na szóval a csavart le vettem DE a lendkereket az istenért se tudom lehúzni csináltam hozzá lehúzót de csak elhajtogattam 3 ágú csapágylehúzóval megpróbálom holnap a két ágúval nem tudtam rendesen megfogni. vagyok én bajba ezzel.... DE! már csak a blokk közép maradt bontásra a többit már leoperáltam!
Ha szakszerűen akarod a lendkerék csavarját lecsavarni, akkor a gyárilag előírt lendkereket megfogó szerszám kell. A többi megoldás nem helyes, valami sérülhet . Egy esztergályos tud ilyen rögzítő szerszámot készíteni.
Ilyen "láncos bizbasszal" próbáltad már? nekem tökéletesen bevált minden mocihoz. Ha van egy 30 cm láncod meg egy valami kisebb zártszelvény, abból tudsz ilyet tákolni az egyik felét csavarral a széléhez rögzíted, és a végétől kicsit beljebb egy kilógó szögbe/csavarba meg betudod akasztatni a másik felét és ahogy tekered a csavart rászorul mint a svédfogó
Ott tartok, hogy mindent szépen letisztogattam, holnap megveszem hozzá az olajat, szimeringet stb az elsőket is szétkaptam, ha már így bele lendültem hátulra a 10W olajjal kemény lesz nagyon? Vagy oda is 5W tegyek?
Amennyiben nincsen akkor jönnek a "praktikák":
Légkulcs,vmilyen csap a felső hajtókarszembe,vastag zsinór v kötél bedugva a gyertyanyíláson és kitámasztva ezzel a dugót....eme ötleteknél fenn áll hogy nagyobb kárt okozol mintha vmilyen kultúrált megoldást választanál,így ezeket csak megemlítemlettem!
Amúgy ha benn van még a blokk a vázba akkor tedd sebességbe és taposd a hátsó féket.
Segítség kellene. Nem tudom lelazítani a lendkerék csavarját úgy rá van rozsdálva, csináltam hozzá ilyen rögzítő szerszámot de nem igazán vállt be hogy tudom le venni? ? ? ?
Üdv. Kérj kölcsön egy hűtősapkát... nekem 1x elszált a crf en.szopatott rendesen mire észrevettem. vizpumpa szimeringet cseréltem , aztán tengelyt. a japán mocikon 1,1 bar os általában. opcióként volt a kawához és a suzukikhoz 1,6 os. A ktm sx 125 ön 1,8 as.
Helló, 1993-as Cr 125 Hátsó lengéscsillapítóhoz lehet kapni javító szettet? Kb mennyibe kerül? Esetleg valami szerelési rajzot találok a neten? Elfolyt a magzatvize és kb 0 a csillapítása
hello keresek cr 250 et meg cr 500 a meghirdeteteket már mind láttam engem olyan érdekelne ami nincs meghirdetve de esetleg eladó lehet barátnál szomszédnál lerakott nem használt de esetleg elado gépeket keresek az 500 asnak állapota mindegy a a 250 es csak második generácios aluvázastol érdekel érdeklödni a 06 30 609 5238 as számon vagy a cot@freemail.hu
Amennyiben nincsen akkor jönnek a "praktikák":
Légkulcs,vmilyen csap a felső hajtókarszembe,vastag zsinór v kötél bedugva a gyertyanyíláson és kitámasztva ezzel a dugót....eme ötleteknél fenn áll hogy nagyobb kárt okozol mintha vmilyen kultúrált megoldást választanál,így ezeket csak megemlítemlettem!
Amúgy ha benn van még a blokk a vázba akkor tedd sebességbe és taposd a hátsó féket.
http://www.ronniesmailorder.co...
Nézz rá hogy kb melyik alkatrész mennyibe kerül és vszeg csak gyári Hondában kapod meg őket,Magyarországon eme árak kb két és félszeresén.
Előtte nézz meg pár videót hogy biztos legyél benne hogy képes vagy megcsinálni patikakörülmények között,pl ezt:
http://www.youtube.com/watch?v...
És ha hibátlanul összeraktad,beállítottad,ne felejtsd el nitrogéngázzal feltölteni!
Ennyi segítséggel bárki meg tudja csinálni!