Hát én ha tudok ,ott vagyok amikor csinálják a motoromat,mert inkább megvárom:Dami nem garnaciás azt inkább háznál kell csináltatni,márkszervízbe fix a fizetés..neki nem érdeke hogy olajat cseréljen a maszek meg mindent kicserél ,hogy pénzt akasszon:D
hát igen..de miis csak azért nemraktuk össze me nemmertük nemláttunkmég ient,ez az első crossom jól megszivtam.....ez a gáz a szakszervizbe is gányolnak..felháboritó
Én is halottam nyáron egy történetet srác látta hogy motors cuccban vagyunk az odajőtt beszélgetni. Elmesélte, hogy vett egy drz-t amit sikerült megúsztatnia egy tóban. Az egész moci elázott hazahúzták és bevitte egy szervizbe, hogy cseréljenek olajat, és nézek át a motort. Mindent megnéztek a mocin hogy menyen gondolom kipucolták a karbit meg hasonlok, csak olajat nem cseréltek, és nem is szóltak hogy nem cserélték ki. Gyereknek rövid idő alatt szétszállt az egész váltó és a kuplung is. Suzuki márkaszerviz
komoly egy Honda szervíz...nincs sasszegük, és nem is tudtak venni egyet...
mikor ilyeneket hallok, márpedig sokat hallok, rájövök, hogy feleslegesen precízkedő, túl alapos ember vagyok.
épp ez az a sasszeg nem sasszeg volt hanem drot mert a HONDA szakszervizbe nemvolt akkora és drottal lett odarakva ésmég vmi persely is kiesett belőle mert ha visszarakom akk a két cucc közöt elnézelődsz ......jah a hajtokar szorul és a dugattyúgyűrű leradadt 1 részen és vmit fel is nyalt gondolom azt a cumot a powertől de ha nemjutjuthat be oda akk vmi más.....mi a tanulság?pár száz ftos cuccot se helyetesits semivel!minden alkatrészt megvettünk drága pénzér és ez a kis baszás kurta el az egész moccot ott kezdődik h minimum 50-60000...faszomkivan
a hengerbe? nem.
De ami rosszabb, a főtengely-kuplung fogaskerekek tájékára átkeveredhet talán valami. Bár ez se valószínű.
Mondjuk azt sem értem, hogy eshet az szét, sasszeggel van biztosítva, stb.
Nem nagy kaland, ha nincs meg, nyitott állásban kell rögzíteni a kipuff-szelepet, és ha nyélgázon mész, észre se veszed, hogy hiányzik.
Ez kellene nekem, ami pirossal van bekarikázva, bordás tengely, plusz a pálcácska:
nekem ez a kis buzi rud szarta el 1 honapja az életem meg a versenyem és azota még nincs kész de azis lehet h nemis lesz hanem veszek 1 2002est csak lenne már az a nap biztos elhasználok 1 nap alatt 1 dugot annyira rég mentemmár
Összességében jó motor.....
Hátránya:"lassítós" elsőfék,nagy villaszög(elég melós a szűk fordulókban)
Előnyei:Szerintem a kategria leg erősebb motorja(bár ez álltalában inkább hátrány mint előny ),Szériában is használható futómű,és csekély szervízigény,elfogadható alkatrészárak...
Nagyjából ennyi.
Ja és ha nem szeretsz küzdeni a motorral akkor 05- utánit veszel,az lényegesen finomabban reagál a gázadásra mint a 03-04-es verzió.
05-től van más típusú kipufogószelep.
Tuti, hogy kevés volt benne az olaj, mert a hangján lehetett hallani mikor levettem a rugót összenyomtam aztán széthuztam és az utólsó egy cm-ben már csak szürcsölt!
Hello!
nekem forma dominator van...
mivel bokacsuklós ezért sokkal könnyebb bent menni mint aminek fix a bokája....
én eddig teljes mértékbe meg vagyok vele elégedve...
Én is halottam nyáron egy történetet srác látta hogy motors cuccban vagyunk az odajőtt beszélgetni. Elmesélte, hogy vett egy drz-t amit sikerült megúsztatnia egy tóban. Az egész moci elázott hazahúzták és bevitte egy szervizbe, hogy cseréljenek olajat, és nézek át a motort. Mindent megnéztek a mocin hogy menyen gondolom kipucolták a karbit meg hasonlok, csak olajat nem cseréltek, és nem is szóltak hogy nem cserélték ki. Gyereknek rövid idő alatt szétszállt az egész váltó és a kuplung is. Suzuki márkaszerviz
mikor ilyeneket hallok, márpedig sokat hallok, rájövök, hogy feleslegesen precízkedő, túl alapos ember vagyok.
De ami rosszabb, a főtengely-kuplung fogaskerekek tájékára átkeveredhet talán valami. Bár ez se valószínű.
Mondjuk azt sem értem, hogy eshet az szét, sasszeggel van biztosítva, stb.
Ez kellene nekem, ami pirossal van bekarikázva, bordás tengely, plusz a pálcácska:
Nekem 3000Ft-ért adna egy bontós, te mennyiért adnád?
Hátránya:"lassítós" elsőfék,nagy villaszög(elég melós a szűk fordulókban)
Előnyei:Szerintem a kategria leg erősebb motorja(bár ez álltalában inkább hátrány mint előny ),Szériában is használható futómű,és csekély szervízigény,elfogadható alkatrészárak...
Nagyjából ennyi.
Ja és ha nem szeretsz küzdeni a motorral akkor 05- utánit veszel,az lényegesen finomabban reagál a gázadásra mint a 03-04-es verzió.
05-től van más típusú kipufogószelep.
Sok sikert a vásárláshoz!
majd aztán xd
jo hogy nem kellett betorni, utalom ha szetnyomja a labam.
jo cucc, nem is tul draga..
nekem forma dominator van...
mivel bokacsuklós ezért sokkal könnyebb bent menni mint aminek fix a bokája....
én eddig teljes mértékbe meg vagyok vele elégedve...