Amennyiben valóban el szeretnéd adni akkor egy irányárat pöttyinthetnél hogy ne az legyen az első kérdés hogy mennyi...
Gondolom van róla elképzelésed hogy mennyit akarsz kapni minimum érte,mert ha pl 3 markos legény elmegy megnézni akkor is meg lesz állapítva az ár beleegyezés szerint!
A KIPS-et '93-ig használta a kawasaki, tehát a '99-es nem lehetett KIPS-es, meg lehet hogy nem is '99-es volt! Mindegy! A KIPS szelep is jó, de ha szarul van beállitva, mert belenyukálnak, szétszedik és rosszul rakják össze, akkor lehet rossz!
Ehez az évjárathoz nekem sem volt szerencsém, de az eggyel újjabhoz igen, a 94-98 ig ebből volt kettő is ment mint a disznó de 125 ben néha úgy éreztem kevés, pláne piliscséven össze sem lehet hasonlítani egy HPP honda erejével
És nehéz is alkatrészt találni rá.
Hát ilyen évjáratú kawához 125cc-ben nem volt szerencsém. Viszont kb. 8 éve Pécsen volt szerencsém kipróbálni egy 2000-est. Kivülről jónak tűnt de az erő nagyon hiányzott belőle(enyhe emelkedőn) végül is egy 1999-es suzukit vettünk meg az öcsémnek ugyanattól az embertől, dizájnra nem volt olyan menő viszont erőre sokkal használhatóbb volt. Szerintem a 125cc-s kawák kipufogó szelep megoldása(KIPS) nem volt igazán hatékony.
#OFF
Mivel a KX fórum kicsit halott, ezért itt kérdezem, hogy a 92-93-as KX125-nek milyen gyerekbetegségei vannak? (Mivel az itteni szakik nem csak Hondások...)
Nekem is crf van 2006 os MOTORJAVÍTO.hu németh istván
a honlapon megtalálsz mindent én ide hordom én a XVI kerben lakom
Ha gondolod néha eszmét cserélhetünk
Sziasztok! Nincs szüksége valakinek crf 450 hez blokkvédőre? Elég jól néz ki nagy a védett felület. Kérésre küldök képet, az én motorom 2007-es és ezen volt rajta.
Általában ha kicsi a szelephézag akkor inkább melegen nem indul, mert a meleg szelep egy picit hosszabb és ha amúgy is kicsi a hézag az melegen eltűnik és nem tud bezárni a szelep. Egy karbi(fuvóka) tisztítást ,beállítást meglehetne még kisérelni. (nekem ép a napokban volt egy ilyen jellegű gondom egy május óta el nem indított motorral)
Pilisborosjenőn van egy Yamaha és Kawasaki szakszervíz.
De minden motort jól megcsinálnak Hondákat is.
Fehermotor.hu
nulláson egy 45 perc alatt ott vagy
Sziasztok!
Kössz a sok segítséget a crf-el kapcsolatban!
Már csak egy kellene! Valaki nem tud normális honda szerelőt a környékemen? Csömörön lakom....a XVI. Kerület mellett van!
A motor hidegen csak nem akar indulni! Melegen már elsőre....
Azt mondják az okosok,h a szelepekkel lehet a baj....
Ahogy mondod, hozzáteszem hogy nagyon sokat "szórakoztunk" az egésszel, mire összeállt ez a forma, ami nem akad sehol, de a kis kerék léptetővillájának külső feléből Így is le kell köszörülni kb 2-3 tizedet egy 3mm-es részen....
A sebességváltó fogaskerék gyártása nagy kihívás. Ide szükséges a megfelelő acél, annak megmunkálása/ különösen a fogazás/, hőkezelés. Nagyon sok mindenen el lehet csúszni. A gyárak nagyon sokat kísérleteznek, mire megfelelő fogaskereket tudnak gyártani. Éppen ezek miatt, én senkinek nem javasolom az útángyártást a versenymotor váltójához.
Sok helyen, nem egy cég csinálta az egészet, hanem volt külön tervezés, esztergálás, fogazás, vésés, cnc marás, köszörülés, kéregedzés.
A t*köm tele lett az egésszel mire elkészült, de megvan végre.
Az már megtörtént a 13-53-as lánckerekekkel, Így rövidebb az 1-2 fokozat ami jó az enduróhoz, viszont az 5. rövid lenne, Így azt ezzel meghosszÍtottam, ahogy korábban Írtam. A motor nem fogja feleslegesen fossá pörögni magát tempósabb utazóban az "átvezető" szakaszokon.
http://youtu.be/Ho0D0KXge2Y Stewart[/L]
az ára
de a leg alja 380!
Gondolom van róla elképzelésed hogy mennyit akarsz kapni minimum érte,mert ha pl 3 markos legény elmegy megnézni akkor is meg lesz állapítva az ár beleegyezés szerint!
Érdekel valakit egy Honda Cr 125 2001 03
ár megegyezés szerint :)
És nehéz is alkatrészt találni rá.
Mivel a KX fórum kicsit halott, ezért itt kérdezem, hogy a 92-93-as KX125-nek milyen gyerekbetegségei vannak? (Mivel az itteni szakik nem csak Hondások...)
Kössz a tippet hívlak majd!
Nekem is crf van 2006 os MOTORJAVÍTO.hu németh istván
a honlapon megtalálsz mindent én ide hordom én a XVI kerben lakom
Ha gondolod néha eszmét cserélhetünk
30 9 326427 üdv
De minden motort jól megcsinálnak Hondákat is.
Fehermotor.hu
nulláson egy 45 perc alatt ott vagy
Kössz a sok segítséget a crf-el kapcsolatban!
Már csak egy kellene! Valaki nem tud normális honda szerelőt a környékemen? Csömörön lakom....a XVI. Kerület mellett van!
A motor hidegen csak nem akar indulni! Melegen már elsőre....
Azt mondják az okosok,h a szelepekkel lehet a baj....
A t*köm tele lett az egésszel mire elkészült, de megvan végre.