A pucolásra még nem volt idő, most hoztam el a gépműhelyből! A hengerfejtömítés gyárilag vékony fém, klingelites vastag lenne, de amúgy a háttérben ott a komplett készlet.....:D
Hali , engem érdekelnének a telóvédők, a rezóvédő és az elsőfék burkolat, mennyit kérsz ezekért?
A telóvédők végigérnek? vagy ycsak 3/4-ig?
A rezóvédőhöz megvan az összes pánt is?
Az elsőfék borítás jó a cr 250 2001-eshez?
Hát akkor nálatok elég bőkezű eza nyúl....másoknak nem is hagytál:) de azért a menetről kabd le arozsdát mielött összerakod:)amugya kilnkerites hengerfejtömítés 2 ezer huf :) és kiválló
Itt kinézed a cikkszámot és egy Honda kereskedésben megrendeled...aztán ha megvan és rakod össze közben célszerű elgondolkozol hogy hogyan is fogod feltölteni nitrogénnel.
Amúgy elég sok alkatrész van egy ilyen telóban és célszerű a patiktisztaság hozzá,csináltál már ilyet?
Helló!
Van nekem egy 2004-es CRF 450 crossmotorom, és a hátsó teleszkópban szeretném kicserélni a karmantyút ami 16x22x5-ös méretű. Valaki tud olyan weboldalat, ahol lehet rendelni ?! :)
Előre is köszi :)
Jó fej vagy, de valótlant állítasz.....
Ami azonnal kellhet, az itt van, ami nincs az 1-2 nap, ami meg nics az országban az lehet 2-3 hét.
Miről beszélsz
A hengerről mit lehet tudni?