Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel van mos berúgókar a motoromon ezért max 4 ezret ér meg nekem ez, többet nem, mert nincs égető szükségem rá.
Hát ennél a 2 ezer forintnál azért én is picivel többre gondoltam
(Én tavaly 15.000Ft-ba vettem használtat.) Nem az év ajánlata ez a 2.000Ft.
2200 Ft egy Simson berúgókar,nem erőltetted meg magad!
Nekem 2 ezret megér ha odaadod annyiba...
91-2001-ig ugyan azzal a blokkal van szerelve a CR. Úgyhogy tuti jónak kell lennie.
Igen gyári berúgó,semmi baja nincs nem hajlik ki,nincs elhajolva sem semmi baja,függőleges lógása van csak.Én is a Cr-hez kaptam,de jó az ami rajta van.Most nemtudom pontosan meddig gyártották ugyan azzal a blokkal a CR-t. de Elvikeg jónak kell lennie.
Tiszta alkatrész adás-vétel lett a topikból,nekem is van 91-es 125 höz sok mindenem,hirdetés az adatlapomon,vegyétek-vigyétek! :D
őő 4 ezer?
gyári cr berúgó? Jó a 2001-es 250-eshez?
mennyire lóg? menet közben nem hajlik ki? Van róla kép? Mennyit kérsz érte?
csá! nekem van 2 db féknyergem honda cr 125 höz ha nem szereztél még..azt nem tudom mikori évjáratú én is alkatrésznek kaptam de eladtam a gépem..
Hello! nekem van egy berúgókarom pluszba a CR-hez kicsit lóg,de a feladatát tökéletesen ellátja,ha esetleg érdekelne...
Hello! 2 e ft!
huu.. Nem tudom, neked mennyit érne meg?
Köszönöm.
sziasztok
Még mindig keresek első villavédőt! ( 89-es 125 cr-re)
Ha valakit tud kérem jelezze!
Mamutmailről küldtem egy üzit onanan elvileg madj letudod tölteni ha enm megy írj
Rajtszám tábla mennyi lenne?
Hali. Üléshuzatért mit kérsz?
Üdv.Keresek Honda CR 250 (1988-as)motorhoz első teleszkóp védő szoknyát.Ha van valakinek írjon.Köszönöm.
Köszönöm szépen . drotosvectra@gmail.com
Első hátsó teleszkópba a szimeringet kell kicserélni.
Meg van még pár apróság.
Mit szeretnél rajta csinálni? hátha tudok segiteni, nekem is eza tipus van. De holnap este át tudom küldeni a service manualt ha gondolod. csak adj egy mail címet
Üdv.Keresek egy 1988 as Honda cr 250 motorohoz szerviz könyvet.Hol találok hozzá?Ha valaki tud segíteni azt megköszönném.