Üdv.1988 Honda CR 250.A vízpumpa mellet allul van egy kicsi luk és ha beindítom a motort akkor elkezd csöpögni a víz akkor ki kell cserélni a vízpumpa szimeringet,az lehet a baj?Köszönöm.
Én BR6es gyertyával használom Castrol power 2t keverő olajjal 1:40-be és nincs vele semmi broblémám,endurora használom.99%,hogy a nagyon magas hőértékű gyertya okozza a gondot amit nem tudsz kimotorozni.
A CR 250-be gyárilag is csak br8eg típusú gyertya való,ha meg csak endurozásra használod cseréld még kisebbre,olyanra amit kitudsz rendesen égetni.Próbáld ki br7es-el vagy esetleg br6es-el.ÉS elvileg meg kell h oldódjon a problémád.
Jónapot! Nemrég vettem egy Honda cr 250es motort 87es évjárat. A motor amikor megy nagyonjó de eszi a gyertyákat. Volt szerelőnél aztmondta sok benzint kap mivel a kivett gyertyák feketék és benzinesek, ezáltal tett bele kisebb fúvókát meg állított a súber tűn. Ngk br9eg gyertyát használok és ma motorozás közben újra megállt ugyanaz a szisztéma fekete benzines gyertya. Nagyrészt endurozásra van használva a motor. Valami ötlet? :)
Helló!
Van egy 94-es cr 125-ös crossom. ez a második és mind a kettő az ötödik sebességet nehezen vette be, néha ki is dobta, ha beveszi akkor meg olyan mintha kicsit szoritaná. Mi lehet a probléma? meg a mostaninak kibaszott kemény az első teleszkópja, csak fékezésnél megy össze am menetközbe semmi rugózása nincs. na annak mi lehet még a baja?
hmm.. Nekem szépen jár pörög ahogy kell ha kiakasztom powert. Egyedül ez az rc szelep baszakodik... servo motor teljesen jó potmétert kicseréltem ugyan olyan maradt... cdi gond lesz.. :S
Helló.Már az atya úristent is szétszedtük,kicseréltünk,blokkot széthúztuk új tömítések,Szimering csere stb,karbi fúvókákat cseréltünk.alapjáraton megyés nagy gázon leáll,na igen a power is szarakodik.90% ez a gond. :-( cdi box,ez vezérli a powert is.meg a szikrát .
Hali. szabad tudni mért kell? Elromlott a tied? mert nekem is van ilyen gondom( kinyit power 2 mp-ig nyitva van majd vissza zár pár mp. múlva megint rá nyit...) de nem igazán tudja senki meg mondani mi a baj....
Egy cipőben evezünk nekem is ugyan ez a baja.Ha esetleg lesz valami ötlet a hiba orvoslására nagyon érdekelne! :)
Van egy 94-es cr 125-ös crossom. ez a második és mind a kettő az ötödik sebességet nehezen vette be, néha ki is dobta, ha beveszi akkor meg olyan mintha kicsit szoritaná. Mi lehet a probléma? meg a mostaninak kibaszott kemény az első teleszkópja, csak fékezésnél megy össze am menetközbe semmi rugózása nincs. na annak mi lehet még a baja?
CRF 450R típusból,melyik a leg kiforrottabb évjárat?
Milyet érdemesebb megvásárolni? Vagy melyiket nem?
Köszi
m.pasztor@freemail.hu
Sztem megtudunk eggyezni az árban.
A teleszkóp harisnya érdekelne!
E-mail: jano0324@gmail.com
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Thh txc cross bukó.M-es Karcmentes,tiszta belső sisaktartózsákkal-15eFT
FoxFormaPro cross csizma,ujszerű, hibátlan talp,csattok 43-as-22eFT
NoFear Rouge cross nadrág,fenekén enyhe kopással,nem szakadt foltozott sehol 36-XL-12eFT
Bármi kérdésed van írj e-mailt.
m.pasztor@freemail.hu