Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarok döfni egyet még rajtad, de én most jöttem haza Bugyiról, és piszok jó volt. Holnap lesz izomlááááz
ugyhát valahogy éreztem ezt a választ csak unatkozok és megkérdeztem áááh én beketyozok olyan nemistudom mien fosadék érzés ez h nem mehetek elmegyek a garázsba a moci mellett visszafordulok megsimogatom ráülök és megyek 1 kört képzeletbe ezmár nemnormális dolog
Úgy érted, a KEIHIN vagy MIKUNI?
tökmindegy. torokátmérő és a fúvókák stimmeljenek.
CR betegségekről nem tudok, a legtöbb hibát a gondatlan és csóró gazdák meg a házi barkéácsolás okozza.
Ami tipikus:
-Minden motor évjárata 1-2 évvel fiatalabbra van hazudva, www.bikepics.com -on meg kell nézni, ha nincs más, vagy service manualból, hogy valójában mikori
-Rejtélyes, de MINDEN eladó motort a szerető gazdi PONT eladás előtt felújít...hmm...
-Amit érdemes megnézni: Kompresszió legyen rendesen, a blokk ne legyen ragasztgatva, hegesztve, törve, a hátulját megemelve ne kottyanjon nagyot a villa a központi telón, a kormány könnyen és ropogás nélkül forogjon, gumik jók legyenek, mert drága cserélni, láncszett ne legyen szétnyúlva (oldalra ne mozogjon sokat), lánckerekek ne legyenek cápauszony alakúak, fékek kérdés nélkül fogjanak, a motor gurítva szabadon, egyenesen és könnyen fusson, telószárak ne legyenek megütögetve, ha folyik a teló olaja, az 12-15 ezres pluszköltség...stb...
Csere NEM, tényleg nem nagyon tudnék mit kezdeni a mociddal, egyrész feleslegesen erős nekem, másrészt öreg, egyre nehezebb alkatrészt keríteni hozzá. Ha megkapom a powermechanizmust, és összerakom, Kakukk79 elvileg megveszi, ha nem, akkor meghírdetem.
meik a jobb karbi a kehin vagy a mukini?
uj prox dugo lesz benne és fel lesz ujitva
elméletileg ez lenne
Szevasztok én is egy CR 125 vásárlás előtt álok!Tanácsokat szeretnék kérni hogy mirekell figyelni egy ijen gépnél!Előre is köszzz!
Szevasztok!CR 250 vásárlás előtt álok!Tanácsokat szeretnék kérni hogy mik a fontosabb dolgok vagy"cr betgségek"amiket érdemes figyelembe venni egy használt mocinál!Előre is köszzz!
Keme,beszéljünk már arrol a frissen összerakott 125-röl meert komolyan érdekel...!bocs hogy ezzel baszogatlak de muszály:)
Írj egy mailt, hogy hova küldhetem a CD-t.
köszi keme a segítséget:)
Hát cseréltem egy,xt-re ami mégjobban nem kellett:D,de ez most azért nem kell mert minek lobogjak a motor után?Inkább bizniszeljük el azt a 125-öst:):)))))))
firkálj 1 cd-t és a tiéd.
egyelőre olyan képem van, ami az adatlapomon van, legalul.
Elhiszem, hogy a 480-as BRUTÁLIS, őszintén szólva nem is értem, hogy miért került az hozzád
Keme,van képed a cr-ről mert nagyon érdekel,az enyém már megy de nagyon gyilkos:D,ma indult el először kb 2órája de valami brutális áá...
csörgess meg 11-12-felé. Ha más nem, gyere ki megnézni, milyen gyenge és unalmas a 125-ös
ok de jó is lenne!csak még el kell sütnöm ezt itthon valahogy!meg remélem a kislányom nem lázasodik be,mert akkor nem megyek.
Naná! Ha mindkettő működik rendesen, akkor akár együtt is mehetünk, csak nagyon vigyázz magadra. Tényleg szarul néz ki a karod.
ááá kocsival,kicsit nincs kedvem ilyen kiment vállal lemenni láttad nem?de ha megyek kiprobálhatom a cr-t?
hogy viszed el? nem motorral jössz?
nembaj,de ha véletlenül,esetleg megcsinálnád akkor vedd magadhoz légyszi.
déltől leszek olyan 3-4-ig, a kereket nem sikerült...talán holnap délelőtt, ha hamar be tudom indítani a 95-öst...
(bocs, de ez most nagyon idegesít, hogy miért áll le rögtön)
jó boccs,elsö képet néztem