Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.1988 Honda CR 250.A vízpumpa mellet allul van egy kicsi luk és ha beindítom a motort akkor elkezd csöpögni a víz akkor ki kell cserélni a vízpumpa szimeringet,az lehet a baj?Köszönöm.
bizony!én is 6ossal használom évek óta endurózásra 40es keverékkel!még nem volt gondom belőle!8-9essel régen nekem is Xarakodott!
Én BR6es gyertyával használom Castrol power 2t keverő olajjal 1:40-be és nincs vele semmi broblémám,endurora használom.99%,hogy a nagyon magas hőértékű gyertya okozza a gondot amit nem tudsz kimotorozni.
Üdv!
Egy cipőben evezünk nekem is ugyan ez a baja.Ha esetleg lesz valami ötlet a hiba orvoslására nagyon érdekelne! :)
Üdv.Ha van valakinek egy 1988 as Honda CR 250 es motorhoz gázbovdenje akkor az érdekelne.Köszönöm.
A keverék nem lehet probléma? Mert olvastam ha sok olaj van akkor azis okozhat gondot. 1:40el megy(jó minőségű olaj).
Ki fogom próbálni! Köszönöm! :)
A CR 250-be gyárilag is csak br8eg típusú gyertya való,ha meg csak endurozásra használod cseréld még kisebbre,olyanra amit kitudsz rendesen égetni.Próbáld ki br7es-el vagy esetleg br6es-el.ÉS elvileg meg kell h oldódjon a problémád.
Jónapot! Nemrég vettem egy Honda cr 250es motort 87es évjárat. A motor amikor megy nagyonjó de eszi a gyertyákat. Volt szerelőnél aztmondta sok benzint kap mivel a kivett gyertyák feketék és benzinesek, ezáltal tett bele kisebb fúvókát meg állított a súber tűn. Ngk br9eg gyertyát használok és ma motorozás közben újra megállt ugyanaz a szisztéma fekete benzines gyertya. Nagyrészt endurozásra van használva a motor. Valami ötlet? :)
ja meg ha valakinek van erre a típusra egy nem horpadt, nem törött, nem javított rezója az érdekelne!
Helló!
Van egy 94-es cr 125-ös crossom. ez a második és mind a kettő az ötödik sebességet nehezen vette be, néha ki is dobta, ha beveszi akkor meg olyan mintha kicsit szoritaná. Mi lehet a probléma? meg a mostaninak kibaszott kemény az első teleszkópja, csak fékezésnél megy össze am menetközbe semmi rugózása nincs. na annak mi lehet még a baja?
Üdv
CRF 450R típusból,melyik a leg kiforrottabb évjárat?
Milyet érdemesebb megvásárolni? Vagy melyiket nem?
Köszi
Át gondoltam oda adom annyiért amit tegnap beszéltünk telefonon!Ha érdekel még?
hmm.. Nekem szépen jár pörög ahogy kell ha kiakasztom powert. Egyedül ez az rc szelep baszakodik... servo motor teljesen jó potmétert kicseréltem ugyan olyan maradt... cdi gond lesz.. :S
Helló.Már az atya úristent is szétszedtük,kicseréltünk,blokkot széthúztuk új tömítések,Szimering csere stb,karbi fúvókákat cseréltünk.alapjáraton megyés nagy gázon leáll,na igen a power is szarakodik.90% ez a gond. :-( cdi box,ez vezérli a powert is.meg a szikrát .
Hali. szabad tudni mért kell? Elromlott a tied? mert nekem is van ilyen gondom( kinyit power 2 mp-ig nyitva van majd vissza zár pár mp. múlva megint rá nyit...) de nem igazán tudja senki meg mondani mi a baj....
Hy.Van valakinek eladó cr250 2002 cdi box ?
Ha még esetleg érdekel a berugó,akkor dobj egy e-mailt.
m.pasztor@freemail.hu
Sztem megtudunk eggyezni az árban.
Üdv.Van valakinek Dunaújváros környékén Honda CR 250-es motorja 2002es évjárattól?
Már elkelt!
Helló!

A teleszkóp harisnya érdekelne!
E-mail: jano0324@gmail.com
Illetve sajnos a motorom is eladó sorba került
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Néhány eladó dolog.
Thh txc cross bukó.M-es Karcmentes,tiszta belső sisaktartózsákkal-15eFT
FoxFormaPro cross csizma,ujszerű, hibátlan talp,csattok 43-as-22eFT
NoFear Rouge cross nadrág,fenekén enyhe kopással,nem szakadt foltozott sehol 36-XL-12eFT
Bármi kérdésed van írj e-mailt.
m.pasztor@freemail.hu
Így van,de nem mégy semmire a cserével ha nem tudod 100% ra megcsinálni.
Hát lehet hogy a hátsót megcsináltatnám.De a hátsóba is van olaj.