Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosabban 89 es...igazából mindegy,ilyen korban már nem az évek hanem az állapot számít! :D
Aki ért hozzá az úgyis megmondja hogy milyen évjárat,aki meg nem annak mondhatsz 96 ot is...
1991 es.Eladó ha érdekel.200.000 ft az induló ára.De lehet belőle alkudni egy kicsit.Van hozzá még egy komplett felszerelésem is + kp-ért.Autó vásárlás miatt adom el sajnos.Erre nem kell költened az tuti csak hajtani.
Mobiltelefon segítségével fog ez a remélhetőleg nagy sikerű és történelmű üzlet megvalósulni!

Csodálatos! Mikori, csak nem 1992-es?
Ha megvan a tengely távtartókkal, anyákkal, és megálmodtad az árat, informálj.
hát szeretném felújítani de szerintem csak szimering meg olaj csere lesz belőle :D
Eladó ha valakit érdekel.Honda Cr 250.
Írtam üzit tennap,kell,szintén Bács Kiskun,szintén Norbi volt benne...
Gery95 nekiállhatsz,annyira nem para,de ha már szétszeded akkor kell egy szimeringszett ,flakon telóolaj,egy visszaütőszerszám a perselyhez,amit kreatívok sokféleképpen meg tudnak oldani,de inkább nem akarok tudni róla! [O53
Emlékeim szerint van hozzá mindenem de gondolom kis aprópénzt az még megér...cserében segítek célba juttatni,ergo nulla közeli lesz a postaktg.
Itt 2 pics.
igazából szimeringet meg olajat szeretnék benne cserélni. ez lenne a legfontosabb.
Akkor hogy tudnám viszonylag felújítani? olajat akarnám ellenőrizni illetve a rugó állapotát meg szimeringet cserélni.
Rendeltem egy elemlámpát, kifizettem paypallal, az eladó 06.28.án írta, hogy elküldve, azóta semmi, az ebay accountja már nem él.
Szóval még nem 100%ig biztos, hogy lehúztak, de elég valószínű.
Rengeteg dolgot rendeltem már ebayről, semmivel nem volt soha gond, szóval nem hiszem, hogy a posta lenne a hunyó..
Mi történt pontosan?
Ha a tengely, távtartók vannak hozzá, akkor kell.
Rántottak már le valakit ebay-en? Mit lehet ilyenkor csinálni?
(szerencsére nem egy hatalmas összegről, 4000 ftról van szó, de akkoris..)
Mint Foxi a lábtörlőt...az nem egy ördöngösség,de gondolkoztál azon hogy tudod majd összerakni? A perselyeket nehéz lesz visszaütni célszerszám nélkül.

Keme alább a képek:
első teleszkópokat hogy tudom szétszedni?
bocs nem ide akartam :D
Deee szép :D, de 0:50-nél a kormányon baloldalt az mi?
minden megoldás érdekel!főleg ami gyors és jó,mert az előző hengerem több mint 3hónapja rohad egy szervízben.(hosszú sztory )
Keme testvérünk az úrban tud Százhalombattán 1-2 szakit...
budapesten vagy környékén tudsz valami jó üzletet?egy fúrás sem ártana neki szerintem.
Elvileg a Prox 54-56mm ig gyárt dugókat 0,25 lépcsőkkel,a 85 évjárathoz,vidd el gépműhelybe a hengert,intóval mérjék ki hogy melyik dugóhoz tudják fúrni 0,05 illesztéssel.
Azéé fogalmaztam ilyen óvatosan...