Köszi,de ez nem játszik,amiatt amit a srácok itt írtak.Most én is rendeltem Kínából valamit,és egy másik dolgot Olaszországból,és az EU-n kivülről jött cuccra kellett fizetni vámot.
Ezek szerint jól hallottam, hogy már szopatnak mindenkit és vámolják a csomagokat ezerrel?
Én eddig párszor rendeltem ilyen 100-200 dollokért, eddig szerencsére nem volt ilyenben részem.
Esetleg ha beszélsz a feladóval, hogy ajándékként adja fel a csomagot?
Keme jól mondja...rendeld meg és meglátod nem fenékig tejfel ám az ebay sem Valamiben jó, de ilyesmiben spec nem igazán..
De mint irtam nálunk ugyanez a szett cakk pakk számlával 19800...
Most cseréltem olajat a váltóban.Motul 10w40et tettem,és az a baj mikor be teszem sebességbe vagy le fullad a motor ( persze kuplung behúzva) vagy nem tudom adagolni a kuplungot hanem nehezen rázva el indúl.Mi lehet vele ? nem nyit szét ?
Én újra szoktam olvasni amit leírok, mielőtt megnyomnám a hozzászólás elküldése gombot. Más miért nem teszi meg? Elhiszem, hogy roppant fontos azonnal válaszolni, de a felcserélt karakterek (egy mondatban több is) engem baszottul zavarnak...
És ott a 3 pont jó helyen a mondat végén!
Kipufogópasztával bekened a csonkot,erre tekersz egy spéci a kipufogósok által használt fémhálót,még egy réteg paszta,rezót rácuppantod,rugókat beakaszt,éjszakára szilárdulni hagyod...ezt használjuk baráti körben.
Nagyon jól tömít és sokáig tart...
Én eddig párszor rendeltem ilyen 100-200 dollokért, eddig szerencsére nem volt ilyenben részem.
Esetleg ha beszélsz a feladóval, hogy ajándékként adja fel a csomagot?
De mint irtam nálunk ugyanez a szett cakk pakk számlával 19800...
Rendeld meg és meglátod.
És ott a 3 pont jó helyen a mondat végén!
http://www.ebay.com/itm/Moose-...
Ajándékba adták hozzá a teleszkóp alsó csapágyat, ami itthon 5000.
Beleraktam, azóta egy percet nem ment a motor, tehát jól bírja... :-)
(amit linkeltél ha jól számoltam cirka 22000 mire a kezedben van)
Nagyon jól tömít és sokáig tart...
Ennél olcsóbb beszerzési forrást tudsz esetleg?
http://www.ebay.co.uk/itm/1408...