Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát erre gondoltam, de kicsit félek, hogy felpattog. Bár ha ráfujok pár réteg lakkot nem hiszem! Kemény lesz kimaszkolni!
de szerintem puha csisuoló papirral
csidzolópapirral=csiszolópapirral
nekem is ... irta már nem tom ki hogy csidzolópapirral lecsiszolod utána lezsírtalanítod és lefúlyod feketére és évente megismétled
Hello! Srácok tudna valaki valamilyen megoldást arra, hogy hogyan tudnám a felnit feketévé "varázsolni"? Előre is köszi a segitséget! Üdv
Hali mindenkinek 91-es cr250 re kellene dekni ami a kuplungfelől van mert nekem ereszt a vizpumpa egyik kivezetése akinek van szóljon légyszi .
egy 2006os cr 250 valami Tolerián Bt -nél van arrol kell info mert nekem kicsit messze van!csak biztosra meek
milyen cr?
jah csak mert lenne ott egy elado cr és arrol kéne info
de Rétságon lakom 20 km váctól
Üdv Néktek!Váchoz közel nem lakik senki véletlenül?
igaza van keme-nek. legalább az írásjeleket tedd ki, ha nem is írsz nagybetűt
Meg.
Fogadd meg, hidd el, komolyabban vesznek, ha normálisan írsz.
na ezt is megkaptam
Nekem meg lesz egy olyan szokásom, hogy visszafelé írok, szuahéliül, oszt böngésszed, ha akarod. Nem értem, milyen fájdalommal jár pár vesszőt vagy pontot kitenni, az meg, hogy majd a többiek megszokják, olyan "szarokbele" magatartás, amit az ember gond nélkül megengedhet az ellenségeivel szemben, de a barátai, ismerősei érdemelnek némi tiszteletet. Annyi félanalfabéta, csiszolatlan tuskó szaladgál a világon, nem baj, ha egy kis fáradtságért cserébe nem kerülsz egy szintre velük. Szerintem. Nem baszogatásból írom, hanem segíteni akarok, ha érted. Többek közt a csajok is jobban buknak az értelmes srácokra...
Bár volt már példa a történelemben arra is, hogy valaki jól trükközött az írásjelekkel:
http://www.geographic.hu/index...
ezt nálam megkell szokni mindent 1be irok
Pótolom, ami lemaradt:

, , . . ,, .. . , . .

nekem ez az első kenda gumim de sztem megérte K770 sáros laza talajba valo és szerintem nemigen akar kopni ha téleg csak ott használod én 1 ''gumigyilkos'' talajon használtam agyagos és jooo kemény kb 10 orát ment és csak a szélei kerekedtek le szerintem megéri nekem eddig bejött teljesen más pályán használom és ugyse kopik valami hude nagyon kopik azér de a mitas az a közelébe sem ér SZERINTEM de ha elkopik kiprobálom a dunlopot is aztán ameik jobb árat is összevetem meg a minőségét is
annyi pénzér legyen is jó:D
michelin starcross a legjobb bár drágább mint a mitas(35 körül van a pár) de jobban fog nem mászkál a motor(pályán pl)
nem tom a kenda gumikba valaki itt jártas?
én is gondolkodtam rajta csak nem tom meik tipust éri meg.én igazáből homokos sáros laza talajon használnám.
mi akciós az aunerbe?
szenya vagy
Csak sűrű volt a mintázat és alkalmazkodott a talajhoz.

A C12es Mitasról csak jót tudok mondani viszont havernál a C2 látványosan kopik.
Kint voltam 2 napot Ausztriában Ügyfeleket vittünk ki, éjjel go-go-bar, table dance, ukrán csaj, ilyesmik...Uncsi.
Hétvégén? HOLNAP szerelünk!