Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!

Engem érdekelne valamelyik hátsó lánckerék 250x re de az a baj, hogy nemtudom milyen van most rajta , nekem igazából a mostaninál kisebb kellene, mert utcán többet használom.
Üdv!
Na mégegyszer!
Mostmár motorszám is van
vázszám: HM[X]NE03-2500955[X]
motorszám: ME03E-5504396
Köszi mindenkinek a segítséget, felvettem a kapcsolatot mindenkivel akit ajánlottatok.
Valaki csak segít kideríteni,hogy mikori
Jaaaa,

Nem néztem végig az előzményeket teljesen, de Nautilusnak szántam
Ezt én is tudtam, csak arra gondoltam, hogy nem találni minden bokorban színesfém hegesztőt.
Szerintem a CR egy kihegyezett versenygép!a CRM meg egy jó kis küzépkategóriás enduró erről ennyit!díóhéjban:)
Ha jól tudom akkor a CRM japán piacra szánt enduro amiben NSR-blokk van. Az MTX meg az európai enduro. (2T)
Koszi kisbors a tanacsokat, megprobalom eszerint meghegesztettni, azt hiszem van is egy a kozelben Kamaraerdoben. Mar csak idot kene ra szakitani, ami nagyon nincs :(. Neked is cr500ad van?
Hi, haveromnak crm250e van, nekem cr125. Egy garazsban tartjuk oket, mindent az en motoromrol akar lelopni ami letort neki, de sokminden nem passzol. Eroben meg persze a cross jobb, abban pedig tobb a nyomatek, es nehez.
A színesfémhegesztők tudnak, abból élnek.
Aluminium hengerfejeket személyautóknál lazán javítanak pl: gátrepedés esetén.
El kell menni többhöz is és meg kell kérdezni.
Az a jó, ahol gépműhely is van így nem fognak mutogatni egymásra.
nekem is 36os van és nagy rám,186cm 70kg vagyok,hol lehetne megnézni?
pl mind2 honda többet nemtok
Hali,nagyon sok olyan ember van aki azt ,hiszi hogy a CR és a CRM egy és ugyanaz,szerintem semmi köze egymáshoza kettönek,semmilyen szinten! Véleményetek?
Ha jól tudom és nem tévedek az a Bódis Rolandék busza.
fesd át pirosra és akk kell :P
üdv!36os!70-80 kilos 175 180magas egyénre jokb!
Hali Keme. Postáztam még 1 kütyüt ,mert utánna nézettem a postán és azt monták fingjuk sincs hogy hol jár az előző, és hogy miért nem küldtem futárral az biztos odaért volna. Ha megkapod közbe mind a kettőt az egyiket vissza várom
szia,mi a mérete?
Meg lehet csinálni csak kevesen tudnak alut hegeszteni.
nah ezt jol leirtam
üdv!továbbra is keresek 2005ös cr 250et irjatok!ELADO FOX 360 cross gatya elado IÁ:10k
skacok mennyibe kerül újjonnan 1 oan power mozgato baszás?ami még régebben kemének kellett ? legkorábban szerintem csak karácsonyra lesz lové motorra ezért ktm tesztnapon nyitástol zárásig ottleszek és tépemneki mint a hülye mind2 nap felmerjek ülni az 525 ös quadra?felhát max végiggurulok ha fosok 2 kört veszteni nem vesztek semmit ingyé van
Hello
Nálam ugyanez történt még régebben,meghegesztette egy aluhegesztő szakember,de vigyázni kell vele,mert ha nem fogatod le egy sík lapra az egészet akkor elferdül minden,és hegesztés után le lett síkköszörűlve vagy marva,már nem emlékszem de fasza lett az biztos,és nem volt drága.Ha megveszed az új alkatrészt az horribilis. Két komponensű alufoltozóval ne próbálkozz,én próbáltam vagy 4 félét,egyik se volt jó.Nekem a berugókarom is letört,az is meg lett hegesztve,jó lett az is.
Es ilyesfajta javitas megvalosithato? Meg nem lattam a torott elemet, de haverom azt mondta, hogy a berugokarral egyutt letort az elemnek egy resze, akkorat rarugtak.
nemsokara jovok, edzes
nem hiszem, hogy vadi újat kéne kreálni, a régi (törött) megjavításáról lenne szó.
Jobb oldali aluminium blokkfedelet csinaltatni? Hat nem tudom, ehhez annyit ertek...
De ha van ilyen akkor erdekelne. Meg ehhez kotelezo lenne egy gyari szakrajz, mert igy fingra nem fognak csinalni semmit. Olyat nem tudom honnan tudnek szerezni. Betorok a honda gyar adatbazisaba, es itthon osszetakolok egy 500ast