Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első karikám a goproval...
nyers a vidi de szerintem nem rossz :D

http://youtu.be/PDP7i5UB59k
Melegen valóban kevesebb benzin kell a motornak, de a 4t motornál a melegen nehéz índúlást, a kicsi vagy, semmi szelephézag is okozhatja. Sokan fordítva gondolják. Melegen a szelepszár a hőtágulás folyamán hosszabb lesz, és elfogy az a kis szelephézag is, ami még hidegen megvolt.
Helo,szerintem melegen azért nem indul mert sok üzemanyagot kap,szívató probléma vagy ilyesmi.
Engem érdekel a féktárcsa.telefonszám?
meg, ha a 4t nél nem zár le egy szelep attol em mehet az alap járat?

és

a cr 125 2001 03 -nál ha power nehezen akar ki nyitni
meg 5 ödikben, le nyelezem és csad ugynau gy megyx mintha nem csináltam volna semmit

mi lehet a baj?
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy azt hogyan lehetne meg csinálni hogy hosszuak legyen a sebességek,

De közbe : legyen erő a motorban, és legyen vég sebeség is!

Elöre is köszönöm
nekem is ilyen Ti-4 volt. szedd ki a végéből a szűkítőt, még jobb hangja lesz :)
Elvileg kedden jön a lányom majd rakatok fel vele képeket! Üdv.
Általában ezek a dobok középen és felül tesznek hozzá meg a hanghoz(de az brutál, nagyon hallható módon). Az egykerékkel meg óvatosan a komámnak is ez a második yosimurája(az első derékban megtört) .
Akkor ragaszd a monitorr a képet.-) hátha átjön.-)))
Ha megjön a lányod, várom a képet!
A cuccokról is jöhet!
Szerintem ma volt az utolsó menet!
...elviszem valami szervízbe és átnézetem!
Amennyire otthon vagyok a motorokban annyira nem a számítógépben(nekem még tologatós számoló gépem volt ) a lányom kellene hozzá hogy fel tudjam rakni ide a fényképet. Amúgy szinte gyári a crf még bontatlan blokkal . A rugózás, kipufogó, lábtartók, áttétel gumik lettek cserélve rajta , fekete felnivel.
Ma reggel vettem rá rendszert. Gyorsan feldobtam..
Aztán próba!
Hát megérte!
Nagyon jó lett a hangja és mintha szabadabban menne... Könnyebben kerékre áll.-)
A 2007-es már alapból annyira brutál volt hogy a 2008-nál 1-2. fokozatot szándékosan "elgyengítették" (gyujtás szabályzással). Egy jó barátomnak (Jó motoros) 2007-es van yoshimurával én nem tudok vele hatékonyan menni.
Uhh 2011 es? Az szép lehet! Kép?
Megnézem ha átküldöd.....
lacimakra@gmail.com
Meg még 48-as ,és 52-es nagyon keveset futott lánckerekeim, csomagolt kuplung kar tartó stb. Nekem is volt ilyen , most 2011-es van belőle.
IGEN.-)
Csak szivató, nincs semmi gázkar "rángatás"!
És 3.-4. Re indul!
Ezzel a rendszerrel meg brutál lett.-)
Van hozzá egy fehér alapon blackbird matricás idom szettem , meg egy pár kevésbé használt , meg egy új szerű gyári lábtartó párom.
Jól indul már? Szép ez a rendszer!
Kapott a szépségem egy pro circuit rendszert.-))
Üdv!

Miskolcon, vagy annak környékén tud valaki olyan helyet mondani ahol vállalnak eloxálást? Mondjuk egy kerékagy eloxálását?
Nem feltétlen! Nézzétek másik gyertyával. Hiába van szikra ha nem megfelelő! Sajnos lehet gyujtás gond is!
Hello

Valaki volt már megnézni ezt a gépet?null
Szisaztok!
érdeklődnék, hogy ha egy Honda Cr 125 1996 os motorról van szó!

erős vanbenne, szikra van!
és nem indulk el!
akkor mi lehet a baja?

karburátor igaz?

Előre is köszönöm a választ és a segítséget!
Sziasztok!
2004-es CRF450-hez keresek első, illetve hátsó felnit.
Az első 21x1.6, 36 küllős, a hátsó 19x2.15 32 küllős.
Aki tud, kérem jelezze! :)
Köszi.