Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fasza,betudod jelölni pont a pályát?mert ez kiirja a koordinátát pontosan.légyszi köszi
értem,mettöl meddig leszel?uh a kereket sikerült?
na ezt sasold...
GPS-t nem tudok, de nem nehéz odatalálni, Bugyiról kijössz azon az úton, ami Sáriba vezet, és miután elhagytad a falut, van egy egyhe jobb kanyar, aminek a bal oldalán egy eladó tanya mellett vezet be az út, az visz a pályára.
lehet kimennék megnézni!?nem tudod gps koordinátáit a bugyi pályának?vagy simán odatalálok?bocs az offért de nincs msn-em.
Szia
Én tuti megyek, lehet, hogy két motorral, mert ma összeraktam a 95-öst, de rohadt nehezen indul be, valszeg be kell állítgatni a karbit. Beröffen párat, aztán leáll. Csak már sötét van, meg elegem lett a szerelésből...A 90-es atom jól megy, azt biztos kiviszem.
na látom ez is megvan holnap mentek bugyira?
Hétfőtől hívd ezt a számot, ő a mesterszállási bontós:
70 3859600

legutóbb volt nála kb. 8-10 köbméternyi rezó...
Pontosan!
Mennyi?
jaja én is beszéltem vele és sajnos elkelt :( a mesterszállási bontó weblapján még egy telefonszám sincs kirakva :(
Sziasztok! mennyi olaj kell egy 98as honda cr125ös elsőtelóba?
kösz a választ
Ez már sztem nincs meg én is hívtam már azt mondta h elkelt....
mesterszállási gyereknek tuti van(nála valami 15ért láttam a rezokat ),sajna nem tudom az uj oldalának cimét...de keme biztosan vágja
valaki nem tudja mennyi egy cr 125 höz 99 es egy vízpumpaszimering?
elég régi hírdetés sajnos :S szerintem már nincs meg :( de rápróbálok köszi:)
sziasztok tudnátok segíteni? egy 95-ös honda cr 250 re kellene nekem rezonátor mert a másik pont a hajlatba megvan nagyon nyomodva és nincsen teljes erejében a moci :) válaszotokat előre köszönöm
Keme,ez kell?
Valakinek CR 480 R?Kissebb 125-ös cr érdekelne! http://www.kepesmotor.hu/honda... meg is veheted az ár irányár:)
haha, "I'll be back", hahaha!

Ha így folytatod, California kormányzója leszel...
még visszajövök
ebben mind tud segíteni a mesterszállási bontós srác, de hétfőn jön haza csak.
Hello mindenki!
Help!

1. milyen generátort lehetne belefaragni A crfbe r4-es. Persze minimális anyagi ráfordítással.
2. hogyan tudnám legalizálni a drágaszágomat ha csak adásvételim van róla ..le kellene vámoltatnom? vagy hogyan..
3.semmilyen más motort nem akarok venni,ezt akarom közúti forgalomba helyezni valahogy...
köszönetem!

peti.