Nem mondtam hogy nem tetszik, de akkor voltam először cross pályám mármint motorozni, és a levágott ugratok dombnak lefele , és a végén leugrani oda a gödörbe az úgy első alkalommal kicsit félelmetes. Most már leugranák habozás nélkül.
nemkell fizetni nálunk pl 2 kört mehetsz felirják az adatokat h válalod a felelősséget ...stb és mehetsz utána feliratkozol még ha akarsz menni és mindig ha sorra kerülsz mehetsz
halálos? hmm anyira nemis nekem pl 4 kör kellett h érezzem a kezem de végig csuma gáz volt azis igaz ....nekem kibaszottul teccik kb az összes ugratot olyan pöpecül meglehet csavarni hogy huuuu szeretem azt a pályát
ááhh látom vannak itt már olyanok akiknek van tapasztalatuk tesztnapokról.. mi kell h lehessen motorozni? fizetni kell érte? vagy csak oda megyek és mehetek 1 kanyart a kipakolt motorokkal?
de nekem nem kell az összes, annyim meg nincs h megvegyem "feleslegesen" az egészet
kösz a tanácsot. a kiütéssel kapcsolatban gondolom a papírt azt rakjam vmi fára nem? és úgy üssek rá a 8as csavarral?
mondjuk ha az a motormannos tömités szett komplett akkor abba minden benne van ám,, hengerfej tömités, hengertalp, szelepdekni gumi tömités, összes O gyűrű, stb, stb, és ugy már nem is drága,,,
veszel jo minőségű klingeritet, kicsit megolajozod a deknit a használt olajjal, de csak vékonyan, rányomod a papirra, elöször a lukakat vágod ki ugy hogy fogsz egy 8-as csavart aminek a menet kezdeténél van kis pereme, avval kiűtöd a lukakat, pont 6-os fog maradni, miután megvan az összes lyuk kivágod egy olloval,,,
összes többi tanács ötezer,,,
Lehet, hogy tul hosszu a link, es nem jeleniti meg.
Viszont te is ra tudsz keresni. Beirod googleba, hogy ebay honda cr, es ott: accesories and parts, motorcycle parts, honda cr500
kösz a tanácsot. a kiütéssel kapcsolatban gondolom a papírt azt rakjam vmi fára nem? és úgy üssek rá a 8as csavarral?
összes többi tanács ötezer,,,
ha érdekel, vagy valakit akkor occson oda adom,,
Sikerült már összerakni a cr-t?
Viszont te is ra tudsz keresni. Beirod googleba, hogy ebay honda cr, es ott: accesories and parts, motorcycle parts, honda cr500
88 honda cr500 motor complete, carb, reeds, electronics 400$
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...|65%3a12|39%3a1|2
40%3a1318
komplett 89es cr
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...|65%3a12|39%3a1|240
%3a1318