Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv
A hengerről mit lehet tudni?
Hali!
Itt is van pár finomság. 00-01es 250eshez.

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Helló!

Nincs valakinek elfekvőben egy gázkar 97'CR 125 motorhoz?
A pucolásra még nem volt idő, most hoztam el a gépműhelyből! A hengerfejtömítés gyárilag vékony fém, klingelites vastag lenne, de amúgy a háttérben ott a komplett készlet.....:D
82ezeré oldal deklit!
De csak úgy kíváncsiságból:
A blokkról mit lehet tudni?
Hali , engem érdekelnének a telóvédők, a rezóvédő és az elsőfék burkolat, mennyit kérsz ezekért?
A telóvédők végigérnek? vagy ycsak 3/4-ig?
A rezóvédőhöz megvan az összes pánt is?
Az elsőfék borítás jó a cr 250 2001-eshez?
Hát akkor nálatok elég bőkezű eza nyúl....másoknak nem is hagytál:) de azért a menetről kabd le arozsdát mielött összerakod:)amugya kilnkerites hengerfejtömítés 2 ezer huf :) és kiválló
apophis13@citromail.hu tel 06203452964
Hali.adj egy mail cimet érdekel a sisak szemcsivel :) :D
Megjött a Húsvéti Nyuszi! :)
Pár feleslegesé vált alkatrészek eladók!
http://www.ronniesmailorder.co...

Itt kinézed a cikkszámot és egy Honda kereskedésben megrendeled...aztán ha megvan és rakod össze közben célszerű elgondolkozol hogy hogyan is fogod feltölteni nitrogénnel.
Amúgy elég sok alkatrész van egy ilyen telóban és célszerű a patiktisztaság hozzá,csináltál már ilyet?
Helló!
Van nekem egy 2004-es CRF 450 crossmotorom, és a hátsó teleszkópban szeretném kicserélni a karmantyút ami 16x22x5-ös méretű. Valaki tud olyan weboldalat, ahol lehet rendelni ?! :)
Előre is köszi :)
Az általad felsorolt típusokhoz nekem mind van idomszettem.
Milyen gyártmányú motorra,milyen típusra,mikori évjárat...vagy ezeket nekünk kell kitalálni?
Üdv!
Idomokat keresek kompletten mindennel együtt (Tank, lámpa, ülés) kivéve első sárvédőt.
Akinek van olcsón, szóljon mert engem érdekel.
úgy is az a baj, hogy horrorisztikus árak vannak ...
Szerzek én neked, 1 hét, honda gyári alkatrész.
Mellettünk van a bank onnan tudsz kivenni pénzt, csak szólj oda nekik, hogy legyen náluk annyi.
Már szereztél is vízpumpa deknit ?
Jó fej vagy, de valótlant állítasz.....
Ami azonnal kellhet, az itt van, ami nincs az 1-2 nap, ami meg nics az országban az lehet 2-3 hét.
Miről beszélsz
Sziasztok.
Honda cr 1991 alkatrészek eladóak.
Tel: 0670.51011 nullahárom
Email: n.sasvari@gmail.com
Akármi kell nyugodtan írjatok vagy hívjatok és megbeszéljük.

Múltkor voltam benn náluk van minden ami csak kell ..rendelésre ".
2-3 hét alatt .
Adok majd egy "azabaj" pólót... Üdv a csapatban!
Igen,tudom! Azabaj team! Mondjuk már a héten én is megkaptam,hogy egyre problémásabb vagyok.Nem volt kedvem 20 centi hóban motorozni!