Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyertyapipa esetleg?
Pedig nem nagyon szokás ilyet produkálni,bár velem is történt már sok hasonló még a KTM-es időkben! Ha meg van a megoldás írd majd le!
holnap jön az 1ik haver vele ismét átmérjük a dolgokat, nem tudom mi lehet a gond a cdi vagy a trafó 1ik pillanatról a másikra csak úgy tönkre mehet?
Gery attól,hogy a gyújtás nem jól van esetleg beállítva,kellene hogy legyen szikra csak nem a megfelelő időben adja le!
Na meg kérdem itt is hátha tudtok nekem segíteni. Nincs szikra, lett cserélve komplett alaplap, cdi, a kapcsoló jó, mikor néztük a villamoságissal a cdi előtt volt áram utána nem, de ez még a cdi csere előtt volt. nem tudom mi lehet a baj. Blokkgenerál előtt még minden fasza volt most meg semmi, az közrejátszhat ha nincs jól beállítva a gyújtás? már 1 ideje ezzel szopok...
Ezt én is csak ajánlani tudom! Nekem is ilyenem volt, tényleg jól ragasztja a koszt.
Amúgy mi castrol légszűrősprét használunk a haverokkal, beleragad rendesen a por...
http://www.olajsziget.hu/motor...
Amúgy a légszűrőház alján van egy rés, ahol a levegő bejön magába a házba, én vágtam fölé méretre egy kemény habszivacs lapot, amit átfedéssel, de egy légréssel szélén fölé raktam. Így ha belemegyek a nagy vízbe és sárba, akkor a fellöttyenő víz és a direkt felfröcsögő sár útját állja, de mégis kap levegőt a légszűrő.
Az Auner katalóbusban találsz...
A munka ruházati boltban vásároltam, darabja kb 8-10 Ft, de lehet hogy csak 100 darabos csomagban adnak kb 1000Ft.
Én Putoline olajat használok , azt ha jól begyúrod szerintem tökéletes! Úgy szoktam csinálni, hogy egy vödörbe beleöntök az olajból kb 1-1,5 dl, majd belenyomkodom a légszűrőt és ha teljesen átitta az olaj, akkor kicsavarom, majd a maradékot visszaöntöm! Utána elkezdem gyúrni a légszűrőt és majd egy kis idő után ha ráteszed a tenyered a légszűrőre és lassan elhúzod róla, ha már jól begyúrtad az kesztyű és a légszűrő közt látszanak az olaj által képződött szálak!
Endurozni használom 100 km körül is megyünk alkalmanként több km-es földutakon kérné a 6ikat mert 5ikben 70 km/h val tudok menni úgy h nem nyit a power! ha meg etetem végig kb 60-70 km elég az üzemanyag!
azigen! Kis srác 2:37-nél nem szarozik.
Akkor ez lehet a megoldás,hogy mosás után még ki is kell porszívózni?
A légszűrő beolajozására ti mit használtok?Én a pinkben szoktam venni légszűrő olajzó sprayt.Tud valaki esetleg valami jobb megoldást?
Arra célzok,hogy lehet-e esetleg vásárolni mondjuk kannás kiszerelésben ilyen olajat amibe csak bele kell áztatni a szűrőt,majd kinyomkodni,és kész.Ki,mit használ?Hol vásárol?
Én még nem hallottam erről,hogy műtőssapkát használnak a légszűrő védelmére.Ezt én is kipróbálom,hol lehet ilyet venni?Ez annyira vékony,hogy átengedi a levegőt,vagy lyukacsos?
http://youtu.be/ZrH5yjLNIRE

Welcome to 2014!
Jól veretik a kölykök
Szettben biztos lehet kapni, de épiteni nem hinném! Kx 250-hez kb 100e forint egy 6gangos átalakitó, ezért gondolom, hogy cr-hez is van! De minek kellene bele 6-ik fokozat? Amerre én járok az 5-is sok!
B.Ú.É.K Mindenkinek!

Esetleg jártas-e valaki olyan témában, hogy cr 250-be a 6-ik sebességi fokozatot lehet-e építeni?
B.Ú.É.K.!
Boldogabb újévet mindenkinek!
Sziasztok!
Olvasgattam itt a légszűrő témát, én is használltam.
Szerintem jó dolog, de az a baj, hogy most már csak fehér típust lehet kapni a gyógyszertárban és az nem jó nekem lefojtja a motort, lehörög CR 125
Régebben zöldet lehetett kapni ami körbe gumis volt az jó.
Lehet valahol még lehet kapni nem tudom..
Valós lehet hogy látszatra az,egyébként pedig nem az,így én cserélem minden motorozás után,függetlenül hogy néz ki...Keme egyik ismerőse ki is porszívozza a kimosott légszűrőt és utána az összeszedett apró szemcséket szemléltesképpen kiöntötte egy feér papírlapra,hát meglepő volt látni hogy mennyi marad még benne mosás után!
A műtőssapkával kapcsolatban rossz sejtésem van, bár én is használom. Használatával mindig tisztának tűnik a légszűrő, de nem az. Az apró szemcséket a sapka átengedi a nagyobbakat nem, és látszatra tiszta a légszűrőt nem takarítjuk, pedig kellene. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Twin Air is dupla rétegű...én úgy gondoltam ráhúzni a műtőssapkát hogy már benn van a légszűrő,nem akarom a perem alá is fogatni,pont az miatt hogy ott ne legyen lehetőségeg bemenni a homoknak.