Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt nee
menetet vágjak bele?
Nem ott kell fúrni,hanem a gyertyanyíláson át egy 6.5 ös fúróval a dugótetejét.Garantáltan nem agyalsz többet ilyenen
Pedig még a megboldogult 2t korszakban előszeretettel használták az élmenők is.Volt alkalmam kipróbálni 1-2 SRS motort,és azt kell hogy mondjam nem egyszerű a teljesítmény különbség. Hogy a kenőfurat nem volt rajta,pl.a Vertexen sincs meg(azt hiszem) a Wösneren sem De attól még jó(ha ráfúrod magad)Hogy élettartamra mennyit bírt?Valószínűleg kevesebbet mint egy "normál"dugó,de a tuning sajnos nem az hosszú élet(tartam) titka. Az igazsághoz hozzá tartozik hogy a súlyra is jóval könnyebb!
De mint írtam ahhoz hogy "érezhető"legyen nem csak dugó,vagy henger kell,ez is olyan mint az a a bizonyos fecske......
Üdv mindenkinek az lenne a tényállás hogy adott egy cr 250 96' most fog kapni új kuplungot és gondoltam hamár berugó tengely szimeringet cserélek akkor elővigyázatosságból illő lenne kicserélni a vízpumpa szimeringeket ha jól tudom 2 szimering van és 1 csapágy esetleg ha valaki tudna írni méreteket azt megköszönném továbbá ha van bármi javaslatotok hogy elővigyázatosságból mit cseréljek nézzek át a kuplung felöli oldalon azt is szívesen meghallgatom
ez a "gátkenő furat" sokat dob a dugó élet tartamán? Vagy a wössner, prox dugókon alapból van?
SRS dugó volt már a gépben,de teljesen átlagosnak nézett ki köbö mint a prox,még a gátkenő furatot sem sikerült belerakniuk gyárilag,és X üzemóránál szépen letört a szoknyája elég nagy részen...
Az SRS nem gagyi.Sőt...
Komoly cucc az a megfelelő kiegészítőkkel (kipu,dugó,karburálás)tud vagy 10-15%-ot plusszba(mármint lóerőt)
üdv.
Hányas évjáratú blokkot keresel?
köszönöm.
Lehet hogy nem azért találták ki,de attól még lehet hogy 1 rakás sz.r az SRS ezért érdeklődök :)
Elvileg az SRS vmi tuningbrigád,gondolom inkább teljesítményt akarnak növelni mint csökkenteni...
Valószínű hogy nem azért találták ki hogy hátrányos legyen...
Akkor ez semmiféle hátrányt nem jelent ugye?
Kialakításban különbözhet és gondolom emelt kompressziós...úgy mint a púpos dugós Cerkák 91 előttről.
igen linkeltem de őt nem értem el telefonon.
Én erre gondoltam, úgy rémlik mintha ezt is linkelted volna..
http://www.kepesmotor.hu/honda...
nem egy rondaság az biztos!
Szia! A múltkorában tettél be egy linket egy motorról amit Bercelen hirdettek. Nos azt szeretném megkérdezni, hogy elmentél-e azt megnézni? Ha igen milyen volt a gép? Csak mert most mi is lehet elugranánk megnézni, de ha nagyon tré a gép inkább kihagyjuk! Az eladó egyébként 2000-es évjáratnak hirdeti, szerintem 98-as évjárat...Ja és neked mit mondott mennyit enged?
Meg is válaszoltad a kérdésed.Ez a henger ebben a formában"kuka".
Vagy újra kéne bevonatolni,vagy hüvely.Nincs köztes megoldás(sajnos).
Eszméletlen barbár megoldás lenne ezt így hónoltatni és új dugattyút belerakni? (abból kiindulva hogy a sérülés a gyűrű alsó holtpont alatt van) vagy ez olyan ötlet, hogy inkább nem is válaszoltok :D na netán mégis akkor pedig a gépműhelyes röhög ki?
eladó honda cr 125 blokk

http://aprod.hu/hirdetes/elado...
jah bocs :), cr 250 95'