GPS-t nem tudok, de nem nehéz odatalálni, Bugyiról kijössz azon az úton, ami Sáriba vezet, és miután elhagytad a falut, van egy egyhe jobb kanyar, aminek a bal oldalán egy eladó tanya mellett vezet be az út, az visz a pályára.
Szia
Én tuti megyek, lehet, hogy két motorral, mert ma összeraktam a 95-öst, de rohadt nehezen indul be, valszeg be kell állítgatni a karbit. Beröffen párat, aztán leáll. Csak már sötét van, meg elegem lett a szerelésből...A 90-es atom jól megy, azt biztos kiviszem.
sziasztok tudnátok segíteni? egy 95-ös honda cr 250 re kellene nekem rezonátor mert a másik pont a hajlatba megvan nagyon nyomodva és nincsen teljes erejében a moci :) válaszotokat előre köszönöm
1. milyen generátort lehetne belefaragni A crfbe r4-es. Persze minimális anyagi ráfordítással.
2. hogyan tudnám legalizálni a drágaszágomat ha csak adásvételim van róla ..le kellene vámoltatnom? vagy hogyan..
3.semmilyen más motort nem akarok venni,ezt akarom közúti forgalomba helyezni valahogy...
köszönetem!
Én tuti megyek, lehet, hogy két motorral, mert ma összeraktam a 95-öst, de rohadt nehezen indul be, valszeg be kell állítgatni a karbit. Beröffen párat, aztán leáll. Csak már sötét van, meg elegem lett a szerelésből...A 90-es atom jól megy, azt biztos kiviszem.
70 3859600
legutóbb volt nála kb. 8-10 köbméternyi rezó...
Mennyi?
kösz a választ
Ha így folytatod, California kormányzója leszel...
Help!
1. milyen generátort lehetne belefaragni A crfbe r4-es. Persze minimális anyagi ráfordítással.
2. hogyan tudnám legalizálni a drágaszágomat ha csak adásvételim van róla ..le kellene vámoltatnom? vagy hogyan..
3.semmilyen más motort nem akarok venni,ezt akarom közúti forgalomba helyezni valahogy...
köszönetem!
peti.