Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tuti azért szar c-16 om még nemvolt most elölhátul michelin van gecijó de legközelebb előre biztos hogy c 19 hátra meg michelin nekem ez jön be
Aunernél nézd meg!most akciós.
nekem c-16 van ez a legkeményebb,sziklás talajra van,lehet ezért fog szarul pályán,erdei talajon
hamár a guminál tartunk elég fosadék gumi lehet széria ktmeken mert azalatt a tesztelési idő alatt az 1iken ugyvolt a hátsó hogy minden 2ik sor bütyök eltünt na azafasza de télleg minden 2ik sor hiányzott
c 19 és c 18 ról van szó ez a gumi elméletileg kövesebb talajra van de mindenki azt tesz a motorjára ami tetszik meg amire pénze van röviden ennyi
dunlopot nem tudok ilyen árban. ami közül lehetne még : tRelleborg , heidenau, vee rubber , meg pirelli talán..
nekem még egyse tört le
pedig kap rendesen,terep,aszfalt,van minden
16 körül van a dunlop,szerintem megéri,következö megint az lesz
szeva Keme!mi újság el vagy tünve!
hétvégén szerelsz?
erre azt mondom ha az ember nagyba űzi akkor olcsot vesz és sokszor cseréli de ha drágát vesz aztsekell később cserélni olyan sokkal és az drágább is
mondjuk azt énis hallottam, hogy törik a bűtyke mert kemény keverékű...
még ilyen korában sem fogott jól,a kopott dunlop jobb volt!
jolvanna nemszép a kisebbet kinevetni de nekem a mitas az szemmel láthatoan kb fél cm-t kopott 1 ora alatt a kenda az puha talajra van és az kb 10 ora alatt csak elkezdett kopni elég szar pálya szinte tükör
akinek van rá pénze vesz michelint vagy dunlopot mert kurvajó csak amennyivel drágább annyival nem tud többet
Nekem a 90-esen hátul egy kb. félig kopott Bridgestone van, a 94-esen hátul újszerű Mitas, érzésre nehéz megállapítani, melyik jobb, kb. ugyanúgy fog, de a Bridge már lassan egy éve ugyanúgy néz ki, a Mitas meg rohamosan töri a bütykeit.
ár érték arányban a mitas a legjobb egy jó michelin 20 rongy a mitas nem olyan minőség de nem sokkal marad el tőle és majden a felébe kerül
DUNLOP AZ DUNLOP gondolom, nincs pénzem ilyenekre Megteszi a mitas is
a tag egy gumira értette
mért drága? mért szar?

dunlop d752,na ez gumma.
amugy most nekem is mitas van és nagyot csalódtam.
Én tudok 20500 ft ért elöre-hátra mitast c19 c20 . aztmondták az előbb h ez jó ár érte..
első hátsó gumi 20500 nem egy darab öcsém
mert szar.azonkivül drága.
mitas szerintem sok érte universalmotoron csak 12000 és akkormár inkább kenda és az csak 2 ezerrel drágább nekem jobban bejön mint a mitas
mértne vegyen mitast?
Most is ez van fenn, csak utcán ezzel mentem azt szarrákopott :D Miért? sztem az ára se olyan rossz , és a minősége sem ..nemtom