Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkatrész ügyben Waszeitung kolegánál jelentkezni nem reklámm
Sziasztok!Keresek 1998-as Honda CR 250-es alúvázas motorhoz berúgókart!Bontott előnyben,de az új is érdekel reális áron!Ötleteket ajánlatokat várok!Köszönöm
Sziasztok keresek 250-es 96-os CR-hez hátsó kereket gumi nem szükséges se féktárcsa se lánckerék de ha egyben van ugy is érdekel. Ha esetleg valakinek lenne kérem jelezze pepekrossz@gmail.com vagy 0630 592 8321. Előre is köszönöm.
köszi, akkor valóban nincs megbonyolítva
Bár én megpróbálnám a javítást,rontani már nem tudsz rajta...
fú azt nagyon megköszönném már majdnem depresszióba estem a gyújtás miatt
A "háromszögben" nincsen váll egyik oldalon sem,meg kell melegíteni majd kipréselni.Az összerakásnál pedig nem egy ördöngösség hogy középre kerüljenek a tűgörgős kosarak,ezerféleképpen kimérheted,de adja is magát...
Gery beugrott még egy srác akinek lehet,beszélek vele holnap ha meg van még a telszáma.
Hello

93 as (250) himbából a csapágyakat hogy kell kioperálni, egyik oldalról kell áttolni? vagy a csapágy alaphelyzetben egy vállhoz van tolva és csak kihúzni lehet? ha az első variáció akkor az új tűgörgők berakásánál hogy lehet eltalálni hogy mennyire kell betolni? szimering vastagságú hézagolóval pl? ha második opció akkor milyen szerszámmal érdemes kihúzni?
Helló valakinek olyan hogy 93-as 125ös cr-re gyújtás alaplap magába eladó?
Hello!
Az lenne a kérdésem hogy a honda crf250-ben (2006) gyárilag vas vagy titán szelepek vannak?
Írjál ide, legzepp@gmail.com
Sziasztok gép felújítás előtt, alatt állok a kérdésem a következő melyik éri meg jobban egy kicsit használt , de eredeti honda henger+dugó vagy egy számomra ismeretlen nevű Cylinder works kombó ? (Crf 450)
Azért ezen látszik hogy hátsó...
akkor az sajna hátsó tárcsa.
...bocsbocs 220 a tárcsa....a szemem a régi! :D....
Köszinnyó Csikinnyó!
gúgli barátod
És elmondod azt hogy mire jó és hogyan működik? Ezzel még szakmai titkokat nem feszegetünk!
Vagyok,de minek sub tank a neve,csak nem minden rendszerhez jó.Sok okos meg felteszi ahhoz is amihez nem való
Van itt vhol egy Csika,majd megmondja hogy mi a szösz..
kb 15 centi hosszú henger alakú és a teló felső részén van,és kívülről van felfogatva,mind a két telószáron.
Jövőhéten valószinű hogy megveszem a motort és lefotozom ezt a rezgéskacatot :D
inkább 240 es az a tárcsa,de holnap hivni foglak és megbeszéljük.
Képeidet nézegetve láttam 1 sárga rm-et a tulajának nincs sportmotoron felhasználója? Csak mert ha jól gondolom ez az rm van haveromnál