Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Konkrétan HTS-2000ret nem sikerült szereznem, de aluminium hegesztőt igen. Kisebb ütések hatására pattogtak le, mint a fene.
HTS 2000ret próbáljátok meg!

http://youtu.be/7Szidn0kAPE
értelek. Köszi na majd írok mi lett a fejlemény.
kis gagyi furat köszörüvel amihez van egy csomó kis fej.kb 2-3ezer forint! már sokszor hasznát vettem!
Hali
megtudnátok mondani h 88 as cr olaj le eresztő csavarnak milyen emelkedésű a menete?
KZ3J van beleütve
Hello!
Engem épp egy ilyen blokk érdekelne ha épp a főtengely, mert az enyémben a sonka megsérült. Mennyibe kerülne?
Én ugyanígy jártam,nekem is bronzperselyt rakott bele a paraszt.Azért van oválisra kopva,mert meghúzzák ,ezért nem tud mozogni,és a teleszkóp kiveri a furatot.Én bontottan vettem,talán 8 ezer forint volt,kicseréltem benne a "csapágyakat" (nem csapágy van benne de most nem jut eszembe a neve),megzsíroztam,valamint a teleszkóphoz csatlakozó csavart is kicseréltem újra,12.9-es tegyél bele,nehogy eltörjön..Ahogy Waszeitung irta van bele öntve egy szám kz-3 vagy kz-4 vagy ilyesmi,és ez alapján tudsz bele venni másikat.
Van a himba öntvényben is azonosító,KZ-3 , KZ-4 vagy társai..
na akkor este neki esek
Pontosaan nem tudom,a felnikbe és a rezoba 93 van ütve,idomok alapján 95, 96,
de azt hiszem 93 asnak vettem.
A végét tök mindegy mivel,1-2-3 minimétert pikkpakk lecsípsz ha nem sikerül hézagolni vagy a fogaskereken belül állítani.
Pont van...elérhetőség az adatlapomon,nem tudom mennyire sürgős de ha ma postazárás előtt jelzed akkor péntekre ott lett volna!

xrjoco mikorihoz kell?
és mivel csiszoltátok vissza? mert sajnos én is ezzel a problémával nézek szembe
a kuplung belső agy kellene :)
Helló! nem tudja valaki hol lehet venni 86-os cr 125-höz kuplungkosarat (belsőt). letört a rugótartó. Vagy valakinek nincs esetleg eladó?kb mennyibe kerülne?elég sürgős lenne. Köszi
néztük a lógását a power nyelvnek és addi g csiszoltuk vissza még láttad hogy nem tud a legnagyobb lógásnál se beleérni a dugóba.
A himba már bronzperselyezve van,de az U profil végén lévő két furat oválisra van kopva,sztem ideiglenesen elég lenne kicserélni, legszívesebben kicserélném az egészet, ha nem találok normális bontottat akkor marad az új.
Már felhívtam pár bontót egyiknél sincs . az enyém is ilyen rossz állapotú . De még keresgélek vagy gondolkozok én is a javításon.
Hát nem irigyellek. '91-ig passzol rá, bontókat érdemes felkeresni, bár nem te vagy az első (és nem is az utolsó) aki ilyet keres. 15-20.000Ft között vannak (ha vannak!) elfogadható használtak. Újonnan meg gondolom nincs "kedved" venni. Én személy szerint próbálkoztam legyártással, de hatalmas zsákutca és ablakon kidobott pénz. 2 komponensű ragasztóról nem is beszélve...
Sziasztok ! Egy kis segítséget kérnék Cr250 88as évjáratú mocihoz keresek ilyen deknit ha esetleg valakinek van jó vagy enyhén sérült állapotú és megválna tőle megvenném .
na nekem is ez a gond hogy lóg és beleért a dugóba! Beszéltem karsaiékkal azt mondta a gépműlyes srác hogy megfúrja úgy hogy benne van a power nyelv és úgy jó lesz vagy ti hogy csináltátok?
a power nyelv vissza lett csiszolva!nézni kell a lógását hogy ne tudjon beleérni!
Ennyi cserés vagy javítani való dolog egy ilyen idős motornál sztem teljesen normális,nem is tudom hogy mire számít aki egy 20 éves motort megy el megnézni,mondjuk ki hogy ez a realitás....vmi gixer úgyis lesz amire rá kell költeni némi aprót a vásárlás után.
Olajbeöntőt kitekerve rá tudsz nézni a kuplungra,motorhang is árulkodik,kompressziómérés megintcsak megoldható..blokkja milyen volt?

xrjoco használt himba alatt mit értesz,a háromszöget vagy az U profilt esetleg a benne lévő tűgörgőket persely? Miből gondolod hogy jobb lesz mint ami cserére szorul?
néztem a galériád amelyikbe perselyezés volt meg dugó csere. a dugóm félig nekem is úgynézki hogy csináltátok emg hogy ne érjen bele a pówer?