Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! :)
aza kérdésem lenne hogy a Honda cr 125 2001es- típuson hogyna kell beállíani h a levegőt, emnnyit kell kifele tekerni
és hol legyen a tön a pöcök középpen? :)
Előre is köszönöm :)
Rendben, azért köszi!
Szia. Csak ami a képen van, kosár már sajnos Elkelt.
Köszi! Akkor beprobálom a megfordítást..
Van amelyknek van forgásiránya és azt többnyire jelzik is nyillal! Ha nincs jelzés akkor nyugodtan megfordithatod, de ha van jelzés akkor is megfordithatod, csak a gumi nem fog olyat fogni valószinű a bütykök elhelyezkedése miatt!
Üdv!
Srácok, mit gondoltok, szerintetek a crossguminak van forgásiránya? (a gumin nincs semmiféle nyíl ami jelezné, csak a futófelületen a piros csík(mitas gumi)) Mert a bütyköknek az egyik fele le van kissé gömbölyödve és gondoltam megfordítom..Aztán gumicsere..
Vélemény?
Üdv! Érdeklődnék, hogy van-e kuplungkosarad cr 250-hez, és milyen állapotú? Illetve van még más alkatrészed is, vagy csak azok, amik a képen vannak?
Esztergáltass...ne barkácsolj!
helló sziasztok ! segítséget szeretnék kérni honda crf 450 gyújtás forgó rész leszedéssel kapcsolatban! hogy esztergáltassak lehúzót vagy van valami könnyebb módszer is ? ha volt mostanában már téma akkor bocsi fáradt vagyok vissza olvasni előre is köszönöm !
Az is lehet.....
Nem tudom mit és hogyan használsz,feltételezem a tárcsa rendben,fékolaj normális..használj vmi nagyobb nevű gyártót /Ferrodo,Lucas/ esetleg cseréld le a fékcsövet fémre,vagy ha ezek után sem jó akkor rakj fel 270 es féktárcsát.
Nálunk a többség Proxot használ,nincs vele gond..
sziasztok volna egy olyan kérdésem hogy cr 250 be milyen első fékbetétet tegyek olyan kellene ami nagyon fog
Legalább megtudtuk hogy az elvek nem mindig egyeznek a tényekkel!
Igazából kb 1 éve az van a váltóba, gond nem volt esdig vele... A kiváncsiság vezérelte. Kérdésemet:)
Elvileg nem mert vszeg nem tartalmaz a motorok nedves kuplungja miatt szükséges csúszásgátló adalékot....de lehet hogy ettől függetlenül nem lesz vele gond,atf-et tegyél bele azzal biztosan kompatibilis,illetve rakjál bele olyat ami odavaló! :D
Help:) A Mol bezinkút kiváló 10w40es motorolaja jó váltóolajként a cr125be?:)
Főtengely szimering probléma.
Van bennük power!
Nekem volt 2 évig ! Nem jelent semmiféle hátrányt az hogy nem HPP a henger!Blokkhoz nem nyúltam! Egy baja volt h minden alkatrésze gondolok ezalatt a kerekre teleszkopókra vízpumpára stb... Agyon voltak kopva lógtak!Beleöltem egy kisebb vagyont mire ott tartok h egybe van elment a gyújtás itt ott megszakadtak a csavarok... De össszességében jót lehetett vele motorozni...Alkatrészellátás szempontjából sem rossz. Mondjuk első láncvezetőt nem kaptam hozzá... Sok sikert hozzá!
Sajna nem motoroztam Atacossal én sem,de kíváncsi lennék rá...van bennük power:

http://www.ronniesmailorder.co...

Hogy milyen az attól függ mennyire van egyben,de sajna jellemző hogy ilyen idős korára már sok barkácsmesterrel összefutott,és ez meglátszik rajtuk..
Ezekben nincs is power?
Üdv!

Fel akarok újítani egy 1989-es CR 125-öst. Az lenne a kérdésem, hogy ez az évjárat milyen? Tudom, hogy ez nem HPP hengeres. Hátrány ez? Mármint, tudom, hogy sok ember szemében ez egy öreg sz*r, de mégis? :D
Két probléma lesz vele....olyan qva nehéz találni mint amilyen qva nehéz lesz kiadni érte azt az összeget amit kérnek érte.
Szerintem nem kell levenni, fogkefe + Well done Tesco-s hideg zsÍroldó(a legjobb sztem) viszi a koxot mint állat (kesztyűben mert mar egy kicsit), esetleg petróleum is jó lehet, meg ne maradjon a zsÍroldóból takarÍtás után semmi rajta, azt is el kell távolÍtani a koksszal együtt....
http://higiabc.hu/products/ima...
Hali valakinek nincs elfekvőbe cr 125 kuplung felöli oldaldekni 1984 körülihez? :-)