Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,de ez nem játszik,amiatt amit a srácok itt írtak.Most én is rendeltem Kínából valamit,és egy másik dolgot Olaszországból,és az EU-n kivülről jött cuccra kellett fizetni vámot.
Köszi,meggondolom. Pinkben is 22.
Ezek szerint jól hallottam, hogy már szopatnak mindenkit és vámolják a csomagokat ezerrel?
Én eddig párszor rendeltem ilyen 100-200 dollokért, eddig szerencsére nem volt ilyenben részem.
Esetleg ha beszélsz a feladóval, hogy ajándékként adja fel a csomagot?
Ez legalább fél éve lehetett akkor
Írtam email-ra!
Rendeltem és nem láttam meg. Áfát nem fizettem, és a postán kellett átvenni, tehát futárköltség sem volt.
Keme jól mondja...rendeld meg és meglátod nem fenékig tejfel ám az ebay sem Valamiben jó, de ilyesmiben spec nem igazán..
De mint irtam nálunk ugyanez a szett cakk pakk számlával 19800...
Ha tudok itt segíteni, mondd, ha bizalmasabb, akkor írj az adatlapomon lévő mailre.
Igen...meg az ÁFA 27%, illeték 3-6%, futár díja a vámügyintézéstől az otthonodig 1100Ft

Rendeld meg és meglátod.
Miért? 83$ + 25$ Posta x 216 Ft = 22-23 eFt.
Szia KEme! Tudnál nekem segíteni? Ebay.com-ról szeretnék vásárolni és kéne 1kis útbaigazítás:)
Most cseréltem olajat a váltóban.Motul 10w40et tettem,és az a baj mikor be teszem sebességbe vagy le fullad a motor ( persze kuplung behúzva) vagy nem tudom adagolni a kuplungot hanem nehezen rázva el indúl.Mi lehet vele ? nem nyit szét ?
Ez most olyan 32ezerből van a kezedbe kb.
Nem, de ez nem rossz, én is ezt vettem az YZ250-be anno. Teljesen jó volt.
Én újra szoktam olvasni amit leírok, mielőtt megnyomnám a hozzászólás elküldése gombot. Más miért nem teszi meg? Elhiszem, hogy roppant fontos azonnal válaszolni, de a felcserélt karakterek (egy mondatban több is) engem baszottul zavarnak...
És ott a 3 pont jó helyen a mondat végén!
Én ezt vettem anno!

http://www.ebay.com/itm/Moose-...

Ajándékba adták hozzá a teleszkóp alsó csapágyat, ami itthon 5000.
Beleraktam, azóta egy percet nem ment a motor, tehát jól bírja... :-)
pl. nálam... Prox szett 19800.-. Ennél olcsóbbat sajna én sem tudok.
(amit linkeltél ha jól számoltam cirka 22000 mire a kezedben van)
akkor bocs azt hittem 91"-es :S
Kipufogópasztával bekened a csonkot,erre tekersz egy spéci a kipufogósok által használt fémhálót,még egy réteg paszta,rezót rácuppantod,rugókat beakaszt,éjszakára szilárdulni hagyod...ezt használjuk baráti körben.
Nagyon jól tömít és sokáig tart...
Oda kell hegeszteni CO-val.Akkor nem fog kifújni.
Köszi ! még egy kérdés kifuj elöl a kipum van benne tömités de kifuj :SS mit tudok tennni hogy ne fujjon ki?
Szia!
Ennél olcsóbb beszerzési forrást tudsz esetleg?
http://www.ebay.co.uk/itm/1408...
14-50!
Sziasztok cr 250 re valami enduró átételt tudtok mondani?
99'es