12 liter
De ezt ember meg nem mondja neked pontosan. Haverom egy tank benyával (8 liter) kb. 2 órát motorozNA folyamatosan, ha bírna 2 órát nonstop motorozni. Kábé...
Ha 86-os valóban, akkor poweresnek KELL lennie, vagyis ATAC-örvénykamrásnak.
Ha megmondod,
-milyen talajon erdő, homokbánya
-milyen időjárásban ?
-milyen tempóval 70% kihaxnáltság
-milyen nehéz emberrel 75 kg
-milyen benzinnel 98
-mennyi idő alatt 3-4 óra
A segitségeteket szeretném kérni mert ellopták a motoromat komlorol.Ez egy 2005 ös Yamaha yz250f tavaly 621 es idén 931 es volt a rajtszámom.A dél kupában indultam párszor.Ha bármi info a fületekbe jutna hivjatok légyszives! Tel számom 70 3645 102 A motor legfőbb ismertetőji Doma rendszer fekete szinterezett felnik,új idomszett és matricaszett hullámos nagy féktárcsák elöl kék fém fékcső.
az 550 jó ár egy 03-asért persze nem mindeggy milyen állapotban van gondolom jó motort akarsz venni nem egyből felújítóst,de a Hondák jól tartják az árukat,haverom most vette a 2004-es yz-jét, eddig semmi gond reméljük nem is lessz
és az milyen xerpet töltbe?:D
valmi olyasmi mint a power?
De ezt ember meg nem mondja neked pontosan. Haverom egy tank benyával (8 liter) kb. 2 órát motorozNA folyamatosan, ha bírna 2 órát nonstop motorozni. Kábé...
Ha 86-os valóban, akkor poweresnek KELL lennie, vagyis ATAC-örvénykamrásnak.
-milyen talajon erdő, homokbánya
-milyen időjárásban ?
-milyen tempóval 70% kihaxnáltság
-milyen nehéz emberrel 75 kg
-milyen benzinnel 98
-mennyi idő alatt 3-4 óra
de ez nem power-es tipus
nagyon mozgatja az én agyamat is
-milyen talajon
-milyen időjárásban
-milyen tempóval
-milyen nehéz emberrel
-milyen benzinnel
-mennyi idő alatt
simán megsaccolom.
átlag fogyaxtást:D
terepen
pályán
mennyit exik?
Sziasztok Srácok!
Gyeizse Zoli vagyok,vagy ahogy az Ati hiv a Pöri.
A segitségeteket szeretném kérni mert ellopták a motoromat komlorol.Ez egy 2005 ös Yamaha yz250f tavaly 621 es idén 931 es volt a rajtszámom.A dél kupában indultam párszor.Ha bármi info a fületekbe jutna hivjatok légyszives! Tel számom 70 3645 102 A motor legfőbb ismertetőji Doma rendszer fekete szinterezett felnik,új idomszett és matricaszett hullámos nagy féktárcsák elöl kék fém fékcső.
Segitségeteket előre köszönöm!
Zoli