Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira nem lehetett fontos,itt nem jelentkezett hogy ki van mérve a henger milyen méretű dugót tegyen bele...átmérőből ugye kiderülne hogy vszeg semmi köze a 260ccm hez!
hello .. Kivancsi vagyok hogy azota sikerült e valakinek uj dugatyut tenni a Honda cre 260 AL mociba.... vagy felujjitani.... . üdv
Szerintem 200.
hát ez még a jövő zenéje lesz!
Szia.

Kérnék újfent egy kis segítséget.Írtam a freemailes címedre.
Köszönöm
Azt mondta hogy állított már azon is,és ezt javasoltam neki én is! :D
Rugóelőfeszitésen állits, de ha a csillapitása szar akkor mindegy! Ujitasd fel! Ezek a rugók nem gyengülnek ki, keresd csikát és megcsinálja patentre, kis pénzért! Szar futóművel nem tudsz jót motorozni4
ha ki van gyengülve a rugó mit tudok csinálni ? veszek bele másik használtat?
állítottam én már mindent hogy keményebb legyen de csak puha marad.
Ha ki van nyúlva akkor hiába újíttatod...de ugye a rugóelőfeszítésen is lehet állítani.
annak örülnék a legjobban :D :D meg olyan hogy hátsó teleszkópod mennyiért lenne eladó ami jó az enyémbe is? vagy inkább ezt újítassam fel? mert szerintem a rugó is ki lehet gyengülve eléggé meg ül alattam
Ha rosszul van hézagolva akkor már az összerakástól rosszul működik,vagy találkoztam már olyannal ami kb méretre vágott konzervdoboz fedéllel volt megoldva...ezért mondtam hogy szét kell szedni,át kell nézni hogy mi a gond,mert Te is tippelsz,én is tippelek...és a dollárjelek pörögnek a szemed előtt,holott lehet csak egy apró gixer van,ezért kár előre agyalni.
értem .Hát nincs szándékomban váltót cserélni. nekem modntak olyat is hogy van köztük valami hézgoló és lehet az van szarul kihézagolva.
30e alatt nem nagyon láttam...kérdés ugye az állapot,és ha egy fokozat van rottyon akkor sztem felesleges a kpl váltó csere.
Nézz rá e-bayre hogy ott milyen árak vannak..
hát 1 normál állapotú váltó mennyit kóstál?
Annyiért megveszem én is látatlanba ha Neked nem kell...rosszindulat nélkül! :D Kérdés milyen állapotban van,mert össze tudok bogarászni neked olyan váltót amiért a 10e is sok! :D
akkor annyira "sok"ra kell számolni csak mert 1 hónapja bezséltem egy sráccal komplett váltót akart adni 20ért csak látatlanba nem akartam meg venni én ebből indultam ki váltóalkatrész irányába Semmi rosszindulat nincs benne :D
Akkor tegyük fel hogy kb 5e ért adok egy szimpla fogaskereket durván! :D
5-10e ből max egy Simson váltóba tudsz belenyúlkálni,mondom ezt mindenféle rosszindulat nélkül.
tegyük fel hogy a kapcsolókörmök szarok annál a fokozatnál így azokat cserélni kell. mostmár van konkrétum pótló. :D mondom csak naggyábóli összegre lennék kíváncsi.mert én váltóra az igazat megvallva 5és10K között számoltam
Mivel csak tippelgetünk,távszerelünk,így konkrétumok hiányában nehéz lesz konkrétumot írni....
csak a mihez tartás végett kérdem ha nem akarsz így publikusan írni írhatsz emájiltis
Akkor beszéljünk róla ha konkrétan kiderül mi a gond,vizsgálat nélkül a doki sem ír fel gyógyszert! :D
értem én. nem vagyok butagyerek úgylátom ehhez bontani kell a blokkot szóval ez marad télére. esetleg ha az 5. fogaskerék párnak rossz ez a része akkor mennyiből tudsz nekem hozzá alkatrészt biztosítani? még pár apróság is kellesz ilyen fékcsőtartó műanyag meg ilyen kis apróságok :D
Nem...
Az azonos tengelyen lévő fogaskereken lévő 3 kiálló "köröm"amin keresztül kapcsolódik a mellette lévő fogaskerékhez,ami ennek a "negatív lenyomata"remélem sikerült téged összekevernem!

http://www.ronniesmailorder.co...

A fogaskerekek oldalán lévő "kiálló részét "nézd,illetve a mellette lévőn "süllyesztés" van,amibe kapcsolódik.
A kapcsoló köröm az az ami a kuplung oldalába van amivel a fokozatokat választom ki nem?