Pinkmotorsnál vagy neten találsz Prox katalógust,ott ki tudod keresni a szimmering méretét,és vszeg itt a fórumban ha ügyesen használod a keresőt akkor megtudod mennyi olaj van az első telóban...hátsó telóba nitrogén is kell,azt hogy gondoltad cserélni,feltölteni?
Üdv.Meg tudná mondani valaki hogy egy 1988 as nem fordított telos Honda cr 250 es motornak az első és hátsó teleszkópjába milyen és mennyi olaj kell?Köszönöm.
3ba oda adom, elutalnád, vagy befizetnéd az árát?
Elküldeném sima levélbe, aztán nem kell még + 2 ruppót kifizetni a postára.
Cib bank 10700031-66942579-51100005 a számlaszámom, Böde Kristóf a számlatulajdonos.
Írd meg a címed, aztán délután fel is adom, ha neked így megfelel.
Sziasztok!
Maradt pár alkatrészem 1999-es Honda cr250-hez!
A múlt héten elvitték a mocit és már nincs rá szükségem!
Ha valakinek érdekes lehet akkor telefonon vagy emailben lehet zaklatni!
Maradt első teleszkópvédő, láncvédő, és egy komplett kuplung!
Nem gondoltam volna hogy ennyiért megy egy berúgókar ami egy sima fémdarab, de mivel van a mocin igaz nem gyári, de műkszik, ezért nem kell.... persze ha nem lenne berúgókar a motoron akkor valószínű rárepülnék a témára mint egy pitbull, hogy be tudjam egyáltalán indítani a gépet....
4 ezerért inkább megtartom magamnak tartalékba,mert bárhol és bárhogy nézem az új ára 40 ropi ennek a kis fémdarabnak.
Nem akartam érte 15 ezret sem,de azért 4 ezerért nem herdálom el
Annyiért vicc inkább meghagyom tartaléknak , olyan minta ha új lenen még a honda felirat sincs meg kopva!Meg hát az eredetinek az ára egy után gyártottnak a 2 szerese és még a honda felirat sincs rajta!
Elküldeném sima levélbe, aztán nem kell még + 2 ruppót kifizetni a postára.
Cib bank 10700031-66942579-51100005 a számlaszámom, Böde Kristóf a számlatulajdonos.
Írd meg a címed, aztán délután fel is adom, ha neked így megfelel.
Engem érdekelne a berugó.Nekem 92-94 közötti 250-esem van,ha arra jó akkor szeretném megvenni.Írj egy árat
Maradt pár alkatrészem 1999-es Honda cr250-hez!
A múlt héten elvitték a mocit és már nincs rá szükségem!
Ha valakinek érdekes lehet akkor telefonon vagy emailben lehet zaklatni!
Maradt első teleszkópvédő, láncvédő, és egy komplett kuplung!
üdv:Attila
Nem akartam érte 15 ezret sem,de azért 4 ezerért nem herdálom el
Nincs rá égető szükségem,majd kelleni fog hamarosan,de egy 5e -t adnék az egy párért!