Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Érdeklődnék, h házilag nehéz ki cserélni az első telokban a sziimeringet, és hogyan kell ?
Előre is köszönöm :)
1 tank szigorú póver alatt, néha meg lehet huzogatni hogy ne zabáljon be. 2 tanknál már bele-bele lehet póverezni. 3. tanknál fele felébe. én így csináltam nekem fasza erős volt olyan 8-9 üzemóra volt a járatás de lehet rosszul emlékszem a következő tulajnak meg elgyengült... annyi hogy én motul 800al járattam 1:40be
heló! Cr 250 bejáratás. Most kapott új PROX dugót, a henger vashüvelyes. Motul 710 adalék. A szerelő aki csinálta a dugócserét azt mondta, hogy 2 tankot kell belőle kijáratni bejáratás címén. De, pontosabbakat nem mondott.... Szerintetek meddig tekerhetem ezek a szempontok alapján a gázt? Rángatni gondolom nemkéne.... Előre is köszi!:)
Nem vált be a perselyes azért kellene a bevonatos,vagy mi az oka?

Mennyibe áll meg egy épkézláb henger míg ideér amerókából? Máshonnan nem nagyon van..
Ez mar perselyes. Ebayen talaltam parat, ha masnem lovok egyet onnan.
Állandó slágertermék...kér hogy ritka a normális,cserébe nem olcsó.

Újranicasilozás?
Vkinek elfekvoben egy ilyen 99es cr125 hengere? Egy uj, vagy ujszeru nicasilos :)
jó esetbe hengerfej tömítés csere megoldja rosszabba valahol hajszálrepedés a hengeren az nagyobb cumi Apropó valaki az ex CRemről nem hallott látott semmi infót?
Ha valaki keres 250es 97es crt irjon rám
Beledolgozik a motor,nem keringet a vízpumpa,megrottyant a kupak....távtippelde rovatunkat olvasták.
üdv lenne egy kérdésem. Van egy homda cr 125 1984 motorom és a vizhűtő kupakja mellet nyomja ki a vizet, és a túlfojón is 10 perc után már kell utána tölteni.
Mi lehet a probléma?
Üdv, adott a lehetőség így jövő tavasszal vehetek egy 2010-es vagy újabb crf/crfx-et. Tudom, hogy az R változat a krossz és az X az enduro . Az lenne a kérdésem, hogy az X változatnak megegyezik a szervíz intervallumai az R-el? Előre is kössz a válaszokat!
Sziasztok!
Keresek használható állapotú Honda CR 250 HPP vízpumpa deknit reális áron, ha van vkinek kérem jelezzen!
E-mail címe: kawasakikdx@citromail.hu

Előre is köszi!
Sziasztok!
Keresek használható állapotú Honda CR 250 HPP vízpumpa deknit reális áron, ha van vkinek kérem jelezzen!
E-mail címe: kawasakikdx@citromail.hu

Előre is köszi!
ma nem... mert meg merítettem a motort.. egy kicsit.. :S:S és haza toltam...
Tedd bele!
hello

cr váltóba milyen olajat tegyek?
vettem a mol-nál ATF olajat.. azt bele tehetem?
Sokat kap vagy el van dugulva...

Ádám szedd szét,ha szerencséd van akkor 0 pénzből megoldható.
Illetve mennyit ér így?
Na akkor fiúk, a mai napon elég csúnyán megállt a cr250em. A hengerfejnél kicsit folyatott a víz, ezen felül nem volt semmilyen előjel. kb 15percet ment, utána rárugtam elkezdett kerepelni kolompolni, leállítottam, azóta nem fordul át a blokk. Mennyiből lehet felújítani egy ilyen gépet? 88as hpp-s CR-ről van szó. Köszi előre is. Üdv
és az mitől lehet, h egyzser csak le nyelezném, és ojan mint ha nem kapna anyagot , mer el megy a hangja és, slusszol!
meg rajtolásnál nagyon le dadog :/

Az mitől lehet?
előre is köszönöm :)
Köszönöm szépen a segítséget :)
A gyári beállítás itt látható...bár ugye a tuncsi rezó lehet elbírna nagyobb fúvókát,így ugorhat a beállítás! :D
alapméretű a henger!
gyári a membrán rajta!
HGS rezó van rajta!
nics furkodva, semmi varjta!
akkor a 1.5 az meg felel neki ?
A Haynes manuálban 4 oldalon van leírva az ajánlott beállítás új motorra....hogy a tiéd azóta milyen barkácson esett át senki nem tudja,így tekerd ki másfélre.
Amennyiben szeretnéd sok időt eltölteni a motorod társaságában úgy nézd meg hogy gyári-e blokköntvény,esetleg vki nekiállt-e faragni a hengert,lett-e ronggyá síkolva a henger v hengerfej,milyen kipuff van rajta,milyen a membrán,mennyire van szétfúrva a henger,gyári méretű-e a fő és mellékfúvóka,gyári vagy barkácsolt a tű és ezek után állíts egy optimális levegőt a beállításhoz!