10w-40 em van otthon.azt használtam a 4t-hez.azt mondták ehez nem jó...még egy kérdés.a 2t-knek álltalában magas fordulaton olyan hangja van mint a robóknak.az enyémből valamilyen ok miatt ki lett szerelve a power.elképzelhető hogy az miatt van olyan hangja mint egy simsonnak és nem mint egy magasan pörgő robogónak?(érdekesen magyaráztam de remélem érthető ) valamint ez mennyit ronthat a teljesítményén?nem pörög annyira stb..
Ha minden rendben van akkor működnie kell normálisan,kezd a legegyszerűbb és legolcsóbban orvosolható gonddal,ne akarj rögtön alkatrészt cserélni ha nem is tudod mi a gond!
Még mindig nem árultad el milyen olajat sikerült belerakni,de a lentieket olvasva simán azt gondolnám hogy 80W-90 van benne ha olaj nélkül jó,olajjal meg nem működik.
minden ok vele,ezért sem értem hogy mi a baja.az olaj nevét most nem tudnám megmondani,de direkt úgy vettük hogy crossba való legyen.kicseréltem a teljes kuplungot 1évvel fiatalabbira.azzal teljesen kiemelt viszont nem oldott...nem értem...
sziasztok!korábban már írtam hogy a kuplungomnak összetapadtak a lamellái és nem emel ki.azóta javításra került.megtisztítottuk és amíg nincs benne olaj kemény a kuplung,de kiemel.viszont amint olajat kap összetapad és nem emel ki.mi lehet a gond?
A 2001 nem RC-s...más egyebet nem tudok,kérem kapcsolja ki!
98 után már 5 gangos a blokk,így a fokozatelosztások miatt lehet hogy karcsúbbnak tűnik egy blokk a 6 sebesség után..bár a többi 125 is talán 5 sebis 00 környékétől.
Az lenne a kérdésem, hogy a 2001-es CR 125-ben milyen henger van? HPP, vagy RC? Illetve még azt kérdezném meg, hogy az RC henger tényleg olyan rossz, mint amilyennek mondják? Sok helyen azt hallottam, hogy gyengébb, mint a HPP hengeres Hondák, meg mint a kategóriatársai.
helló az lenne a kérdésem hogy nekem nem 19-es hátsó keréknek kéne benne lennie, csak mert gumit akarok rá venni és megnéztem a felni 18-as vagy ez a gyári mérete?
A határ a csillagos ég! Ha tényleg teljes generálról beszélünk (blokk, első-hátsó felfüggesztés, himba...) Simán rá tud költeni az ember 200-250.000Ft-ot. És, hogy abból mennyi jön vissza majd...?
Az az attól függ milyen minőségű alkatrészeket rakatsz bele! Proxal meg koyo-val kb 90e+munkadij! De van namura ami olcsóbb és mitaka hajtókar ami szintén olcsóbb ugy szerintem 60e körül megáll!
http://aprod.hu/hirdetes/cross...
Még mindig nem árultad el milyen olajat sikerült belerakni,de a lentieket olvasva simán azt gondolnám hogy 80W-90 van benne ha olaj nélkül jó,olajjal meg nem működik.
98 után már 5 gangos a blokk,így a fokozatelosztások miatt lehet hogy karcsúbbnak tűnik egy blokk a 6 sebesség után..bár a többi 125 is talán 5 sebis 00 környékétől.
Az lenne a kérdésem, hogy a 2001-es CR 125-ben milyen henger van? HPP, vagy RC? Illetve még azt kérdezném meg, hogy az RC henger tényleg olyan rossz, mint amilyennek mondják? Sok helyen azt hallottam, hogy gyengébb, mint a HPP hengeres Hondák, meg mint a kategóriatársai.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Buvez megnézem..