jó de mielőtt megszorul azt is lehet érezni már meg hallani is főleg aki ismeri a saját motorjának a hangját az tudja hogy valami nem lesz itt jó. NA váltóügybe az lenne a kérdés hogy nekem ugyebár az 5ös szarakszik van mikor 5.előtt szorul a válót ez inkább hideg motornál tapasztalom, de olyan hogy felrakom 5.be alacsony fordulaton bele bele kap de minél magasabb a fordulat annál jobban elforog szóval ha eresztem neki mint a hülye olyan mintha egy üreset dobnék. A napokba szedem szét a kuplungot megnézni hogy miujság vele és megnézem a léptető villát is. Szerinted mi lehet a gond? gondolkoztam már azon is hogy a fogak le vannak "gyalulva" a fogaskerékről.
Mert semmi eszük nincs! :D Vagy volt rá példa hogy olyan gyorsan jön a csúnya hang hogy már nem bírod vagy éppen le bírod reagálni..
Keress nyugodtan,ha tudok segítek.
én sose értettem az olyat hogy ha valamin k**ra hallatszik hogy beteg minek nyűzik tovább, a végén többel köti be az ember mintha lerakja és kicsit spórol rá. Gondolom az se egyik pillanatról a másikra lett olyan ha tényleg annyit lóg. Apropó a váltó ügyben segítséget kérnék ám.
Akkor az volt az! :D
Jobb is hogy nem indítottuk,mert alsó tűgörgőkosár szétesett és ha nem én látom el sem hiszem hogy kb fél centit mozgott az alsó csapon...és vmi csoda folytán nem vitt magával semmit.
a Hirdetést láttam. Nem tudom milyen ülés volt rajta ugyan olyan stílusú volt mint az enyém egy fa kerítésnek volt nekitámasztva valami olyasmi volt a szöveg hogy "hajtókaros de beindul csak csörög,, vagy valami ilyesmi volt.
azt láttam is gondolkoztam a vásárlásán én is de végül le tettem róla. hát eddig blokkilag hibátlan kivéve azt a fránya váltót habár valamelyik nap nem akart indulni csak vagy 10. rúgásra melegen azóta is 1.re indul, nem tudom mi volt akkor vele.
Tiéd 93 v94 es,igazából mind1,a lényeg hogy jól működjön...én is szert tettem egy ilyenre kicsi pénzért,a gyermeknél akitől jött hajtókaros lett,pénz nem volt megcsináltatni így inkább eladta,szerencsére csak pár hónapot volt nála így nem bírta leütni,előtte pedig elég gondos gazdája volt!
Lenne 1 kérdésem az én motorom hanyas évjárat? mert találtam 1 oldalt ahol a vázszám kezdőbetűjéből meg lehet állapítani a motor évjáratát na már most az én vázszámom: HM JE015406476x ha jól olvastam. Én HM kezdetűt nem találtam csak H-sat de az meg 87es. Ilyenkor mi a gond? Hallottam olyat hogy a hm-esek azok lámpásak voltak gyárilag .
Igen, a 02 esek nagyon szomorúak ilyenkor,viszont ha a 00 előtti CR eket megcsikized libatollal /kacsa nem jó/ akkor elröhögik magukat és úgy könnyű felváltani.
13-51 áttétellel 19" os hátsó kerékkel 120 km/h óra a vége a 125 nek...elvileg pontosan mérve! :D
Azért ilyen tempóban már gyorsan jönnek a dolgok,így nem forszírozom,pályára meg nem kell mind a 6 fokozat.
Rendben, köszi! Kíváncsi lennék 15-46-os áttétellel milyen lehet endurozni. 15-49-el nagyon hamar lepörög, 125km/h a vége. Csak "földesutazni" használom.
Keress nyugodtan,ha tudok segítek.
Jobb is hogy nem indítottuk,mert alsó tűgörgőkosár szétesett és ha nem én látom el sem hiszem hogy kb fél centit mozgott az alsó csapon...és vmi csoda folytán nem vitt magával semmit.
Jelenleg szét van borítva,jónak tűnik teljesen!
Te legszívesebben mit raknál bele?
Kis kultúr fitness:)
http://www.bikepics.com/honda/...
Azért ilyen tempóban már gyorsan jönnek a dolgok,így nem forszírozom,pályára meg nem kell mind a 6 fokozat.