Rohadt jól néz ki az a céjjerr amúgy a tömítésre rátérve, én HALLOTTAM olyat hogy neminden fajta tömítés jó minőségű anyagában másabb, silányabb hogy úgy fogalmazzak és azért b**ódik szét.
érdekség:kb 4 honapja cseréltem fejpakolást a honda cr 250 esen mert kinyomta a vizet a hütöböl,teszem hozzá a hengerfejet le köszörültettem hogy ez mégegyszer ne forduljon elö,de most megint ugyanazt csinálja!mit csinájak vele még?
Segítségre lenne szükségem. Van egy HM CRE50 motorom és a hátsókerék "kotyog". Kivettem és a tengelyt mozgatva függőlegesen érezni, hogy van egy mm-es mozgása. Mi lehet a baj? Én a csapágyra tippelek, hogy elkopott, de nem vagyok benne biztos. Már nem mai darab a gépezet és ki tudja mit csináltak rajta és ,mit nem.
Előre is köszi a segítséget.
Én tettem 250-es 88' Cr-be, de 1 percet nem mentem vele. A következő tulaj viszont igen, és nem panaszkodott rá, jól bírta. Használattól, és leginkább olaj minőségtől függenek a dugó élettartamok.
Honda cr480r cross váz motor nélkül. Léghűtéses volt, így sokféle blokk elfér benne, akár 250etz is! Könnyű, fordulékony, műanyag tank+ komplett gyári kipufogó.
Van valakinek eladó hátsó sárvédője 98as cr125-re?