Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pinkmotorsnál vagy neten találsz Prox katalógust,ott ki tudod keresni a szimmering méretét,és vszeg itt a fórumban ha ügyesen használod a keresőt akkor megtudod mennyi olaj van az első telóban...hátsó telóba nitrogén is kell,azt hogy gondoltad cserélni,feltölteni?
Nem tudom de szerintem 2005 talán.Így vettem de nem a gyárija az tuti.
az a hátsó sárvédő hanyas évjáraté?
Esetleg tudna valaki mondani egy első szimering méretet?
Üdv.Meg tudná mondani valaki hogy egy 1988 as nem fordított telos Honda cr 250 es motornak az első és hátsó teleszkópjába milyen és mennyi olaj kell?Köszönöm.
rendben. Hertlik Ferenc 2519 Piliscsév vörösvári utca 29
Felőlem.. Írd le a címed és küldöm, rakok egy csekket a berúgókar mellé majd fizesd be, levélben nem küldenék dellát..
úgy jó neked hogy feladod postán és akkor én postán feladom a pénzt?
bemesz valamelyik cib bankba es be tudod fizetni
utalni nem tudom az a befisetüs hogyvan vagy hogylehetne megoldani?elküldöd levélbe és levélbe küldöm az áraat
3ba oda adom, elutalnád, vagy befizetnéd az árát?
Elküldeném sima levélbe, aztán nem kell még + 2 ruppót kifizetni a postára.
Cib bank 10700031-66942579-51100005 a számlaszámom, Böde Kristóf a számlatulajdonos.
Írd meg a címed, aztán délután fel is adom, ha neked így megfelel.
hát tényleg eléggé odavan:/ ha neked jó 2-3ezret megadok érte
Árban nemtudom, mennyit írjak... Te mennyire gondoltál?
érdekel ha képet feltudsz ide rakni meg egy árat hozzá nekem pont a felső rész kell
nekem van egy, de csak a felső része van meg, és az is eléggé kopott, ennek fényében jelképes összegért adnám.
Azért kérdeztem mit kérsz érte! Mennyiért adnád el? de mindegy láttam fent a telefonszámod holnap délelőtt jelentkezek aztán beszélünk róla.
keresek berúgókart sérült/törött is érdekel
Jónak kell lennie.Nekem is 94-es CR-em van.A hírdetéseim között megtalálod,az adatlapomon
Szia.
Engem érdekelne a berugó.Nekem 92-94 közötti 250-esem van,ha arra jó akkor szeretném megvenni.Írj egy árat
Sziasztok!
Maradt pár alkatrészem 1999-es Honda cr250-hez!
A múlt héten elvitték a mocit és már nincs rá szükségem!
Ha valakinek érdekes lehet akkor telefonon vagy emailben lehet zaklatni!
Maradt első teleszkópvédő, láncvédő, és egy komplett kuplung!

üdv:Attila
Hát pedig sajnos de,bontottat kapsz ami még lehet h szar állapotú is 15-20 ezrekért.
Nem gondoltam volna hogy ennyiért megy egy berúgókar ami egy sima fémdarab, de mivel van a mocin igaz nem gyári, de műkszik, ezért nem kell.... persze ha nem lenne berúgókar a motoron akkor valószínű rárepülnék a témára mint egy pitbull, hogy be tudjam egyáltalán indítani a gépet....
4 ezerért inkább megtartom magamnak tartalékba,mert bárhol és bárhogy nézem az új ára 40 ropi ennek a kis fémdarabnak.
Nem akartam érte 15 ezret sem,de azért 4 ezerért nem herdálom el
Nincs vkinek egy elfekvő első-hátsó gumija,lehetőleg vadonatúj?
Nincs rá égető szükségem,majd kelleni fog hamarosan,de egy 5e -t adnék az egy párért!
Annyiért vicc inkább meghagyom tartaléknak , olyan minta ha új lenen még a honda felirat sincs meg kopva!Meg hát az eredetinek az ára egy után gyártottnak a 2 szerese és még a honda felirat sincs rajta!