Az olaszoknál van egy HM nevű cég lámpás CRE-ket csinálnak elvileg CR-hez képest csak a világítás tekercse a különbség meg a fejidom ha jól tudom "lehet hogy rosszul tudom" lehet ez a gép is valami ilyen lehet csak már nincs lámpája.
Üdv Srácok!
Van nékem egy motorom CR 250
van neki egy vázszáma: HM NE03-2500955
felújítás lesz a télen, és érdekelne, hogy pontosan mikori lehet.
Én még olyan táblázatot nem találtam, amiben ilyen számmal létezne 250-es CR, pedig a szám eredeti, már szétszedtem, és megcsiszolgattam a váznyakat, mert nem hittem el, hogy ez nincs mókerolva.
Haver Pesten a Honda szervizben nem talált ilyen számot, ha valaki mégis tudna adni tippet, azt megköszönném!
Üdv nektek!
0620 4799025
maxxpower@t-online.hu
vagy ezt próbáld meg holnap fel is hívhatod vagy ma küld egy mailt és holnap már lehet hogy jön a válasz
info@hondapark.hu erre a címre küld el a váz és a motor számot és majd kapod a választ
Vázszám : HM[X] JE01 - 5601955[X]
Motorszám : JE01E - 5605786
ezt nekem 1995-nek azonosították be
Nekem is japán belpiacos a 95-ösöm, a vázszámok után az utolsó jegy egy kanji írásjel.
a telló tetején illetve az alján lévő csavar mit is csinál a tellóval?
létezhet olyan hogy a fenti csavaron 32 állítási lehetőség van?
A cr250-hez annyit, h igy ranezesre 93-97 kozott barmi lehet. Felniben nincs semmi iras?
Van nékem egy motorom CR 250
van neki egy vázszáma: HM NE03-2500955
felújítás lesz a télen, és érdekelne, hogy pontosan mikori lehet.
Én még olyan táblázatot nem találtam, amiben ilyen számmal létezne 250-es CR, pedig a szám eredeti, már szétszedtem, és megcsiszolgattam a váznyakat, mert nem hittem el, hogy ez nincs mókerolva.
Haver Pesten a Honda szervizben nem talált ilyen számot, ha valaki mégis tudna adni tippet, azt megköszönném!
Üdv nektek!