A képen látható dolgok eladóak, idomok, levegőszűrő!
Plussz van egy ZSÍR ÚJ bontatlan fehér hátsó sárvédő,ennek az ára: 6500Ft
Első sárvédő: 5000Ft/db
Hűtőidom: 8500Ft/pár
Rajtszámtábla: 3000Ft
Levegőszűrő: 2000Ft
Levegőszűrő fedél: 3000Ft
Oldalidom rajtszámtábla: 7000ft a pár
Irányárak!
Ok akkor gilera nem veszekszek mert ugysincs értelme.pont ugy mint a photosoppolt képednek,mega. Dumádnak,akkor gilera sőt 7 ütemű egy 48 sebességes váltóval és egy ős Komár kuplungja van rajta.még most sem értek semmihez sőt olvasni sem tudok.
Mint az kiderült a 10 éves "szerelői pályafutásod" alatt sem láttál mindent,sikerült újat mutatni a tegnapi nap folyamán is....viszont akkor én jelzem hogy jóval több mint tíz éve szerelek,mégsem kérkedek vele és alázattal viseltetek az új,általam nem hallott dolgokról,mert bár sokat láttam,de nem eleget!
Igen a valószinű! Az meg főleg hogy a jobbos deknibe meg beleharpta valami Spanyolajkú szakbarbár a HONDA FELIRATOT! Ha nemtudok valamihez hozzászólni értelmesen inkább befogom.
Igen a valószinű! Az meg főleg hogy a jobbos deknibe meg beleharpta valami Spanyolajkú szakbarbár a HONDA FELIRATOT! Ha nemtudok valamihez hozzászólni értelmesen inkább befogom.
90-91 púpos dugó,92-99 lapos tetejű dugó,így jött ki gyárból...kész punktum! :D
Azért mert nem találkoztál még vele,légy tisztában vele hogy létezik....amúgy dobhatnál fel képet a gépről érdekelne hogy ki egy 3 gazdás gép.
nah mivel a 3. gazdálya vagyok tisztában vagyok vele hogy csak a 2.henger ami kuka lett most ami szolgált a motoron 1992 óta!megvan az eredeti amivel kijött a gyárból és abban is lapos tetejű volt a másodikban is és a hengerfej ugyanaz mint ami volt.egy pár ilyen típusú motort már szétszedtem meg összeraktam de még olyanal nem találkoztam amiben púpos dugó lett volna.
Értem...akkor vagy nem a rávaló hengerfej/vagy nem a belevaló dugó van rajta,bár gondolom ezt mind tudtad,ellentétben Wisecoval,Prox-szal,Wössnerrel szemben akik nem szerelnek 10 éve motorkerékpárt.
Az evolúció is régóta tart még sem példálódzik veled!
nicasilos a henger ami rajta lesz.az is volt csak az előző gazdája spórolt egy 20 filléres hézagolón a power szelepnél azt belenyitott a dugóba igy az a henger kuka,van másik az is nicasilos csak nemtudom mekkora méret pontosan.de alighanem utsó méretes.
Plussz van egy ZSÍR ÚJ bontatlan fehér hátsó sárvédő,ennek az ára: 6500Ft
Első sárvédő: 5000Ft/db
Hűtőidom: 8500Ft/pár
Rajtszámtábla: 3000Ft
Levegőszűrő: 2000Ft
Levegőszűrő fedél: 3000Ft
Oldalidom rajtszámtábla: 7000ft a pár
Irányárak!
Mint az kiderült a 10 éves "szerelői pályafutásod" alatt sem láttál mindent,sikerült újat mutatni a tegnapi nap folyamán is....viszont akkor én jelzem hogy jóval több mint tíz éve szerelek,mégsem kérkedek vele és alázattal viseltetek az új,általam nem hallott dolgokról,mert bár sokat láttam,de nem eleget!
Én értek hozzá,11 éve szerelek,és az pont eggyel több mint a 10!
Nekem van! De Hajdú-Biharban, Polgáron! Nincs messze Miskolctól, cirka 40-45 km.
Azért mert nem találkoztál még vele,légy tisztában vele hogy létezik....amúgy dobhatnál fel képet a gépről érdekelne hogy ki egy 3 gazdás gép.
Az evolúció is régóta tart még sem példálódzik veled!
érdeklődni szeretnék hogy Borsod megyében miskolc-ózd környékén van valakinek CR500?
mert egyszer szeretnék megnézni egy ilyen gépet :)
Hüvelyes v bevonatos hengered van most fenn és milyen méretben?