nem tudtam sajnos menni vele, mert nagyon későn néztem meg este, és nem akartuk a szomszédokat felidegelni. Nekem egy közös haverunk szólt, hogy nézzem meg ezt a motort, mert érdemes, én meg kíváncsiságból megnézegettem.
Te, kiválóan! Muerte szerintem már megkapta a Service Manulaját, amit küldtem neki, powermechanizmus meg sehol...
Márpedig amíg az nincs meg, nem tudom összerakni a blokkot, olajjal feltölteni és a vázba tenni
Hangó
Csináljuk azt, hogy holnap este felszaladok vele M5 környékére, és odaadom! Az Erzberg-rodeo-s lemezt még nem adom vissza, csak belenéztem, de tetszik
Úgy tudom, hogy 2003-tól vannak az erősített aluvázúak, az meg, hogy milyen a motor, meg a himbák, hát...nem biztos, hogy ugyanaz a jó nekem ,mint neked, de szerintem jó motor. Én megvenném, ha lenne kicsit több, mint 500-am rá.
cross az cross,az enduró meg enduró...
mind2 másként jó,másképp fáraszt...
a legtöbb crossos jól tud endurózni...
fordítva viszont nem mindig igaz
jónapot
amugy van abban is igazság amit te mondassz, valahogy ugy kellene ezt csinálni hogy minden endurozni vágyo embert elöször el kellen vinni kötelezö jelleggel heti kétszer krosszpályán motorozni, hogy eggyáltalán megtanuljanak kanyarodni, és minden egyébb dolgot,, aztán kivinni öket motorozni a dzsungelba ,,
jah én is megyek pont motorozni, és kis házi krosszpályázás lessz belöle, a felázott homokosban,,
Márpedig amíg az nincs meg, nem tudom összerakni a blokkot, olajjal feltölteni és a vázba tenni
Csináljuk azt, hogy holnap este felszaladok vele M5 környékére, és odaadom! Az Erzberg-rodeo-s lemezt még nem adom vissza, csak belenéztem, de tetszik
http://www.hasznaltauto.hu/2470927_honda_cr250r_200
3
Dabason van a motor, egy rendőr srácé. Rendes, normális gyerek, a motor sincs leharcolva.
mind2 másként jó,másképp fáraszt...
a legtöbb crossos jól tud endurózni...
fordítva viszont nem mindig igaz
jónapot
jah én is megyek pont motorozni, és kis házi krosszpályázás lessz belöle, a felázott homokosban,,