Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okksa erre most nics keret de másrase pécsen lesz ktm tesztnap amugy ......várjcsak 150sx elkaplak
250-es 2T-vel hogy nyomod?
A két fűzött (küllős) kerék
-gumikkal
-520-as és 380-as lánckerékkel
-féktárcsával (közepes méretű)
-20-as tengelyekkel
-távtartókkal, ütközőfülekkel
-520-as lánccal
80ezer Ft.
Hi!

Cr 500hoz tud e valaki jobb oldali kartert, egy izmosabb berugastol leszakadt a berugokarral egyutt

Valoban lesz ktm nyiltnap a kozeljovoben?holmerre?
Endúrozni szeretnék vele a szupermoto egyáltalán nem érdekel. Felénk nagyon sok az erdő és rengetegen motoroznak. Egy jobb hétvégén több endúrós megy el előttünk mint autó. A 4T nem tetszik én a 2T-n nőttem fel. Pályára nem is akarok menni vele. Legalábbis most így gondolom.
jatélleg menyiér adnád el a 2sm kereket?
Enduro vagy supermoto lesz belőle? (másra nem nagyon látom értelmét)
én nem csak már a csuklómba nem áll bele rángás úgy mint fiatalabb koromban
A közeljövő lehet távoli jövő is, csak a tavasz beállta előtt legyen.
meg akarsz halni?
Hello mindenkinek,

Nincs az ismeretségi körötökben olyan valaki aki cr 500-át el akarná adni a közeljövőben? Keresek 90-96 közötti NEM felújított példányt.
Előre is köszi.
Szerencsésebb lenne valami NSR-topicban kérdezősködnöd.
Ott nincsen semmilyen kapcsoló.
őőőő holvanmár a videom neválogassá csaje lényeg h berregjen a 2T gázbowdwn feszüljön és énnekem van 1 sandagyanum KTM tesztnapon elkurodok mert anyira bennem van a vágy
Mikor megállsz a motorral, és beszaladsz a boltba, ugye nem a kerítésnek döntöd a gépet, vagy hagyod eldőlni? Na, amit ilyenkor lehajtasz a lábaddal, hogy ne dőljön el, arra...
Nagyon nem értek hozzá,milyen kitámasztóra gondolsz.
Ha van benne kapcsoló a kitámasztónál, ami megszakítja a gyújtást, ha a támasztó le van nyitva, azt pucold ki, és nézd át.
a leállitógombom jobb az indexem pedig bal oldalt van.
a leállítógomb általában együtt van az indexxel meg stb
Mi az a slussz gomb és hol van?
próbálj másik gyertyát is
nézd át az összes csatlakozót,vezetékeket nem e húz át valahol nincs e sérülés a vezetéken kösd ki a slussz gombot és úgy próbáld a szikrát
szép jó estét mindenkinek,gondom lenne de nem kicsi.nsr 125-öm van ma megált és a gyertya nem ad szikrát,ma tettem bele vadi ujj aksit.tudna e valaki nekem tanácsot adni hogy hol és mit nézzek rajta,vagy mit keressek.előre is köszi.
Láttam, semmi baj.