De nem vagyok benne biztos, hogy légszűrő gond, mert a fickó szépen karbantartotta a gépet, igaz mondom, nem néztem meg a szűrőházat.
Ha karbi a gond az mennyibe fájhat? Keihin volt rajta ha jól emlékeszem. Lehet, hogy killswitch érintkezés hiba? Attól is leállhat...
Az régen rossz ha akármilyen szmötyi be tud jutni a karbiba,oda egy porszem sem juthatna be ha normálisan karban van tartva a légszűrő vagy nem szív valahol falsot.
Óvatosan ezzel a melegen leállással,de sztem ez nem porlasztó gond lesz,menj vele egy nagyobb kört...
Még tőled és a mexikóitól kaptam segítséget egy hete, hogy mit nézzek át. Szerintem rendben van a kicsike, én nem láttam a vázon repedést, pedig átnéztem az illesztéseket is. Annyi baja volt, hogy kifogyott belőle a benzin, utána meg a karbi beszívott valami retket (gondolom). Mert 2 kör után leállt. 10 percig rugdostuk mire elindult, de próbakör után ismét leállt. A figura azt mondta, hogy kipucolja a karbit mire visszamegyek érte. Mondtam neki ha ismét leáll próbakör után akkor nem viszem el...
Ezek szerint akkor volt fogalmad arról hogy mit érdemes/kell nézni ilyenkor,állítólag az első generációs aluváz hajlamos repedésre,célszerű ennek figyelembevételével átvizsgálni..
Reméltem, hogy kapok valami utólagos okosítást. Néztünk még aznap egy 250es SX-et, az katasztrófa volt. Több sebből vérzett a gép, de ez a honda szemlátomást rendben van. Csak kíváncsi voltam, hogy valaki ismeri-e és hogy van-e valami észrevétele!
Sikerült találnom egy jó 98-as CR250-et. Ma meg is néztük cimborámmal és le is foglalóztuk. Valaki ismeri esetleg ezt a gépet? Képek alapján valami kritika?
Pakolást? Tudtommal oda nem kell semmi.. ha síkba van köszörülve a henger meg hengerfej, le vannak húzva a csavarok ahogy kell és új a hengerfejtömítés akkor annak jónak kell lennie.
mar meg probaltam azt is sikba vetettem az also a felso reszt mindenfele pakolast vettem az olcsotol a dragaig de amikor meghajtom vege...vagy legalabbis valahol belemegy a viz ...
6 csavaros új első féktárcsa és betét eladó,egyben - külön,ahogyan kell.
Tárcsa+betét 12,5e,tárcsa 8e,a betét ára ezek függvényében kiszámolható! :D
Elérhetőség az adatlapomon.
Hello mindenkinek ...valaki segitne... a CR - emnek allandoan kimegy a hengerfej tomitese , kicserelem meghajtom es anyi...valaki esetleg valami jotanacsot? koszi elore...
Ha karbi a gond az mennyibe fájhat? Keihin volt rajta ha jól emlékeszem. Lehet, hogy killswitch érintkezés hiba? Attól is leállhat...