csöcs KTM ! az osztálytársaim aszondták h én ugyse birom ki h nemprobáljam ki az összeset és ez igyis lesz szerintem najo az exc-ket nembizti h kiprobálom de a crossokat bizti meg az 525 XC-t csak nagyon soká van méég 4 nap faszom kivan kurva lassan megy az idő
Szeva...köszi.
Nekem is kering valahol a postán egy Manual CD-m, amit kétszer küldtem el energeee-nek, de csak egyszer kapta meg
Nagyon várom az alkatrészed, annyi híjja van a motornak csak. Természetesen ha kettő jön meg belőle, az egyiket visszaküldöm. Vagy küldjem egyenesen honda08-nak?
bezony,, a crf 450, karbantartása nem olcso játék,, pont ma találtam egy kartondobozt tele crf-es cuccokkal, dugo hegyek hengerfejtömitések oljpumpa , olajmembrán, meg mindenféle szir szar,,,
Az lenne a kérdésem, hogy a HONDA CR500 és a CR500E között van e különbség?
Üdv
Mennyi lenne a legkisebb?
http://www.motorera.com/honda/...
Nekem is kering valahol a postán egy Manual CD-m, amit kétszer küldtem el energeee-nek, de csak egyszer kapta meg
Nagyon várom az alkatrészed, annyi híjja van a motornak csak. Természetesen ha kettő jön meg belőle, az egyiket visszaküldöm. Vagy küldjem egyenesen honda08-nak?
érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-54
5-3546
Nekünk van rá, alu lánckerék.új.
bakonymotor@gmail.com