Sziasztok! :)
aza kérdésem lenne hogy a Honda cr 125 2001es- típuson hogyna kell beállíani h a levegőt, emnnyit kell kifele tekerni
és hol legyen a tön a pöcök középpen? :)
Előre is köszönöm :)
Van amelyknek van forgásiránya és azt többnyire jelzik is nyillal! Ha nincs jelzés akkor nyugodtan megfordithatod, de ha van jelzés akkor is megfordithatod, csak a gumi nem fog olyat fogni valószinű a bütykök elhelyezkedése miatt!
Üdv!
Srácok, mit gondoltok, szerintetek a crossguminak van forgásiránya? (a gumin nincs semmiféle nyíl ami jelezné, csak a futófelületen a piros csík(mitas gumi)) Mert a bütyköknek az egyik fele le van kissé gömbölyödve és gondoltam megfordítom..Aztán gumicsere..
Vélemény?
helló sziasztok ! segítséget szeretnék kérni honda crf 450 gyújtás forgó rész leszedéssel kapcsolatban! hogy esztergáltassak lehúzót vagy van valami könnyebb módszer is ? ha volt mostanában már téma akkor bocsi fáradt vagyok vissza olvasni előre is köszönöm !
Nem tudom mit és hogyan használsz,feltételezem a tárcsa rendben,fékolaj normális..használj vmi nagyobb nevű gyártót /Ferrodo,Lucas/ esetleg cseréld le a fékcsövet fémre,vagy ha ezek után sem jó akkor rakj fel 270 es féktárcsát.
Nálunk a többség Proxot használ,nincs vele gond..
Elvileg nem mert vszeg nem tartalmaz a motorok nedves kuplungja miatt szükséges csúszásgátló adalékot....de lehet hogy ettől függetlenül nem lesz vele gond,atf-et tegyél bele azzal biztosan kompatibilis,illetve rakjál bele olyat ami odavaló! :D
Nekem volt 2 évig ! Nem jelent semmiféle hátrányt az hogy nem HPP a henger!Blokkhoz nem nyúltam! Egy baja volt h minden alkatrésze gondolok ezalatt a kerekre teleszkopókra vízpumpára stb... Agyon voltak kopva lógtak!Beleöltem egy kisebb vagyont mire ott tartok h egybe van elment a gyújtás itt ott megszakadtak a csavarok... De össszességében jót lehetett vele motorozni...Alkatrészellátás szempontjából sem rossz. Mondjuk első láncvezetőt nem kaptam hozzá... Sok sikert hozzá!
Fel akarok újítani egy 1989-es CR 125-öst. Az lenne a kérdésem, hogy ez az évjárat milyen? Tudom, hogy ez nem HPP hengeres. Hátrány ez? Mármint, tudom, hogy sok ember szemében ez egy öreg sz*r, de mégis? :D
Szerintem nem kell levenni, fogkefe + Well done Tesco-s hideg zsÍroldó(a legjobb sztem) viszi a koxot mint állat (kesztyűben mert mar egy kicsit), esetleg petróleum is jó lehet, meg ne maradjon a zsÍroldóból takarÍtás után semmi rajta, azt is el kell távolÍtani a koksszal együtt.... http://higiabc.hu/products/ima...
aza kérdésem lenne hogy a Honda cr 125 2001es- típuson hogyna kell beállíani h a levegőt, emnnyit kell kifele tekerni
és hol legyen a tön a pöcök középpen? :)
Előre is köszönöm :)