A legtöbb motor vevő nem ért a motorhoz alig várja, hogy haza vigye még ki sem akarja próbálni. Mert hiába is próbálná, nem tudja milyennek kell lenni, mit kell tüzetesen megnézni. A tanácsom ,aki használt motort akar venni, az vigyen magával olyan embert akinek volt már ilyen motorja és ért is hozzá. Hibátlan használt motor nincs, csak az nem mindegy mi az ára, és még mennyit kell rá költeni.
Akkor az közel lesz az 50e hez...
Amennyiben lenne vmi alugesztős ismerős/barát elgondolkoztató lenne az újragyártás,töredékáron kijöhetne,nem egy űrtechnika.
Ezt nézted már? Bár nem úgy néz ki mint előzőleg linkelt képen:
A 99es az még első generációs aluváz, a 00 már második generáció..nagy csoda lenne ha Hondáéknél a főváz különbözne a segédváz egyezne! :D
Itt látszik is a különbség,de ha fotókon nézed már ott szembeötlik,de biztos fel lehet barkácsolni,csak minek?
Eladó egy Jet bukósisak és egy progrip krossz szemüveg egyben!
A sisak(közepes méretű fejre tökéletesen passzol, de kisebb eltérés esetén se gond szerintem) ajándék,
a szemüveg újonnan került 4 ezerrel többe mint amennyiért a kettőt megkapod most. Gyári állapot.
az a baj sokan sajnálják a pénzt és "meg lehet tákolni olcsón,, szlogennel barmolnak rajta és tovább adják persze a következő tulaj aki örül mint majom a farkának később 100%-osan szív vele pl egyik haver ment az újonnan vásárolt cr-el 1 órát mert hengerfejes lett levették a hengerfejet. Hát az okos előző tulaj nem körbenyomta pilcsiragasztóval? gondolta még elviszik addig jólesz utána meg megcsinálják. mert tényleg egetverően drága 1 hengerszett tömítés.
A szar motor itthon nem márkától függ. Kerüld a link faszokat.
Az "ilyen vót, amikor megvettem", "nem tudom, eddig is így használtam", "kibír az még sokat" dumák sokat elárulnak. Keresztkérdéseket nyugodt szívvel, hiszen ha tényleg szép, karbantartott a motor akkor azt látni fogod te is, illetve az eladó is sokkal szimpatikusabb. (De mondom szart is előszeretettel kínálgatnak a piacon.) Akármire kerülne a választás, előtte mindent kétszer nézzél át. Illetve, ha van kiszemelt moci, egy-egy linket dobhatsz ide, mert 90%-ban pontatlan az évjárat, vagy ismerik a tulajt... stb.
Sok sikert kívánok, majd értesíts bennünket mit sikerült!
értelek hát én nekem ez az 1. crossom. ha lett vna velem 1 hozzáértő aki jobban ért hozzá mint én. és nem azt nézem hogy 3.ba kerékre jön akkor nem hozom el és most nem költenék rá ennyit illetve nem lenne darabokban de hát mondani szokták hogy ilyen ez a pop szakma
Nem muszáj mindig az 1. megvenni! a futóművet meg kell nézni himba nem lóg-e kerékcsapágyak jók-e a teleszkópok úgy működnek ahogy kell akkor ha van ismerős kompressziópérést lehetne rajta csinálni (mondjuk a hozzáértő a berugókar lenyomás alapján megmondja)persze ha a kedves tulaj bele megy, indul-e szépen, alap járaton szép hangja van-e nem csörög zörög. kuplungja jó e nem csúszik kiemel-e rendesen SEBESSÉGEK MEGVANNAK-E BENNE nehogy úgyjárj mint én!most iszom meg a levét a motorvásárlás kapkodásának. akkor a láncot nézd meg rajta azzal lehet az áron rajta faragni fékbetétek milyen állapotúak tárcsák ne legyenek papírvékonyak, gumik milyenek. +keresni kell a kisebb tákolásokat, van aki leveteti a lenderék deknijét megmozgatja a lendkereket 1 nagyon picikét kell lógni mivel a csapágy hőre tágulós és úgy lesz jó. ha sokat mozog akkor csapágyas. akkor a rezót is van aki le veteti megnézi a dugót mennyire mozog hogy nézki nincs-e megégve összemarva. akkor ha mész vele próbaúton menj vele 1 kicsit ilyen földes részen egyenesen hogy 1 nyomon fut-e a két kerék (nincs-e emgtekeredve a váz) hirtelen ennyit tudok mondani ja és a legfontosabb! vigyél magaddal 1 olyan embert aki nem 1 évet crossozott és tudja milyennek kell lennie! mert téged könnyen átvágnak ha kezdő vagy ezek terén.
üdv!
a közeljövőben szeretnék 125ccm-es cross motort vásárolni, és most körbekérdezek a lehetséges márkákról típusokról!
a Honda cr 125-ről ki mit tudna nekem mondani? tapasztalatok, vélemények érdekelnének, esetleg az hogy mikre érdemes odafigyelni, vásárláskor megnézni rajta stb.
köszi előre is!
már sikerült kiszednem egy T kulcsot átszabtam picit így siekrült kikocogtatni. Meg vettem az egész csapágysort asszem 2 kivételével 22 matyit kellett ott hagyni... hát én 10re számoltam így 1 picit kifelé futok a költség vetésből :( jelenleg darabos a motor apa szerint így van a legszebb hangja
Amennyiben lenne vmi alugesztős ismerős/barát elgondolkoztató lenne az újragyártás,töredékáron kijöhetne,nem egy űrtechnika.
Ezt nézted már? Bár nem úgy néz ki mint előzőleg linkelt képen:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Itt látszik is a különbség,de ha fotókon nézed már ott szembeötlik,de biztos fel lehet barkácsolni,csak minek?
http://www.ronniesmailorder.co...
http://www.ronniesmailor
der.co...
Tudna nekem valami instrukcót mondani 450-es CRF-ről 2006 os.
Bármit mármint tapasztalat esetleg meg h milyen motor.?
Eladó egy Jet bukósisak és egy progrip krossz szemüveg egyben!
A sisak(közepes méretű fejre tökéletesen passzol, de kisebb eltérés esetén se gond szerintem) ajándék,
a szemüveg újonnan került 4 ezerrel többe mint amennyiért a kettőt megkapod most. Gyári állapot.
érdeklődni üzenetben lehet!
Ár 8900 Ft
Akinek nem inge...
Az "ilyen vót, amikor megvettem", "nem tudom, eddig is így használtam", "kibír az még sokat" dumák sokat elárulnak. Keresztkérdéseket nyugodt szívvel, hiszen ha tényleg szép, karbantartott a motor akkor azt látni fogod te is, illetve az eladó is sokkal szimpatikusabb. (De mondom szart is előszeretettel kínálgatnak a piacon.) Akármire kerülne a választás, előtte mindent kétszer nézzél át. Illetve, ha van kiszemelt moci, egy-egy linket dobhatsz ide, mert 90%-ban pontatlan az évjárat, vagy ismerik a tulajt... stb.
Sok sikert kívánok, majd értesíts bennünket mit sikerült!
a közeljövőben szeretnék 125ccm-es cross motort vásárolni, és most körbekérdezek a lehetséges márkákról típusokról!
a Honda cr 125-ről ki mit tudna nekem mondani? tapasztalatok, vélemények érdekelnének, esetleg az hogy mikre érdemes odafigyelni, vásárláskor megnézni rajta stb.
köszi előre is!