Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is endurozásra akarom de azé a kroszpályát meglátogatom
nyára én is akarok a kettő közül és egy rm is de én a cr-t választom mert maradok a márkánál én szeretem
nekem Berik OVS csizmám van
eléggé jól véd főleg a vádlit,lábfejed néha a bokádat is!
egyszer nagyot estem és nem tört el a bokám csak meghuzódott... köszönet a Beriknek
Guten Tag!

Csizmakkal kapcsolatos kerdeseim lennenek. Mit favorizaltok jobban, ill. mit tudtok roluk? :
Berik OVS, Forma Dominator.
Minden tanacsot szivesen fogadok, magarol a markakrol is.
Sziasztok!
A nyárra tervezem egy 125-ös cross gép vételét( YZ125/Cr125).Azt szeretném megkérdezni hogy ezek endurózásra mennyire lennének alkalmasak?És ha cross pályát csak ritkán látna akkor milyen gyakran kéne benne dugót cserélni?
A rendorok alatt miaf@sz van? 1982es 250es XT?
nah fasa jolesz ha egy mélyúton összefutunk majd velük
Köszi a választ Gaborf
Hozzánk meg ilyen verdákkal jőnek ki szinte minden nap.
Elvileg teljesen fel kell tölteni, úgy hogy levegő ne maradjon a rendszerben. A tartályt nézted?
Kösz gaborf a segitséget, sikerült kiöntenem az olajat belőle és délután rakom bele az uj olajat és remélem keményebb lesz! Vastagabb hidraulika olajat rakok bele! Szerintem kevés volt benne kb 3dl!
Egyik 500as sincs kiélezve ezért mindkettő strapabíró. Kx ről nem sokat tudok de szerintem ahhoz is van alkatrész. Cr hez meg biztos találsz mindent főleg hogy sok mindenben ua. mint a 250es.
Hi mindenki

Tudna valaki információval szolgálni? Melyik motor a strapásabb és üzembisztosabb, melyikhez lehet alkatrészeket venni könnyebben a kawasaki kx 500-hoz vagy a cr 500-hoz
üdv!láttam h cr 250ed van énis most tervezem egy 04-05ös vásárlását!létszi jellemezd a gépet szrviz erö minden érdekel irj üdv
Nekem a 90-es CR-ben Meteor van, kb. 40 üzemórával, semmi baja. Volt kemény 12ezer Ft...
A ProX szett 22ezer a Pinkmotorsnál, a Vertex 26. Felső tűgörgő kell csak pluszba hozzá, mert az a hajtókarszett része.
E-bay-en boltból nagyon olcson lehet venni én 17E ért vetem a kovácsolt verseny dugattyút CR-be nálunk a prox lett volna 27E és az csak egy öntött dugó. Vagy vegyél Meteort ha van.
Közúton 15 éve...de a krossz csak 2007 karácsonya előtt egy nappal kezdődött.
Nincs mit...(hopp, kimaradt a "gy" a "legegyszerűbb"-ből)
Én is kezdek erre hajlani, ma pl. kaptam egy ajánlatot a powermozgató-pálcára, bontottan 3ezer
Elnezest keme bacsi, azt hittem mar regebb ota motorozol. Akkor teljesen megertem, hogy mit mondasz, mert kb en is ott tartok ahol te. :)
danke!
legeszerűbb út (mert én nem tudom): Honda márkakereskedőt megkérdezed. Eredmény: kurva drága
közepes út: megpróbálsz olyantól venni, akinek kedvezménye van a gyári alkatrészekre. Eredmény: drága
legbonyolultabb: E-bay... Eredmény: olcsó
Hy all!
Még soha nam írtam erre a topikra, de gondolom hogy itt majd valaki válaszol. Olyan kérdésem lenne hogy egy CRF 450-hez körülbelül mennyibe kerülhetnek ezek a cuccok: dugó, Hajtókar, Szelepek
Nem jössz msn-re főnök? Szeretnék áradozni a mélykúti crossozásról
Na mentem ..Szasztok!