Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akkor legyen meg ez is,első villaolaj CR125 :
Első villaolaj CR250
Azon sztem csodálkozna mki ha a több mint egy éve hirdetett blokk meglenne,bár van akkora összeg amennyiért nem kapkodnak érte...kivi lennék mennyibe fájhat ha 200e ért már egyben lévő,működőképes verdát kapni,vagy be szeretnéd építeni vmibe?

Haynes könyvben benne van az olaj mennyiség,csak az a másik gépemen van..
Helló!Megvan még a blokk?Mennyi az annyi?
cr 250 95'
Most jutottam el az első teló rendberakásához, olaj szép fekete volt,kérdés az lenne mennyi olaj kell bele? 350 volt benne, és vhol olvastam h 525 kell bele máshol 560 vagy csak közép érték van megadva?
gyártottam hozzá szét illetve összehúzót, nem szétvertem kalapáccsal!
youtube-on néztem videjót ott alátétet rakott oda a srác! meg akikkel beszéltem azok is így csinálják. Szerintem ennyit ki kell bírnia a fogaknak nagy bajuk nem lesz...
hali! cr250 alkatrészek még eladók! henger, blokkfelek, váltó, váz, kerekek, féktárcsák és még sok apróság! érd 70/3124824
Haver hátsó lengővillája tengelye csak annyira volt berohadva hogy a 10 tonnás hidraulikus préssel nem lehetett kinyomni,ki kellett flexelni,vigyázva hogy a blokkba,vázba,lengővillába se legyen belevágva..azóta rendszeresen karbantartva!
Múltkor mentem át haverhoz: garázsban hever a földön a flex, fúró, nagykalapács, meg pár villáskulcs.
Hát ti mit csináltok? - Motort szerelünk.
Aki ilyen dolgokat elkövet,az más aljasságokra is képes! :D
Mondjuk ez még eltörpül az igazi jó magyar munkától, leleményességtől. De akkor is érdemes lenne odafigyelni, hogy tényleg ne kalapáccsal meg csavarhúzókkal legyen széthúzva a blokk, de szerintem ezt nem is kéne részletezni...
Szakszerű munka... Az van...
Utána pedig csodálkoztok hogy hullajtja a fogait a kuplungkosár..
Köszi, sikerült, (először is ezt próbáltam ,de akkor nem ment és nem akartam feszegetni,) most ráraktam egy méteres erőkart meg aluval ékeltem , így nagy nehezen de sikerült, de az alut a fogaskerék mélyhúzta :D
hát én úgy csináltam hogy még rajta volt a kuplungkosár a fogak közé beraktam egy csavarhúzót az szépen megszorul ott és tutira megtudod lazítani.
nem, én írtam hülyeséget, azaz pontatlanul, a csavart nem tudtam meglazítani ami fogta.
én úgy hallottam hogy le kell csalogatni medvecukorral viccet félre téve szerintem simán le kéne csúszni vagy csapágylehúzóval próbázd meg. de lehet hülyeséget írogatok
Hello

[cr 250 95'] A főtengely fogaskeréknek van vmi trükkje, hogy hogyan kell leszedni?, mert nekem sehogy sem sikerült.
Itten hozzá az írás! :D
http://test.motorinfo.hu/img/piac/auner/htm/humo/henger/srs/dugatty
u.htm
125 v 250 volt? Jó lenne tudni hogy miket sikerült belenyúlkálniuk! :D
Futhatott is az a dugó akár sokat is,nem én raktam bele,semmi hangja nem volt,egyik pillanatban elment az erő,már húztam is be a kuplungot és qva nagy mákom volt hogy nem vitte magával a hengert...talán csak a Wiseco rak rá gyárilag furatot,azóta pótoljuk az összesen.
Fefe itt az ábra,rajta a méretekkel,a 16 os mérete ha minden igaz 12x25x5,de ez nem 100%
http://www.ronniesmailorder.co...
kész-kész olyan kompresszió lett
kész is van?
háát akkor meg lesz gyorsan ez a tunying