Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és szted 520ée odaadná?éáttam van valami tunning kipuff is meg pro taper kormány vagy csak szivacs?
Ok, ott leszek mondjuk este 6-ra!
ezúton üzenem mortinak hogy kapja össze magát!
nem tudtam sajnos menni vele, mert nagyon későn néztem meg este, és nem akartuk a szomszédokat felidegelni. Nekem egy közös haverunk szólt, hogy nézzem meg ezt a motort, mert érdemes, én meg kíváncsiságból megnézegettem.
bejössz pestre?mert ha igen akkor ahol a múltkor találkoztunk,azzal szembe a másik oldalon van egy kút ott talizhatnánk.
Te, kiválóan! Muerte szerintem már megkapta a Service Manulaját, amit küldtem neki, powermechanizmus meg sehol...
Márpedig amíg az nincs meg, nem tudom összerakni a blokkot, olajjal feltölteni és a vázba tenni
de mentél vele vagy honna ismered?
ok,hogy áll a cr-em?nem crm,hanem cr-EM!cr-125-ösösösös?
Hangó
Csináljuk azt, hogy holnap este felszaladok vele M5 környékére, és odaadom! Az Erzberg-rodeo-s lemezt még nem adom vissza, csak belenéztem, de tetszik
szeva,mikor jársz erre?vagy lemenjek érte holnap reggel?HANGÓ?
boccs xl hez szeretnék cdi elektronikát
Úgy tudom, hogy 2003-tól vannak az erősített aluvázúak, az meg, hogy milyen a motor, meg a himbák, hát...nem biztos, hogy ugyanaz a jó nekem ,mint neked, de szerintem jó motor. Én megvenném, ha lenne kicsit több, mint 500-am rá.
jah jonak tünik de himbák fékek blokkja zörrennésmentes erö van bene?amugy nemtom mert azt mondták 2005öst vegyek mert az már sokkal jobb!
Szeva, mikor adhatom oda a kereked?
sziasztok
Ő az:
http://www.hasznaltauto.hu/2470927_honda_cr250r_200
3

Dabason van a motor, egy rendőr srácé. Rendes, normális gyerek, a motor sincs leharcolva.
Én is elcserélném rá az enyémet
eszt nem találtam hanem ajánlotta a tulaj hogy elcseréli az enyimére ráfizetéssel
Hello,ezt a cr-t hol találtad?
csa hol merre link vagy kép esetleg?irj
ja de elattam volna de és pénzt adtamvolna
cross az cross,az enduró meg enduró...
mind2 másként jó,másképp fáraszt...
a legtöbb crossos jól tud endurózni...
fordítva viszont nem mindig igaz
jónapot
Csak én nem tok menni mocizni. Se benyám se lóvém és haverok is melóznak:(
amugy van abban is igazság amit te mondassz, valahogy ugy kellene ezt csinálni hogy minden endurozni vágyo embert elöször el kellen vinni kötelezö jelleggel heti kétszer krosszpályán motorozni, hogy eggyáltalán megtanuljanak kanyarodni, és minden egyébb dolgot,, aztán kivinni öket motorozni a dzsungelba ,,
jah én is megyek pont motorozni, és kis házi krosszpályázás lessz belöle, a felázott homokosban,,
Na, most pedig kimegyek "bénázni" kicsit a pályára. Elég volt a billentyűzetverésből.