Hát igen, már nekem is hiányzik így majd egy év kihagyás után....
megvettem a mocit, azt 3 hete nem tudok egy jóízűt kerülni vele mert szakad a hó márciusban és -3 van állandóan....
Remélem azért 10 fok lesz legalább, hogy ne kelljen túl sok ruha ...
Ez a motor alapból egy utcai vagyis Supermoto akar lenni.
Én így vettem másfél hónapja, amik benne vannak azok Xr kerekek már. olyan 500 km-t mentem vele abból több mint 150et szombaton és terepen. nap végére már fájt a csuklóm... Nem azért mert keveset ülök motoron, télen nyáron megyek.
Az első futómű nagyon kemény állítási lehetőség nincs a hátsón a rugófeszességet kitekertem teljesen de így sem jó és le is koppant néha.
Csika mestert sokan ajánlották és ismerem a munkáját is
Az az egy probléma hogy a rúgóutat szerintem nem tudja megváltoztatni.
Érdeklődök minden fele így itt is és árak után is és majd kiderül mi lesz még. Az biztos hogy ez a futómű terepre igen kemény, elpattog és szét ráz a motoron....
Amúgy mi a tünet hogy cserélni akarod? Túl puha,vagy mi a gond?
Csika mester lehet tud rá vmi megoldást ami olcsóbb is lehet mint a kpl futóműcsere...bár a saját tömegét nem fogja lefelezni,a sok 10kg ot nem nagyon tudod elsímitani.
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy a CR- CRF fordított teleszkópoknak mik az adataik. Felső befogók távolsága és nagysága, maga a teleszkóp hossza érdekelne elsősorban.
Van egy Honda FMXem és endurózni használom, ebbe szeretném beleépíteni.
megvettem a mocit, azt 3 hete nem tudok egy jóízűt kerülni vele mert szakad a hó márciusban és -3 van állandóan....
Remélem azért 10 fok lesz legalább, hogy ne kelljen túl sok ruha ...
Fel kéne menni és megk*rni a sok felhőt hogy ne essen már több hó márciusban....
Én így vettem másfél hónapja, amik benne vannak azok Xr kerekek már. olyan 500 km-t mentem vele abból több mint 150et szombaton és terepen. nap végére már fájt a csuklóm... Nem azért mert keveset ülök motoron, télen nyáron megyek.
Az első futómű nagyon kemény állítási lehetőség nincs a hátsón a rugófeszességet kitekertem teljesen de így sem jó és le is koppant néha.
Csika mestert sokan ajánlották és ismerem a munkáját is
Az az egy probléma hogy a rúgóutat szerintem nem tudja megváltoztatni.
Érdeklődök minden fele így itt is és árak után is és majd kiderül mi lesz még. Az biztos hogy ez a futómű terepre igen kemény, elpattog és szét ráz a motoron....
Csika mester lehet tud rá vmi megoldást ami olcsóbb is lehet mint a kpl futóműcsere...bár a saját tömegét nem fogja lefelezni,a sok 10kg ot nem nagyon tudod elsímitani.
Erről a motorról van szó
De az a helyzet még Somogybabodra is be-be nézünk ezért gondoltam a cr crf-re. És még maradnék a márkánál is.....
Olyan kérdésem lenne, hogy a CR- CRF fordított teleszkópoknak mik az adataik. Felső befogók távolsága és nagysága, maga a teleszkóp hossza érdekelne elsősorban.
Van egy Honda FMXem és endurózni használom, ebbe szeretném beleépíteni.
ÁÁÁÁ most vittel el Dewon egy órája
nade ami késik nem múlik!
Tcx cross csizmám új 43 méret 30 eft
tel 06203452964
Ma megnézem a vasat...