Tudom, hogy iszonyat ritka. Már bontós is akarta megvenni tőlem, annyira keresték rajta.
A blokk, aminek a darabja elvileg 94-es, de úgy tudom, hogy ez 89-től 97-ig egyforma kéne, hogy legyen.
Mennyit szánnál érte?
ühü értem meggondolando mert kicsit még ráteszek és uj hajtokarszettet veszek de azsemjo nemigen szeretnék erre a moccra költeni inkább gyüjtök az ujra (ujabra) de még előferdülhet h ha minden kötél szakad akkor kell de ha más megvené nyugodtan odadhatod neki nekem nem sűrgős
Megnéztem a cuccokat,
A főtengely nemhogy tűrhető, de kiváló állapotban van, hajtókarral együtt, én nem érzek semmi kottyanást fel-le.
Kuplung oldali deknim (az a takaródekni, ami a kuplungot takarja, 650ml (olaj) felirattal, szintén van EGY darab.
hát mondjuk ien hajtokar szerüre gondoltam ami kb 10-15 orát kibir max teljesitményen csak h gyors öszetudjam dobni 1 menetre éscsak dugattyut kéne ujat veni
A blokk, aminek a darabja elvileg 94-es, de úgy tudom, hogy ez 89-től 97-ig egyforma kéne, hogy legyen.
Mennyit szánnál érte?
Pontosan milyen evjarat? Ha jo akkor huhahuuuu
A főtengely nemhogy tűrhető, de kiváló állapotban van, hajtókarral együtt, én nem érzek semmi kottyanást fel-le.
Kuplung oldali deknim (az a takaródekni, ami a kuplungot takarja, 650ml (olaj) felirattal, szintén van EGY darab.
service honda
cr500af néven
Kerdes: mi oka lehet annak, ha indulok egyben majdnem lefullad olyan gyenge?
Keme bacsi motor meggyogyult?
Sokadikx koszi a valaszt visszamenolegesen is.
keme gépével...
kisebb