyis én járok jól de azért mondjatok egy számot mer annyira szarul nem vettem őket
Ez mind eladó. Takarítok.
há mer amit én tudok az 2002s meg forintban az ára egyelőre480 azt kéne lealkudni amúgy jó de az a szomorú hogy amit Te néztél lehet az ember tényleg odadadja 500ért mert most semmit men lehet eladni volt vevőm egy cr250 blokkra oszt jó beszoptam
nem tudom emlékszel -e a husabergre ami most nemrég volt nálatok(fe 600 96körüli fekete kerék stb) na annak az elözö tulajával ketten azon skubizunk hogy aWR+YZ-t 2 eggyüt elbizniszelni persze hogy mindkettönknek jo legyen
igen? hívd fel R Bélát most teli van mint a szúnyog
Most dobtam be, hogy CR250 kéne nekem, valami fiatalabb, erre bezzeg nem léptél

a honlapon meg alig van kép.
Nekem is van pár felesleges holmim, de az 91-es CR125-é:
váz, segédváz légszűrőházzal, kormánykiflik, fordított telók, hátsó fék, blokközepek, deknik, kuplungszett (jó szar), ilyesmik...
Az egészet egybe odaadom 60ezerért
ha most veszel valamit 4-5 kilóért jó nagy szarból húzol ki
ÉN meg csak ugy járnék veled ki a motorokért ha már Keme a menedzseretek lehet.
most komolyan nem lenne jobb neked is én is vezetnék stb még motort is vennék
nem mondott rosszat/ha dugóval/ ma vitte el a200s gg ec-t meg egy okádék xl600-t bontásra meg tesóm cr blokkját meg xl,xr hengerfejeket teljesen jól összefértünk
Most néztem,akkor lukra rugtam!

Ja azért akartam veled diskurálni ,mert te jóban vagy atiékkal !

Azt irták te biztos tudsz segitteni!

Mindent megpróbáltam!
45e + elsőfék munkaheng karral meg kuplung a kormányra,mer tesóm elhasználta az mtX-ére!
Nekem komplett blokk kellett volna ,hogy csak bedobom azt kész is!

Most meg kirakózhatok a sajátommal,amit 2 éve dobtunk szét!
valószínűleg nem tudod az msn-címem, bár minek az neked
az adatlapomon mail van.
mennyibe nyomta
talán azért mert fogalmam sincs hogy mi az
nem próbálkoztam, csak ismerem szegényt.
A tanácsom: ne zaklasd, ne kérdezősködj, szedd össze, mi kell pontosan, ő mondd egy árat, megegyeztek, te megveszed, ő eladja, mindenki boldog. Nem kell többkötetes irodalmat bonyolítani, és akkor nem merül le a telefonja, nem telik be a mail-fiókja stb