Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van valakinek eladó hátsó sárvédője 98as cr125-re?
Sziastörök!A napokban megyek megnézni 05 X 450 .Esetleg van valami amire odafigyeljek?köszönöm a segítséget!
Tiszta véletlen nem rendelkezik olyan küllőkulccsal /6,3mm/ amit a nem használása miatt eladna..
lehet majd vastagabb tömités kell ha sikoltattad a fejet emelkedeztt kopresszio....viz meg kifele..
Rohadt jól néz ki az a céjjerr amúgy a tömítésre rátérve, én HALLOTTAM olyat hogy neminden fajta tömítés jó minőségű anyagában másabb, silányabb hogy úgy fogalmazzak és azért b**ódik szét.
érdekség:kb 4 honapja cseréltem fejpakolást a honda cr 250 esen mert kinyomta a vizet a hütöböl,teszem hozzá a hengerfejet le köszörültettem hogy ez mégegyszer ne forduljon elö,de most megint ugyanazt csinálja!mit csinájak vele még?
Én kérek elnézést
Nem hülye kérdés szerintem, mert kezdő motorosként gondoltam megkérdezem, hogy lehet-e más a probléma. De ezek szerint itt sem mindenki okosabb nálam.
csika1 dobtam 1 mailt.
hülye kérdésre hülye válasz TARCCSAA a mondás
köszönöm az érdemi hozzászólást...
Nem mondod......
Kevés benne a benzin
szerintem a küllők lazák
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Van egy HM CRE50 motorom és a hátsókerék "kotyog". Kivettem és a tengelyt mozgatva függőlegesen érezni, hogy van egy mm-es mozgása. Mi lehet a baj? Én a csapágyra tippelek, hogy elkopott, de nem vagyok benne biztos. Már nem mai darab a gépezet és ki tudja mit csináltak rajta és ,mit nem.
Előre is köszi a segítséget.
Köszi!
Már ajánlottam is egy nálam érdeklődőnek! :D
helló! nemtudom mert eladtam. De nem volt vele semmi probléma.
Én tettem 250-es 88' Cr-be, de 1 percet nem mentem vele. A következő tulaj viszont igen, és nem panaszkodott rá, jól bírta. Használattól, és leginkább olaj minőségtől függenek a dugó élettartamok.
Sziasztok!
Namura dugattyúról tapasztalat vagy vélemény valakinek?
Vélemény erről valakinek? :)
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Sziasztok
Kis érdekesség énmsot bukantam ár az oldalra, lehidaltam esküszöm:)
haszáljátok egészséggel:)
http://www.cmsnl.com/cr250r-19...
Nem tudom mennyi pénzből gondoltad ezt a projektet megoldani,de 100e magasságában működőképes Cerkát találsz...
Üdv!

Honda cr 125 alkatrészeket keresek!
Felsorolt alkatrészek kellenének:
-Első hátsó kerék
-Tank
-Hátsó teleszkóp
-Blokk

Akinek van valami az írjon!Ajánlatokat képekkel és árral együtt kérek erre az email címre: adokveszek115@freemail.hu
Köszi
Honda cr480r cross váz motor nélkül. Léghűtéses volt, így sokféle blokk elfér benne, akár 250etz is! Könnyű, fordulékony, műanyag tank+ komplett gyári kipufogó.