Nekem volt yz 250-esem 1994-es, a havernak 1996-os, a 2001-es ugyanolyan acélvázas, a honda már aluvázas, az idő pedig a hondát igazolta... szerintem a 98-as honda cr is jobb lehet mint egy 2001-es yz, de ez az én véleményem, a honda egyszerűen olyasmi mint egy bmx, nagyon fordulékony pikk-pakk kompakt moci, tán a legkezelhetőbb kemény enduro terepen a krosszok közül, legalábbis a szukihoz és az yz-hez képest. De ez egy saját tapasztalat.
husqiknál is megy a "fiatalítás" ez sem 2005ös... sőt megkockáztatom,h ez wr 125... nem mondom tutira,de nekem gyanúsan kicsi a hátsókerék is szal lehet 18as... a matricázás az most mindegy... egyébként jó motorok, haveromnak volt ilyen 2003as cr125-je ment mint a bolond, nekem meg most wr125 van és mocskos jó kismotor!
Ez az én kawasakim volt.Most adtam el :D A fickó 1 mocskos csaló.Leirtam hogy gyenge a motor,rossz a fék,rossz a teló.Megvette és fel akart jelenteni akkor ha nem adok neki 30 ezer forintot.Raktam fel 1 hirdetést ,hogy ez a debreceni ember milyen aljas,és többen is hívtak ,hogy öket is átverték :D Nem ide tartozik de azért elmeséltem gyors.
Sztem pedig ne hasonlítsd a Hondához a Yamit,remek motor mindkettő,de sztem ez köbö olyan mint hogy a Volkswagent még mindig eladja a neve az autók között,holott nem annyira nagy szám,így a H-nak is nagyobb a nimbusza,sztem az árát is jobban tartja.
Amúgy tök feleslegesen parázol 2-3 év miatt,tök mindegy hogy 12 vagy 15 éves,az állapot számít,de Te tudod.
Amúgy ha ennyire számít az évjárat van 2005 ös Husqvarna 320e , SX 2005 420e , de ez is alkalminak tűnik: http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Többi motorhoz hasonlítom az árát pl 2001 es yz 350 ért van.Szerintem azért számít az a 3 év.Ha tévedek akkor szóljatok.
Volt már egy pár ősrégi hondám,most végre megtehetem ,hogy 1 normálisat vegyek ezért aggódok ennyit :)
Először a motort szétszedjük, és az alkatrészeket utána rendeljük , lehetőleg egybe. Szétszerelés után derül ki, hogy mennyi és milyen alkatrészre van szükség.
350 alatt nem nagyon találni jelenleg aluvázast,épkézláb acélvázasok is 200e felett kezdődnek,ha sokallod miért nem veszel azt? 1-2 év különbség 100e-t is jelenthet.
Amennyiben megveszed 350e ért akkor neked annyit ér,ha ráköltesz még 100e-t akkor számodra 450e-t fog érni....úgyis folyamatosan tolod bele a pénzt ha használod és élvezni akarod a motorozást,ne állj neki számolgatni mert nem fogsz ráülni többet!
És az idomcserével együtt vázat is cseréltek,jah meg persze hűtőt is,98-99 ben egybe hűtő volt,utána már osztott...nézz rá itt,van eltérés: http://www.motodacross.com/
Vázat nézd át tüzetesen /illetve mindent/néha jelleggel hajlamos állítólag a repedésre.
Lebeszéltem a fickóval egy időpontot és megyek meglesem a gépet.
Ő végig azt állítja hogy 2000 es a motor miközbe mondtam neki hogy ez 98 99 körüli.Azt mondta h csak idomot cseréltek rajta...
Senki nem mondta hogy ez jó árban van...
Azt mondtam hogy ahelyett hogy 1-2-3-4 évvel fiatalabb évjáratot vennél csak azért mert fiatalabb 2 évvel,nézd meg milyen állapotban van pl ez,és az általad nézett 2001 es.
Lengéscsillapítók,kormánycsapágy,kerekek,fékek,himba,lánc szett,gumik,motorja hogy szól...mert 1-2 benézett vagy figyelmen kívül hagyott dolog és egy 50e már ki is ugrott a zsebedből...és akkor alsó hangon számoltam.
Ez kinézetre normális gazdára vall,gumik jók,rezó nincs agyonhorpasztva,idom,kinézet rendben,apróságok is rajta vannak:
-Vagy eladásra lett kicsillizve
-Vagy tényleg rendben van a motor.
El kell menni,megnézni,megtapogatni,meghallgatni,kipróbálni...
http://www.kepesmotor.hu/husqv...
Amúgy tök feleslegesen parázol 2-3 év miatt,tök mindegy hogy 12 vagy 15 éves,az állapot számít,de Te tudod.
Amúgy ha ennyire számít az évjárat van 2005 ös Husqvarna 320e , SX 2005 420e , de ez is alkalminak tűnik:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Volt már egy pár ősrégi hondám,most végre megtehetem ,hogy 1 normálisat vegyek ezért aggódok ennyit :)
De ezen tényleg nem fogok spórolni :D
Amennyiben megveszed 350e ért akkor neked annyit ér,ha ráköltesz még 100e-t akkor számodra 450e-t fog érni....úgyis folyamatosan tolod bele a pénzt ha használod és élvezni akarod a motorozást,ne állj neki számolgatni mert nem fogsz ráülni többet!
:)
http://www.motodacross.com/
Vázat nézd át tüzetesen /illetve mindent/néha jelleggel hajlamos állítólag a repedésre.
Ő végig azt állítja hogy 2000 es a motor miközbe mondtam neki hogy ez 98 99 körüli.Azt mondta h csak idomot cseréltek rajta...
Azt mondtam hogy ahelyett hogy 1-2-3-4 évvel fiatalabb évjáratot vennél csak azért mert fiatalabb 2 évvel,nézd meg milyen állapotban van pl ez,és az általad nézett 2001 es.
Lengéscsillapítók,kormánycsapágy,kerekek,fékek,himba,lánc szett,gumik,motorja hogy szól...mert 1-2 benézett vagy figyelmen kívül hagyott dolog és egy 50e már ki is ugrott a zsebedből...és akkor alsó hangon számoltam.
Ez kinézetre normális gazdára vall,gumik jók,rezó nincs agyonhorpasztva,idom,kinézet rendben,apróságok is rajta vannak:
-Vagy eladásra lett kicsillizve
-Vagy tényleg rendben van a motor.
El kell menni,megnézni,megtapogatni,meghallgatni,kipróbálni...