Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1000000000000
Tudom, hogy iszonyat ritka. Már bontós is akarta megvenni tőlem, annyira keresték rajta.
A blokk, aminek a darabja elvileg 94-es, de úgy tudom, hogy ez 89-től 97-ig egyforma kéne, hogy legyen.
Mennyit szánnál érte?
ühü értem meggondolando mert kicsit még ráteszek és uj hajtokarszettet veszek de azsemjo nemigen szeretnék erre a moccra költeni inkább gyüjtök az ujra (ujabra) de még előferdülhet h ha minden kötél szakad akkor kell de ha más megvené nyugodtan odadhatod neki nekem nem sűrgős
ááá keme azt nagyon megvennem! Mar regota keresek bontottat, de nem talaltam.
Pontosan milyen evjarat? Ha jo akkor huhahuuuu
Azt ismerem, de azt hittem a honda kezdte újra csinálni.
Megnéztem a cuccokat,
A főtengely nemhogy tűrhető, de kiváló állapotban van, hajtókarral együtt, én nem érzek semmi kottyanást fel-le.
Kuplung oldali deknim (az a takaródekni, ami a kuplungot takarja, 650ml (olaj) felirattal, szintén van EGY darab.
folyamatosan gyártják a cr500 akat
service honda
cr500af néven
Valaki hallott ilyesmit hogy újra gyártják a CR 500-at 2009 ben?
megnézem...
hajtókart nem éri meg eladni külön, meg ahhoz szét kéne nyomatni a főtengelyt. Amúgy van főtengelyem kompletten, tűrhető állapotban, 25-ért.
hát mondjuk ien hajtokar szerüre gondoltam ami kb 10-15 orát kibir max teljesitményen csak h gyors öszetudjam dobni 1 menetre éscsak dugattyut kéne ujat veni
Juj telleg keme, nincs veletlenul jobb oldali (kuplung feloli) deknid? Ha igen akkor stipistopiznam
mi kell?
öööö mikazok a fél motorra valo alkatrészek blokkhoz pl mid van?
Visszaolvastam, latom,bocs.
Kerdes: mi oka lehet annak, ha indulok egyben majdnem lefullad olyan gyenge?
Helo zsivanyok!
Keme bacsi motor meggyogyult?
Sokadikx koszi a valaszt visszamenolegesen is.
elég jól probálkozol hee!
Jah, itt MÉG szép a hangja, aztán NEM, aztán meg most MÁR MEGINT
Ez fasza nagyon:)
szeva, nem, ez másik. Ez hosszú, nyújtott, amin én vagyok, azon Faisst is van videózva, az hátul van, és magasabbra dob.
Telefon
Ja,hellooootok
Keme,te a másik oldalról videoztattad?ez az ami a videókban van?