Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello all:D Vki tudna segíteni nekem ebay-ről akarok rendelni .. utánvétellel is lehet rendelni vagy csak előreutalással?:S
Köszönöm!
NIncs vám emg adó postakölcség van és ha azt ütöd be h ebay.hu akkor átváltva fogod látni az összeget:)
Helo!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én EU-n belülről rendelek(Hollandia)
akkor is levámolják a cuccot, meg áfa meg minden szart rárakják? vagy ez csak EU-n kívülről érkező dolgokra vonatkozik? ezt szeretném rendelni:
http://www.ebay.com/itm/1992-2...
Előre is köszönöm a választ!
HAli kérdésem volna, hogy menyire számít hengerfejtömítés lyukelosztása a tömítésen(cr250 90")mert úgy vágattam és hála isten forditva vágta srác és elöl lettek a nagyobb lyukak és hátula felfogatásnál a kisebbek ha jóltudom pont fordítva kéne.Sűrge kéne a válasz:)...kösszi
Ja és nemtudom kivolt de valakinek volt berugótengely problémája , rájöttem a titok nyitjára ha érdekli írjon:)
valószínűre nem lehet alkatrészt szállítani, csak minta, vagy méretek alapján. Csak találgatsz, nem tudod, hogy mi azonos a hondával és mi nem, ha ilyen egyszerű lenne az alkatrészellátás annak én örülnék a legjobban.
Azért írtam hogy kb 99% ban megegyezik a Hondával mert ő gyártotta,a Montesa sok mindenbe nem nyúlt bele,így gondolom jelentős része azonos egy CR250 el...hiába nem egyeznek a cikkszámok,és nem ismeri a Honda rendszere a Honda alvázszámot.
Egy fék,futómű,blokkalkatrész vszeg csereszabatos...esetleg vki majd kijavít ha nem! :D
ez 97es
Én nem akarok játszani a szavakkal, és segítség képpen linkeltem be a HM oldaláról a történetet. d ki hogy értelmezi.....
De a tényeken nem változtat, hogy a HM motorokhoz nem tudok alkatrészt küldeni, mert vagy egyezik a HONDA alkatrészekkel, vagy nem. Dokumentáció pedig nincs hozzá. a HONDA program pedig nem ismeri fel az alvázszámot.
Legalább 99% ban megegyezik a 97-99 között gyártott CR250 -el,és gondolom nem a HM gyártotta hanem a Honda Motor,azért mert kicseréltek két oldaldeknit és tettek rá világítást még Honda marad,csak 1% ot alakított rajta a HM...hiába játszol a szavakkal! :D

Az Alpina is BMW marad,és a Brabus is MB marad,holott ők jobban belenyúlnak 1-1 modellbe mint jelen esetben tette a HM.

Amúgy ha értelmeznéd a Google fordító által elég értelmetlenül összerakott fordítást akkor feltűnt volna hogy a Honda által gyártott motorok olaszországi forgalmazására jött létre e remek frigy,és nem a Montesa gyártott motort.
Így történt, hogy április 19-én 1983-ban a Bindo Cortenova tanúja születésének Moto SpA, amelynek első kötelezettségvállalási (már number one) importálták, exkluzív Olaszországba, a híres tárgyalás modellek által gyártott spanyol Montesa. 1988-ban az egyik fordulópont a társaság fejlesztés: a Honda és a Moto SpA Olaszország Industriale SpA bejelentette, hogy megállapodásra jutott elosztására motorkerékpárok Honda motocross Olaszországban. Ennek eredményeképpen ez a megállapodás is született az első gondolata, hogy mi lesz a védjegyet, azaz a HM.
Ez nem HONDA, hanem HM, de ez nem HONDA
Állítólag az előző tulaj cserélt benne dugót kb 1 éve,nem említette hogy 260as lenne. Véleményem szerint gyárilag 260as volt de szerintem (szerintünk) blokk csere lehetett.
Vmiért csak sikerült az adattáblára 260 at biggyeszteni,érdekelne hogy miért is...
köszi! de a blokk oldalán 249ccm van írva akkor valószínű hogy nem 260as,vagy rosszul gondolom?
http://www.motodacross.com/

97-99 között gyártották ezt első szériás aluvázas 250 est.És sztem imádkozzatok nehogy tényleg 260ccm es legyen mert vszeg majdan necces lesz hozzá a dugókeresés.
Nájsz!
A hátsó sárvèdőbe találtuk hogy cr 250 97 gondolom akkor 97es évjárat. Itt a kép!
igen elvileg világítással rendelkezett de már nem! a 260-at mi sem értjük mivel a blokk oldalán 250ccm van írva,tehát az sem lehet hogy 260ccm.
köszönöm az infókat!
CRE 260 AL van a típustábláján, HM által átalakított gondolom világítással rendelkező moci,de miért 260 ?
Dobhatnál egy képet róla,kivi vagyok most már rá...amúgy felniben,hátsó főfékhengerben,műanyagok belsejében,deknik belsejében benne van a gyártási év,abból hozzáadsz egy évet és az a gyártási év,gondolom a felsoroltakból nem cseréltek ki mindent.
De Honda kereskedésben megmondják pikkpakk...amúgy érdekes hogy az általam fellelt CR alvázszámok JH2M -el kezdődnek.
ebből még mindig nem tudom megfejteni a 10. karakter nálam a C ami szerint 1982es,kicsit öregnek találom ahhoz képest hogy aluvázas! Konkrét évjáratot valaki mondhatna ez az alvázszám alapján! előre is köszi
COUNT FROM LEFT TO RIGHT 10 CHARACTERS. Compare the 10th character of your VIN with the chart below.

1980 = A 1981 = B 1982 = C 1983 = D 1984 = E 1985 = F

1986 = G 1987 = H 1988 = J 1989 = K 1990 = L 1991 = M

1992 = N 1993 = P 1994 = R 1995 = S 1996 = T 1997 = V

1998 = W 1999 = X 2000 = Y 2001 = 1 2002 = 2 2003 = 3

2004 = 4 2005 = 5
Sziasztok! Itt olvastam hogy alvázszám alapján meglehet mondani a motor évjáratát. Itt van egy barátom 250es cr-ének az alvázszáma, vakaki ez alapján megtudná mondani az évjáratot? Annyi segítségem van hogy aluvázas a motor! Segítséget előre is köszönjük!
Köszi!